تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1156 از 2376 اولاول ... 15665610561106114611521153115411551156115711581159116011661206125616562156 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,551 به 11,560 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

محموددفاع برای سال بعدامسال فقط بایدمهاجم وهافبک چپ بگیریم. مدافع هم سال بعداحمد آل نعمه رامیگیریم

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

امیدوارم آرش به سرنوشت من دچار نشود
    اکبری: جای برهانی در تیم ملی خالی است!
    تهران-خبرگزاری ایسکانیوز: هافبک تیم فوتبال استقلال تهران گفت: با عملکردی که آرش در این فصل از خود به نمایش گذاشت بدون شک جای او در تیم ملی خالی است.
    "یدالله اکبری" روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، خاطر نشان ساخت: به اعتقاد من آرش توانست در این فصل با انجام بازی های خوب و به ثمر رساندن گل هایی زیبا به آمادگی لازم دست یابد و خود را به عنوان مدعی اول کسب عنوان آقای گلی لیگ معرفی کند.
    وی افزود: اما با اعلام اسامی لیگ و نبود نام آرش در این لیست اعتقاد دارم جای خالی او در تیم ملی احساس خواهد شد اما امیدوارم که در آینده نه چندان دور او را بار دیگر در پیراهن تیم ملی ببینم چراکه او شایستگی پوشیدن پیراهن تیم ملی را دارد.
    وی با اشاره به برگزاری دیدار دوستانه با قطر در غیاب لژیونرها به ایسکانیوز گفت: به هر حال اینگونه دیدارها لازم و ضروری است و می تواند بسیار مفید واقع شود چراکه در این دیدار می توان با فرصت دادن به بازیکنان آماده و برتر لیگ تجربه آنها را بالا برد تا در مواقع ضروری به کمک تیم بیایند.
    وی افزود: بدون شک برگزاری اینگونه دیدارها کار بسیار شایسته ای است که باعث می شود هیچ یک از استعدادهای لیگ از بین نرود.در زمانی که من در تیم ملی حضور داشتم به دلیل عدم اعتماد به بازیکنانی نظیر من استعدادهای فوتبالمان سوخت شدن و این طرز تفکر باعث شد برخی از بازیکنان علی رغم شایستگی های فراوان پشت خط بمانند که امیدوارم این سرنوشت دچار آرش نشود.
    هافبک آبی های پایتخت در خصوص تعطیلی لیگ به ایسکانیوز گفت: لیگ با روند بسیار خوبی در حال برگزاری بود و تیم ها به آمادگی نسبی و مطلوبی دست یافته بودند.
    وی ادامه داد: تیم استقلال نیز توانست پس از پشت سر گذاشتن بحران ابتدای فصل به آمادگی نسبی دست یابد و در چند بازی گذشته نیز روند رشد بسیار خوبی را در پیش گرفته که اعتقاد دارم این تعطیلی در روند استقلال تأثیر خواهد گذاشت و به ضرر استقلال تمام خواهد شد اما به هر حال چاره ای نیست و بخاطر تیم ملی می بایست از یک سری مسائل گذشت

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سياوش اكبر پور:
    دلايل فني مانع از ورودم به تيم ملي نبود
    مهاجم استقلال تهران كه در فهرست جديد انتخابي تيم ملي فوتبال ايران براي بازي دوستانه به قطر جايي نداشته است باوجود تلاش بسيار خود براي راهيابي به تيم ملي دليل اين امر را بي مهري علي دايي نسبت به خود دانست.

سياوش اكبر پور مهاجم استقلال تهران به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: به نظر من اگر صد گل هم بزنم فايده اي نداشته باشد و دايي مرا به تيم ملي دعوت نخواهد كرد.

وي افزود: دايي فقط به عده زيادي از بازيكنان اعتقاد دارد كه من جايي در بين آنها ندارم. به همین دليل تلاش من براي رسيدن به پيراهن تيم ملي با حضور علي دايي بيفايده است.

اكبرپور درباره شرايط كنوني اش در استقلال اظهار داشت: تيم ما هر هفته نسبت به قبل بهتر و روانتر بازي مي کند و عملكرد بسيار خوبي در خط حمله داريم. من فكر مي كنم كه با شرايط کنونی مي توانيم به كسب عنوان قهرماني در اين فصل بسيار اميدوار باشيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

پزشک استقلال:
    مصدوميت جباري جدي نيست

پزشك تيم فوتبال استقلال درباره مصدوميت مجتبي جباري بازيكن موثر اين تيم اعلام کرد متاسفانه برخلاف آنچه به صورت كذب منتشر شده است مصدوميت مجتبي جباري جدي نيست و وي به زودي به ميادين باز خواهد گشت.

امين نوروزي پزشك تيم فوتبال استقلال تهران به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: مصدوميت جباري مصدوميت كهنه اي است كه از ناحيه ليگامان هاي زانوي چپ دچار آن شده است و فعلاً بنا به نظر دكتر ابراهيميان پزشك معالج وي يك هفته بايد فيزيوتراپي انجام دهد و سپس از وي MRI خواهيم گرفت تا ميزان مصدوميت وي مشخص شود.

وی ادامه داد: در صورتي كه نياز به جراحي وجود داشته باشد جراحي ليزري بر روي زانوي وي انجام خواهد شد و احتمالاً هشت هفته از ميادين دور خواهد بود. اميدواريم ليگامان زانوي چپ جباري مصدوميت شديدي نداشته باشد و وي هرچه سريعتر بتواند تيم استقلال را همراهي كند

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

عضو كادر فني استقلال:
    دايي در حق برهاني جفا كرد
    عضو كادر فني تيم فوتبال استقلال تهران با اشاره به دعوت نشدن آرش برهاني به تيم ملي براي بازي دوستانه با قطر اعلام کرد كادر فني تيم ملي در فهرست جديدش عدالت را رعايت نكرد و من فكر مي كنم كه دايي در حق آرش برهاني جفا كرد.

اميد طيري در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: آرش برهاني طي چند هفته اخير نمايش بسيار خوبي داشت و 9 گل زده از سوي وي در ليگ هشتم حاكي از آمادگي بسيار بالاي برهاني است.

وی تاکید کرد: كادر فني تيم ملي مهاجماني را كه به مراتب از برهاني ضعيف تر هستند و عملكرد خوبي در تيم هايشان ندارند را به تيم ملي دعوت كرده اند. اين مساله هم به روحيه وي ضربه مي زند و هم تيم ملي از آن متضرر خواهد شد.

طیری ادامه داد: در بازي با امارات با توجه به كندي مدافعان حريف مهاجمي مثل برهاني كه سابقه حضور در ليگ اين كشور را هم دارد، به مراتب مي توانست مهاجم مفيدتري نسبت به برخي از نام هاي دعوت شده به تيم ملي باشد، ولي كادر فني تيم ملي در اين زمينه بي توجه بوده است

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

احمد خضيراوي: صبر من در استقلال زياد است
    هافبك تيم فوتبال استقلال تهران گفت: در استقلال به دنبال رسيدن هدف هاي بزرگتري هستم و براي رسيدن به آرزوهايم صبر و تحمل زيادي دارم.

احمد خضيراوي، هافبك تيم فوتبال استقلال تهران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: در پست من بازيكنان بزرگ و صاحب نامي در استقلال وجود دارند ولي من از اين مسئله ناراحت نيستم و تلاش مي كنم تا به آمادگي لازم براي بازي در استقلال دست پيدا كنيم.

وي ادامه داد: از چند تيم مختلف پيشنهاداتي دارم ولي به دنبال پيدا كردن آرزوهايم در استقلال هستم و تا زماني كه من را بخواهند در استقلال مي مانم.

وي تصريح كرد: در بازي هاي جام حذفي فرصت مناسبي براي بازي كردنم در استقلال فراهم خواهد شد و سعي مي كنم از اين فرصت نهايت استفاده را ببرم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

علي عليزاده:
    در تعطيلات آرامش دوباره به تيم ها تزريق مي شود
    مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران اعلام کرد: با فشار زيادي كه به بازيكنان در طول رقابت ها وارد شده، تعطيلات آرامش دوباره به تيم ها تزريق مي كند.

علي عليزاده، مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: با توجه به زمان برگزاري رقابت هاي اين فصل از رقابت هاي ليگ، فشار زيادي به بازيكنان وارد شده است.

وي ادامه داد: تعطيلات فرصت مناسبي است تا آرامش دوباره به تيم ما تزريق شود و از شرايط بهتري تيم ها براي مسابقات برخوردار شوند.

مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران خاطرنشان كرد: در تعطيلات سعي خواهم كرد نقاط ضعف خود را با نظر كادر فني برطرف كنم تا با قدرت براي آبي پوشان به ميدان بروم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ميثم منيعي:
    قلعه نوعي حق دارد ناراحت بشود
    هافبك تيم فوتبال استقلال تهران كه در ديدار مقابل ملوان بندرانزلي روي گل دوم اين تيم از سوي سرمربي استقلال مقصر شناخته شده بود، گفت: قلعه نوعي حق دارد كه از گل خوردن ما ناراحت بشود زيرا او همه تلاشش را براي پيروزي تيم انجام مي دهد.

ميثم منيعي، هافبك تيم فوتبال استقلال تهران با بيان اين مطلب در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: در ديدار مقابل ملوان روز سختي را پشت سر گذاشتيم و خوشحالم كه توانستيم يك امتياز اين ديدار را كسب كنيم.

وی ادامه داد: در صحنه گل دوم هم من خودم را مقصر نمي دانم چون بازيكن ملوان از غفلت من براي گلزني استفاده نكردند و مدافعان تيم بايد دقت بيشتري براي محافظت از دروازه مي كردند.

وی تصريح كرد: من فكر نمي كنم كه گل دوم ملوان باعث تعويض بوده باشد اما به هر حال قلعه نوعي از عملكرد همه مدافعان ناراضي بودو آنها را مواخذه كرد.

هافيك تيم فوتبال استقلال تهران درباره احتمال جريمه اش از سوي كادر فني به دليل گل دوم ملوان نيز گفت: كادر فني در اين زمينه صاحب اختيار هستند و اما مقصر در گل دوم مدافعان بودند و من فكر مي كنم آنها جريمه خواهند شد

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

پس از 4 روز تعطيلي

استقلال از امروز در دو نوبت تمرين مي كند

خبرگزاري فارس: بازيكنان تيم فوتبال استقلال از امروز در دو نوبت صبح و عصر تمرينات خود را از سر مي گيرند.

به گزارش خبرگزاري فارس، تمرينات اين تيم تهراني كه پس از ديدار با ملوان در هفته چهاردهم ليگ برتر به مدت 4 روز تعطيل شده بود، از امروز از سر گرفته مي شود.
    استقلال از روز دوشنبه در دو نوبت صبح و عصر تمرين مي كند. اين تيم در هفته پانزدهم ليگ برتر بايد به مصاف فولاد خوزستان برود.
    استقلال اكنون با 25 امتياز در مكان سوم جدول ليگ قراردارد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

/اختصاصي ايرنا/
    شرط واگذاري تيم هاي استقلال و پرسپوليس آسيب نديدن اين دو باشگاه است

شهرکرد - مديرکل حوزه رياست سازمان تربيت بدني گفت: شرط واگذاري باشگاههاي استقلال و پرسپوليس تهران به بخش خصوصي، آسيب نديدن اين دو باشگاه است.

"مجتبي خدادادي" روز يکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا در شهرکرد افزود: باشگاههاي استقلال و پرسپوليس تهران در داخل و خارج از کشور طرفداران زيادي دارند و اتخاذ تصميم براي آنها بايد بسيار دقيق و حساب شده باشد.
    وي گفت: مردم اين دو باشگاه را دوست دارند و سازمان تربيت بدني تا زماني که باشگاههاي استقلال و پرسپوليس واگذار نشده باشد، از آنها حمايت مي کنند.
    خدادادي اظهار داشت: اين سازمان تا زماني که مطمئن شود اين دو باشگاه آسيب نخواهند ديد، اقدامي در اين زمينه نخواهد کرد اما هرگاه شرايط فراهم شود، اين کار را انجام خواهد داد.
    مديرکل حوزه رياست سازمان تربيت بدني گفت: در طول خدمت دولت نهم، بيش از دو هزار و 700پروژه عمراني ورزشي در سطح کشور به بهره برداري رسيده و اکنون بيش از سه هزار پروژه نيز در دست احداث است.
    به گفته وي، در دهه فجر امسال نيز به مناسبت سي امين بهار پيروزي انقلاب نيز تعدادي از پروژه هاي ملي 15 هزار نفري به بهره برداري خواهد رسيد.
    به گزارش ايرنا، با حضور مديرکل حوزه رئيس سازمان تربيت بدني، مجموعه تخصصي ژيمناستيک استان چهارمحال و بختياري بهره برداري شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •