تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1156 از 2365 اولاول ... 15665610561106114611521153115411551156115711581159116011661206125616562156 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,551 به 11,560 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    وظیفست ، خواهش میکنم انجام شده
    سلام
    آقا دوتا سوال داشتم
    اول اینکه این پنلش جدا نمیشه خو فقط یبار میتونی ازش استفاده کنی تا تو ماشینی بعدش باید دعا کنی پخشت هر جا هست خوب و خوش سلامت باشه یا اینکه لااقل دست هرکی هست بسوزه
    دومی اینکه راستش من تازه واردم و خیلی دوست دارم از این اصطلاحات فنی که من تو خیلی پستا سر در نمیارم چیه سر در بیارم. از دوستان میخوام راهنمایی کنن آدرسی واسه آموزش مباحث تخصصی سیستمای صوتی بم بدن ما هم بیایم شاگردی کنیم
    بازم شرمنده اینجا مطرح کردم
    مرسی
    اولی سوال بود ؟
    کافیه در مورد هر مطلبی که علاقه داری یه سرچ ساده انجام بدی منابع خوبی وجود داره. اینجا هم که دوستان اگه چیزی بلد باشن دریغ نمی کنن

ببخشيد من فكر كردم اسم يوزرتون با اسم ...
    اميرجان اين قسمت رو بد نوشتم يه كم
    اين يه مثال ميكرو هست ... در ميكروكنترلر هاي سري avr مثل atmega 8 , 16 ,32 و ... ولتاژ كلا صفر تا 5 ولت هست ... و مبدل آنالوگ به ديجيتال A/D (بر عكس موضوع مورد صحبتمون D/A ) مياد نمودار ولتاژ رو دقيقا همون طوري كه در شكل هاي موجود در پستتون قابل ديدن هست سمپل گيري ميكنه ... كه حالا فرضا 10 بيت هست اونجا
    و تو ميكرو هاي سري ARM اين ولتاژ 0 تا 3.3 ولت هست و ... و حتي اگر بخوان ولتاژهاي بيش تر رو بدن روش هاي مختلفي رو استفاده ميكنن مثل ساده ترين روش اون كه تقسيم ولتاژ با استفاده از دو تا مقاومت هست...
    و منظور اينه اگر بر فرض 10 بيتي باشه مبدل ما درواقع اون بازه 0 تا 5 ولت (آنالوگ) رو به 1024 نقطه تقسيم بندي ميكنه ... و براي مثال وقتي عدد 512 از ورودي خونده شه يعني در آنالوگ ما داشتيم 2.5 ولت كه در ديجيتال شده عدد 512 دسيمال .
    يه چيزي مثل همين شكل شما :

حالا دقيقا در بحث D/A بر عكس همين رخ ميده ...
    اما از لحاظ تئوري هرچه تعداد بيت مبدل ديجيتال به آنالوگ بيش تر باشه درواقع اون نرخ سمپل گيري و تعداد اون نقاط بيش تر هست
    مثلا اگر ده بيت باشه عددي كه توش جا ميشه 1024 هست نهايتا !حالا اگر 11 بيتي باشه 2048 نقطه داريم در بازه پيك تو پيك مون و ...
    پس اون register اي كه اون مقدار رو نگه ميداره بايد ظرفيت خوبي داشته باشه نه يك بيت كه يا 0 هست يا 1 !!! پس از لحاظ تئوري امكان پذير نيست و رو كاغذ يك مسئله خنده دار هست فقط
    فكر كنم يك اشتباه تايپي باشه ... اما اگر نباشه چيز جالبي ميشه كه از درك من خارج هست
    در هر صورت اميدوارم خوب توضيح داده باشم شرمنده اگر بازم گنگ هست يه مقدار ...
    البته زياد هم مربوط نيست به سيستم هاي صوتي و كلا مربوط هست الكترونيك ديجيتال كه رشته خودم هست ...

پخش ديگه هم هست كه زير 16 بيت باشه ؟ چون من كمترين حالت رو 16 بيت ديدم ...
    سلام مهندس جان (عمرا نشه از روی IDت اسمتو حدس زد )

رجیستر بحث تخصصی الکترونیکه و من در موردش اطلاعات کمی دارم اما اول و آخرش خودت باید ته و توشو در بیاری و ما رو هم روشن کنی

اگه اشتباه نکنم رجیستر ها به خاطر ارتباط نزدیک با پردازنده، سرعت بسیار بالاتری نسبت به سایر خانه های حافظه دارند و 1 بایتی (8 بیت) هستند.
    اما یه سوالی که برای من پیش اومد اینکه : با توجه به اینکه رجیستر سرعت بالایی در انتقال اطلاعات داره، چه محدودیتی داره که با استفاده از چندین رجیستر توانایی انتقال داده هایی با حجم زیاد رو امکانپذیر کنیم؟
    پس لزوما رجیستر ها کم ظرفیت نیستند و محدویت ذخیره سازی یک بایتی نباید داشته باشند.

در مورد کانورتور ها هم به این نتیجه می رسیم که اصولا کانورتور 1 بیتی وجود نداره و در صورت وجود کارایی لازم رو نداره و صدایی با تغییر فرکانس بسیار پایین تولید میکنه ، درسته؟

2. این کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

سلام

اولی سوال بود ؟
    کافیه در مورد هر مطلبی که علاقه داری یه سرچ ساده انجام بدی منابع خوبی وجود داره. اینجا هم که دوستان اگه چیزی بلد باشن دریغ نمی کنن

رجیستر بحث تخصصی الکترونیکه و من در موردش اطلاعات کمی دارم اما اول و آخرش خودت باید ته و توشو در بیاری و ما رو هم روشن کنی

اگه اشتباه نکنم رجیستر ها به خاطر ارتباط نزدیک با پردازنده، سرعت بسیار بالاتری نسبت به سایر خانه های حافظه دارند و 1 بایتی (8 بیت) هستند.
    اما یه سوالی که برای من پیش اومد اینکه : با توجه به اینکه رجیستر سرعت بالایی در انتقال اطلاعات داره، چه محدودیتی داره که با استفاده از چندین رجیستر توانایی انتقال داده هایی با حجم زیاد رو امکانپذیر کنیم؟
    پس لزوما رجیستر ها کم ظرفیت نیستند و محدویت ذخیره سازی یک بایتی نباید داشته باشند.

در مورد کانورتور ها هم به این نتیجه می رسیم که اصولا کانورتور 1 بیتی وجود نداره و در صورت وجود کارایی لازم رو نداره و صدایی با تغییر فرکانس بسیار پایین تولید میکنه ، درسته؟
    ما که قدرتی هستیم همه همه 10 واحد هم الکترونیک تو چارتمون نبود که پاس کنیم
    اونایی هم که بود به کانورتر چیست بسنده کرده بود
    ولی تا اونجایی که یادمه مگه کانورتر 1 بیتی هم داریم!!!دیگه چی صدا میخواد بده با اون فرکانسش که!؟

4. 3 کاربر از لنگرود1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    آقا دوتا سوال داشتم
    اول اینکه این پنلش جدا نمیشه خو فقط یبار میتونی ازش استفاده کنی تا تو ماشینی بعدش باید دعا کنی پخشت هر جا هست خوب و خوش سلامت باشه یا اینکه لااقل دست هرکی هست بسوزه ، پس چیکارش باید کرد؟
    دوم اینکه راستش من تازه واردم و خیلی دوست دارم از این اصطلاحات فنی که من تو خیلی پستا سر در نمیارم چیه سر در بیارم. از دوستان میخوام راهنمایی کنن آدرسی واسه آموزش مباحث تخصصی سیستمای صوتی بم بدن ما هم بیایم شاگردی کنیم
    بازم شرمنده اینجا مطرح کردم
    مرسی
    تو گوگل سرچ كنيد سايت هاي زيادي هستند كه به فارسي در مورد سيستم هاي صوتي صحبت كردند مثل soundyshop و ...
    در مورد پنل هم خوب اگر ماشين شما 405 باشه ميشه اون كاور رو روش آورد و ديده نشه ! اما كلا اين پخش براي كسايي كه شهرستان هستن و دزدي كمتر هست يا ماشين رو بيرون ول نميكنن براي مدت طولاني خوبه چون تو تهران و كرج فكر نكنم از همچين چيزي بگذرن

دوستان عزیز و استاید بزرگوار سلام

من یک راهنمایی برای خرید باند زیر قیمت 200 تومان میخوام
    خروجی پخش 4x45 هست و اصلا بعدها قصد اضافه کردن امپ ندارم
    یک باند باشه که بدون امپ حق مطلب را ادا کنه البته اگر صداش تیز نباشه و بیشتر به طرف بیس متمایل باشه خیلی بهتر
    راستی یک باندی باشه که تقلبی تو بازار نداشته باشه چون من کلا تو قسمت صوتی ماشین بی سوادم و شک نکنید جنس تقلبی خیلی راحت راه به پاچه بنده باز میکنه
    پیشاپیش از راهنماییتون مممنونم
    دوست من رو اون 45 وات حساب نكن كلا !!
    اون پخش هايي كه مينويسن 4 تا 50 وات ميدن در واقع 22 وات rms ميدن و 22 رو بايد به عنوان توان حساب كنيد ...
    در مورد پخش شما هم توان 19 وات هست ... اما اگر ميخوايد كامپوننت يا ... بگيريد بدون امپ سعي كنيد با sensitivity بالا باشه .
    ماشين چي هست تا دوستان بهتر راهنمايي كنند ؟

سلام

اولی سوال بود ؟

مهدي هستم اميرجان ،
    رجيستر مجموعه از فليفلاپ ها در واقع هر فليفلاپ وظيفه لچ كردن يك بيت رو داره كه يا صفر لچ ميشه روش يا يك حالا انواع اون مثل D , JK , RS و ... بماند ، رجيستر ها ميتونن 1 بيتي باشند ، دو بيتي باشند تا n بيت ! و لزوما مضرب 8 نيستند
    در مورد سوالت من خوب متوجه سوال نشدم اما تا اين حد كه فهميدم توضيح ميدم كه سرعت انتقال در رجيستر ها به اين علت بالا هست كه معمولا از لوكال باس ها و مسيرهاي سريع عمومي براي اتصال به اون ها استفاده ميشه اما ظرفيت رجيستر ها در مقابل حافظه و رم و ... ناچيز حساب ميشه ( مثلا 16 بيت يا دو بايت در مقابل 1 مگ بايت !) معمولا از رجيسترها براي نگه داري تنظيمات يا نگهداري موقت داده ها استفاده ميشه براي مثال وقتي شما ميخواي يك قسمتي از دستگاه رو درايو كني رجيستر هاي اون قسمت رو بايد config كني ... يا كارائي دوم داده هاي ورودي و خروجي در اكثر ميكرو ها ابتدا به رجيستر وارد ميشه و بعد وارد حافظه ميشه و براي خروجي شدن هم از حافظه به رجيستر مربوطه و بعد دنياي بيرون (رابط هاي زيادي با همين سيستم كار ميكنن prog IO و DMA و ...) كه به اين رجيستر ها IO يا GPIO كه رجيستر هاي همه منظوره ورودي خروجي در فارسي ناميده ميشن ...

اما نكته اي كه گفتي درست هستش اكثر انتقال هاي داخلي يا خارجي از GPIO گرفته تا SPI و UART و ... همه با همين رجيستر ها صورت ميگيره مثلا براي UART دو رجيستر TX , RX استفاده ميشه كه به صورت سريال داده ها رو ميفرسته يا SPI برپايه كلاك زني و شيفت رجيستر هست و 4 رجيستر ... (البته هركدوم نزديك به 10 تا رجيستر براي اعمال تنظيمات دارند)

همونطور كه گفتم رجيستر ها نسبت به ادوات ديگه كم ظرفيت محسوب ميشن چون وظيفه اونها چيز ديگه اي هست اما لزوما يك بايتي نيستن ...
    و در مورد كانورتر 1 بيتي هم چيزي كه مسخره ميشه ميدوني چي هست ؟ اينه كه شما بر فرض ميخواي مقدار آنالوگ 0 تا 5 ولت رو SCALE كني رو مقادير ديجيتال درست ؟
    0 شما ميشه 0 و 5 ولت شما ميشه 1 !! اينش مسخره هست و هيچ عددي هم اين بين نيست مثلا 2.5 ولت رو بايد يا 0 بگيري يا 1 !!! اينجوري صداي خروجي دو حالت بيش تر نداره پس كلا رد ميشه اين قضيه و فكر نكنم امكان داشته باشه همچين چيزي ...

در حاليكه اگر مثلا 5 بيتي باشه تا 32 تا عدد داري اين سري 5 ولت شما Scale ميشه رو 32 تا عدد ... حداقل 0 تا 5 رو به 0 تا 32 تقسيم بندي كردي كه بازم خيلي كم هست اما حداقل ميتوني ادعا كني 2.5 ولت ميشه 16 ديجيتال !!

6. 7 کاربر از 3FX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مهدي هستم اميرجان ،
    رجيستر مجموعه از فليفلاپ ها در واقع هر فليفلاپ وظيفه لچ كردن يك بيت رو داره كه يا صفر لچ ميشه روش يا يك حالا انواع اون مثل D , JK , RS و ... بماند ، رجيستر ها ميتونن 1 بيتي باشند ، دو بيتي باشند تا n بيت ! و لزوما مضرب 8 نيستند
    در مورد سوالت من خوب متوجه سوال نشدم اما تا اين حد كه فهميدم توضيح ميدم كه سرعت انتقال در رجيستر ها به اين علت بالا هست كه معمولا از لوكال باس ها و مسيرهاي سريع عمومي براي اتصال به اون ها استفاده ميشه اما ظرفيت رجيستر ها در مقابل حافظه و رم و ... ناچيز حساب ميشه ( مثلا 16 بيت يا دو بايت در مقابل 1 مگ بايت !) معمولا از رجيسترها براي نگه داري تنظيمات يا نگهداري موقت داده ها استفاده ميشه براي مثال وقتي شما ميخواي يك قسمتي از دستگاه رو درايو كني رجيستر هاي اون قسمت رو بايد config كني ... يا كارائي دوم داده هاي ورودي و خروجي در اكثر ميكرو ها ابتدا به رجيستر وارد ميشه و بعد وارد حافظه ميشه و براي خروجي شدن هم از حافظه به رجيستر مربوطه و بعد دنياي بيرون (رابط هاي زيادي با همين سيستم كار ميكنن prog IO و DMA و ...) كه به اين رجيستر ها IO يا GPIO كه رجيستر هاي همه منظوره ورودي خروجي در فارسي ناميده ميشن ...

اما نكته اي كه گفتي درست هستش اكثر انتقال هاي داخلي يا خارجي از GPIO گرفته تا SPI و UART و ... همه با همين رجيستر ها صورت ميگيره مثلا براي UART دو رجيستر TX , RX استفاده ميشه كه به صورت سريال داده ها رو ميفرسته يا SPI برپايه كلاك زني و شيفت رجيستر هست و 4 رجيستر ... (البته هركدوم نزديك به 10 تا رجيستر براي اعمال تنظيمات دارند)

همونطور كه گفتم رجيستر ها نسبت به ادوات ديگه كم ظرفيت محسوب ميشن چون وظيفه اونها چيز ديگه اي هست اما لزوما يك بايتي نيستن ...
    و در مورد كانورتر 1 بيتي هم چيزي كه مسخره ميشه ميدوني چي هست ؟ اينه كه شما بر فرض ميخواي مقدار آنالوگ 0 تا 5 ولت رو SCALE كني رو مقادير ديجيتال درست ؟
    0 شما ميشه 0 و 5 ولت شما ميشه 1 !! اينش مسخره هست و هيچ عددي هم اين بين نيست مثلا 2.5 ولت رو بايد يا 0 بگيري يا 1 !!! اينجوري صداي خروجي دو حالت بيش تر نداره پس كلا رد ميشه اين قضيه و فكر نكنم امكان داشته باشه همچين چيزي ...

در حاليكه اگر مثلا 5 بيتي باشه تا 32 تا عدد داري اين سري 5 ولت شما Scale ميشه رو 32 تا عدد ... حداقل 0 تا 5 رو به 0 تا 32 تقسيم بندي كردي كه بازم خيلي كم هست اما حداقل ميتوني ادعا كني 2.5 ولت ميشه 16 ديجيتال !!
    ارادتمندم مهدی جان، ممنون بابت توضیحات فنی. مثال آخر خیلی واضح و روشن بود.
    پس یه نتیجه گیر کنیم و بحث و جمع و جور کنیم:

1) رجیستر ها در حوزه خودشون محدودیت ظرفیت ندارند
    2) کانورتور 1 بیتی وجود نداره و عملا ناکارآمده

8. 2 کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام مجدد.
    امروز نیز فرصتی دست داد تا در خدمت یکی دیگه از عزیزان باشم برای نصب سیستم صوتیشون.
    آقا آیت که از دوستان خوب سنندجی ساکن تهران هستند به همراه یکی از دوستانشون آقا داریوش گل.هر دو پسر گل و زحمت کش که واقعا پول رو با زحمت بدست می آورند،خیلی خوشحال شدم از زیارتشون.
    سیستم ایشون:
    1-آمپلیفایر ماسکونی QNE 120.4
    2-آمپلیفایر مونو کن وود 9105D
    3-کامپوننت گلیدن SQX 165
    4-DLS 1073
    5- یک جفت ساب ووفر "12 دیجیتال دیزاین داخل باکس پورتد.
    6-کابلهای RCA Monster Cable سری قدیم اورجینال.
    7-خازن 10 فاراد
    8-HU پایونیر مدل 5100UB
    9-پک برق 4 گیج ساند استریم.
    10-کابل اسپیکر و ساب ووفر ،2*1.5 و2*2.5 گلیدن
    متاسفانه چون در مراحل نصب حضور نداشتم لذا عکس نگرفتم .زمان تست و صدا گیری هم فراموش کردم.انشاءالله آیت خان خودشون عکس میگیرن و تو تاپیک مربوطه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار خواهند داد.
    در مورد صدا باید عرض کنم کامپوننتهای سری SQX کامپوننتهای کیفیتی هستند.به نظر من با پخش پایونر تو این رده صدای تیزی دارن.البته با اکولایزر قابل کاهش تیزی هست چون تست ما کلا رو حالت فلت و بدون هیچگونه افزایشی تو آپشنها بود.
    یه اشتباه کوچیک تو وایرینگ سابها نصاب انجام دادن و اون سری بستن کوئلها به جای حالت موازی بود.که منون تو شنیدن حجم صدای این دوساب معروق به شک انداخت. وقتی آمدم منزل متوجه موضوع شدم.آدم گاهی اوقات هنگ میکنه و از ایبن اشتباهات ازش سر میزنه.
    برای اینکه ماشین با وجود 1073 ها فقط BASS نشه،از روی آمپلیفایر کار اوورها رو روی حالت HPF قرار دادیم.
    سیستم در حالت استاندارد از نظر گین تنظیم شد.لذا ولوم تا 60 بدون دیستورشن بود.البته با توجه به نو بودن قطعات مقرر شد تا یک هفته برای Break-In شدن قطعات با ولوم ملایم موزیک گوش نمایند و اگر مواردی مورد پسندشون نبود جهت تنظیم مجدد به نمایندگی مراجعه نمایند
    دیگه موردی به نظرم نمیرسه.انشاءالله که به خوبی و خوشی یه عمر براشون بکوبه.
    شب همگیتون خوش،LTD
    اقا حمید دوستتون sqx 165 چند گرفته؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض راهنمایی برای خرید سیستم صوتی تا سقف 1.5 تومن - سمند LX

دوستان یه راهنمایی بکنید راجع به جمع کردن سیستم صوتی تا سقف 1.5 تومن

بنده از صدای تیز خوشم نمیاد و فکر میکنم 718 کنوود نمونه بارز این نوع صدا باشه از طرفی سیستمی که میخوام در کنار اینکه صدای خوب و واضحی داشته باشه ( کیفیت صدا ) بیس خیلی خیلی قوی داشته باشه و قطعاً نمیخوام با بلند کردن صدا جر جر باند رو بشنوم و یا اینکه صدای هور هور از ماشین بیاد بیرون ( کیفیت صدا فدای بیس نشه)

با این توصیفات، راهنمایی بفرمایید برای خرید سیستم

من از
    DEH-5450SD

خوشم اومده و ظاهرا قوی تر از 7150 هم هست، باقیشو نمیدونم چی بگیرم

قیمت این ضبط الان چقدره ؟ قبل از سال بود 500 تومن

ضمناً ساب رو روی طاقچه میخوام بندازم
    Last edited by shadows_funeral; 20-07-2013 at 18:21.

پروفشنال + f.a.r.i's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض ........

دوستان یه راهنمایی بکنید راجع به جمع کردن سیستم صوتی تا سقف 1.5 تومن

بنده از صدای تیز خوشم نمیاد و فکر میکنم 718 کنوود نمونه بارز این نوع صدا باشه از طرفی سیستمی که میخوام در کنار اینکه صدای خوب و واضحی داشته باشه ( کیفیت صدا ) بیس خیلی خیلی قوی داشته باشه و قطعاً نمیخوام با بلند کردن صدا جر جر باند رو بشنوم و یا اینکه صدای هور هور از ماشین بیاد بیرون ( کیفیت صدا فدای بیس نشه)

با این توصیفات، راهنمایی بفرمایید برای خرید سیستم

من از
    DEH-5450SD

خوشم اومده و ظاهرا قوی تر از 7150 هم هست، باقیشو نمیدونم چی بگیرم

قیمت این ضبط الان چقدره ؟ قبل از سال بود 500 تومن

ضمناً ساب رو روی طاقچه میخوام بندازم
    DEH-5450SD

پخش خیلی خوبی به نظر میاد . قیمتش 480 تومن فکر کنم باشه .

منم دنبال یک پخش درست و حسابی میگردم . این پخشی که معرفی کردی نظرمو جلب کرد .

این پخش قابلیت تغییر رنگ پنل و دکمه ها رو داره ؟( میخوام با رنک کلید های داشبوردم یکی شه ) ؟؟؟

قابلیت mixtrax یعنی دیجی کردم اهنگ ها چطور ؟ این یکی خیلی به کار میاد .

...................

الان میخوام یه پخش درست و حسابی برای 206 بخرم . معرفی کنید زیر 500 تومن .

8016 رو خیلی خوش ماومد اما میگن :

سرعت منوش کنده
    سرعت خواندن usb باز هم به شدت کنده
    همانند پایونییر ولوم نمیده .....یعنی ولومش خیلی کمه که این یکی خیلی رو اعصابه

ا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام مجدد.
    امروز نیز فرصتی دست داد تا در خدمت یکی دیگه از عزیزان باشم برای نصب سیستم صوتیشون.
    آقا آیت که از دوستان خوب سنندجی ساکن تهران هستند به همراه یکی از دوستانشون آقا داریوش گل.هر دو پسر گل و زحمت کش که واقعا پول رو با زحمت بدست می آورند،خیلی خوشحال شدم از زیارتشون.
    سیستم ایشون:
    1-آمپلیفایر ماسکونی QNE 120.4
    2-آمپلیفایر مونو کن وود 9105D
    3-کامپوننت گلیدن SQX 165
    4-DLS 1073
    5- یک جفت ساب ووفر "12 دیجیتال دیزاین داخل باکس پورتد.
    6-کابلهای RCA Monster Cable سری قدیم اورجینال.
    7-خازن 10 فاراد
    8-HU پایونیر مدل 5100UB
    9-پک برق 4 گیج ساند استریم.
    10-کابل اسپیکر و ساب ووفر ،2*1.5 و2*2.5 گلیدن
    متاسفانه چون در مراحل نصب حضور نداشتم لذا عکس نگرفتم .زمان تست و صدا گیری هم فراموش کردم.انشاءالله آیت خان خودشون عکس میگیرن و تو تاپیک مربوطه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار خواهند داد.
    در مورد صدا باید عرض کنم کامپوننتهای سری SQX کامپوننتهای کیفیتی هستند.به نظر من با پخش پایونر تو این رده صدای تیزی دارن.البته با اکولایزر قابل کاهش تیزی هست چون تست ما کلا رو حالت فلت و بدون هیچگونه افزایشی تو آپشنها بود.
    یه اشتباه کوچیک تو وایرینگ سابها نصاب انجام دادن و اون سری بستن کوئلها به جای حالت موازی بود.که منون تو شنیدن حجم صدای این دوساب معروق به شک انداخت. وقتی آمدم منزل متوجه موضوع شدم.آدم گاهی اوقات هنگ میکنه و از ایبن اشتباهات ازش سر میزنه.
    برای اینکه ماشین با وجود 1073 ها فقط BASS نشه،از روی آمپلیفایر کار اوورها رو روی حالت HPF قرار دادیم.
    سیستم در حالت استاندارد از نظر گین تنظیم شد.لذا ولوم تا 60 بدون دیستورشن بود.البته با توجه به نو بودن قطعات مقرر شد تا یک هفته برای Break-In شدن قطعات با ولوم ملایم موزیک گوش نمایند و اگر مواردی مورد پسندشون نبود جهت تنظیم مجدد به نمایندگی مراجعه نمایند
    دیگه موردی به نظرم نمیرسه.انشاءالله که به خوبی و خوشی یه عمر براشون بکوبه.
    شب همگیتون خوش،LTD
    سلام اقا حمید گل باعث افتخار بود که شمارو ملاقات کردیم و ازتون خیلی استفاده کردیم.ممنون خیلی زحمت کشیدین صدای سیستم که واقعا عالیه هم کیفیت هم بیس ولی هنوز خوب تنظیم نشده!
    چشم حتما در اولین فرصت عکس میگیرم و آپ میکنم برای دوستان.
    هر کی تو ماشین میشینه اینجوری میشه بعد از 5 دقیقه...
    ممنون بابت زخمات زیادی که کشیدین.

13. 3 کاربر از ayat_7216 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

DEH-5450SD

این پخش قابلیت تغییر رنگ پنل و دکمه ها رو داره ؟( میخوام با رنک کلید های داشبوردم یکی شه ) ؟؟؟

قابلیت mixtrax یعنی دیجی کردم اهنگ ها چطور ؟ این یکی خیلی به کار میاد .

...................

سرعت منوش کنده

ا
    تا جایی که میدونم هر دو تا امکانی که شما گفتید رو داره

اما درباره 8016 اطلاعاتی که دادید چقدر درسته ؟

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

DEH-5450SD

سرعت منوش کنده

ا
    سرعت منوش یکم کند هست درسته
    تو فلش هیچ مشکلی نداره بعضی وقتا تا سویچ رو روشن میکنم هنوز استارت نزده شروع به خوندن میکنه . مدل 7016 ش با بعضی فلش ها مشکل داشت که حل شدنیه
    بعد ولومش کم نیست
    یعنی 35 تا ولوم داره که دلیل نمیشه صداش کم تر باشه
    وقتی تا 30 زیاد میکنی انگار تو پایونیر تا 55 زیاد کردی فرقی نداره

16. 6 کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •