تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1156 از 1298 اولاول ... 156656105611061146115211531154115511561157115811591160116612061256 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,551 به 11,560 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

نباید بذاری حجمت تموم بشه وگرنه پشتیبانی میگه برو یه جایی که اینترنت هست ، شارژ کن!!!
    هیچ راهی هم فک نمی کنم داشته باشه!
    در مورد اون سایت ها ، ببین با قند شکن راحت باز میشه؟
    زنگ بزن 2020 راحت شارژ کن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

من خودم این مشکل را داشتم هم سرویس وایرلس و سرویس مخابرات تمام حجم هم از طریق اپلود مصرف میشد پس از پیگیری های پیاپی از طریق پشتیبانی متوجه شدم مشکل از روتر هست برای تست هم وایرلس مودم را خاموش کردم هیج دیوایسی از طریق شبکه به مودم متصل نبود اما در یک ساعت تمام حجم من استفاده شد. وقتی تمام حجم از طریق اپلود مصرف میشه بحث هک نیست اینجا موضوع اختلال مطرح هست ...
    پس همون ریست کردن مودم کافیه دیگه یا کار دیگه ای هم لازمه؟چون یک بار ریست کردم.

ویندوز شما چیه؟ از داخل تسک منیجر وضعیت send و Receive رو چک کنین ؛ ببینید در حالتی که از اینترنت استفاده نمی کنید چیزی ارسال میشه؟
    ویندوز 10. اون موقع که چک کردم رو صفر بود گاهی اوقات در حدsend kb5-6 یا receive می شد.البته جفتش یک دفعه نمیدونم چرا رفت بالا بدون اینکه کار خاصی بکنم که وایرلسو قطع کردم.فرقی نکرد دیگه کابل اترنتم قطع کردم.ولی فکر نکنم به اون موضوع اصلی ربط داشته باشه چون اون فقط به صورت اپلود بود.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام به همه. آقا شما هم با نت مخابرات با اینستاگرام و تلگرام مشکل دارید؟
    اینستا که کلا فیل تره و تلگرامم جدیدا خیلی کند شده! جالبه که با نت همراه اول مشکلی نیست واسه باز کردن این ها!!!

در آغاز فعالیت fbkzz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2015
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام به همه. آقا شما هم با نت مخابرات با اینستاگرام و تلگرام مشکل دارید؟
    اینستا که کلا فیل تره و تلگرامم جدیدا خیلی کند شده! جالبه که با نت همراه اول مشکلی نیست واسه باز کردن این ها!!!
    عزیز اره تلگرام کند شده چون من با وایمکس ایرانسل تست کردم مثل جت پی ام ها میرفت ولی با مخابرات 600 ساعت منتظر میمونم
    اینستاگرام هم با نت مخابرات باز نمیشه باید dns ها را عوض کنی خودت روی گوشیت یا یه فیلتر شکن فعال کنی حله
    اینترنت ایران است دیگر ...

5. این کاربر از fbkzz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت fbkzz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2015
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

اقا درسته که وقتی حجمت تموم میشه کلا چراغ نت قرمز میشه
    نمیدونم چرا این کارو کردن ولی به احتمال زیاد خیلی باگ داره مخابرات و بعیا یه جور خاص استفاده میکردن ( خخخ ما که بلد نیستیم )
    هر موقعه حجمت تموم شد نگو وای باید برم با یه نت دیگه وصل شم برم سایت مخابرات شارژ کنم
    دو راه داره :
    راه اول که کلا وقتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را میزنی میاد بالا بدون اینکه چراغ نتت روشن باشه
    یا زنگ بزن 2020 داخلی نمیدونم چند باید بگیری اونطوری شارژ کنی
    موفق باشید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

چند روزه سرعتم افتضاح شده .. تو سایت باز کردن مشکل دارم پینگ داغون همش تایم اوت میده
    تا یکی دو هفته پیش همه چی عالی بود چرا یهو اینجوری شد ! :/

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamad24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال:
    در اینترنت مخابرات ایا میشه همزمان از دو طرح مختلف بر روی یک خط تلفن استفاده کرد؟؟؟؟ مثلآ دو کامپیوتر مجزا همراه با دو مودم مجزا همراه با دو طرح مجزا فقط خط تلفن مشترک. ایا میشه؟؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال:
    در اینترنت مخابرات ایا میشه همزمان از دو طرح مختلف بر روی یک خط تلفن استفاده کرد؟؟؟؟ مثلآ دو کامپیوتر مجزا همراه با دو مودم مجزا همراه با دو طرح مجزا فقط خط تلفن مشترک. ایا میشه؟؟؟
    خیر............

10. این کاربر از mohsen19x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ما که خودمونو اندکی راحت کردیم و خدا و ائمه و پیامبران هم کمکمون کردند (ضمن تشکر از خانوادهٔ رجبی و دوستان!) و متوجه شدیم در منزلمون 4G ایرانسل دریافت میشه و رفتیم سیم ایرانسل رو به 4G تبدیل کردیم و داریم ازش استفادهٔ وافر میبریم .

دیگه ‌ام حرص اینترنت مخابراتو نمیخوریم! هر وقت قطع شد میزنم کانال ایرانسل!! و بلافاصله یک شکایت در ۱۹۵ ضد مخابرات ثبت میکنم و با اعصاب راحت به اینترنت گردیم ادامه میدم

همین ایرانسل رو تا دیدم برای فعالسازی سیم کارتم بازی در میاره یه شکایت ازش ثبت کردم . حداقلش اینه که کمی زحمت براشون درست میشه و البته این شکایت ها که زیاد بشه ممکنه براشون دردسرساز بشه ! (خدا رو چه دیدی ؟!) خلاصه دست به شکایتمون خوب شده و تازه مخابرات رو گیر اوردم و باهاش کار دارم )

پ.ن : اما از این خبر مسرت بخشم که بگذریم ، خبر بد اینه که به نظر میاد open v#p#n واسه همیشه درشو تخته کردن و دیگه قابل کانکت شدن نیست :( از یکی دو هفته پیش روی اندروید از کار افتاد اما روی ویندوز جواب میداد . اما پریروز دیدم روی ویندوز هم دیگه کانکت نمیشه :(( لعنت خدا بر مردم آزار
    بنازم 4 جی حال میکنیاااااا اقا از این بسته شبانه هاش بگیر نت میده گیگی 416 تومان یعنی 24 گیگ دانلود 10 تومن با این سرعت 24 گیگ توی 2 ساعت دانلود میشه

12. این کاربر از mehdi speed 700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت ESPSV's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بنازم 4 جی حال میکنیاااااا اقا از این بسته شبانه هاش بگیر نت میده گیگی 416 تومان یعنی 24 گیگ دانلود 10 تومن با این سرعت 24 گیگ توی 2 ساعت دانلود میشه
    درود
    این بسته 24 یگ 10 تومن که شما میگی از کجا هست ؟ ایرانسل که همچین بسته ای نداره

- - - Updated - - -

درود
    این بسته 24 یگ 10 تومن که شما میگی از کجا هست ؟ ایرانسل که همچین بسته ای نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •