سلام دوست عزيز....
اين مجله ها معلوم نيست خبراشون رو از كجا ميارن!!!
اگه همچين اتفاقي افتاده باشه همه جا پخش ميشه..ما هم خيلي خوشحال ميشيم كه اين دو كنسول هك بشن.
موفق و پيروز باشي.
در پناه حق![]()
سلام دوست عزيز....
اين مجله ها معلوم نيست خبراشون رو از كجا ميارن!!!
اگه همچين اتفاقي افتاده باشه همه جا پخش ميشه..ما هم خيلي خوشحال ميشيم كه اين دو كنسول هك بشن.
موفق و پيروز باشي.
در پناه حق![]()
من assassin bloodlinesو تموم کردم
حجم بازی ای که دان کرده بودم 529 Mbبود
میخواستم بدونم حجمش همین قدره یا نه؟
اگه نه یعنی تو بازیش چیزیو حذف کردن؟
سلام ببخشید میخواستم بدونم دوتا پی اس پی رو چه جوریب میشه شبکه کرد![]()
هنوز خیلی زوده !
مثل اینکه هکر Iphone داره باهاش ور میره ، منو اینور اونور زیاد خوندم . ولی کم کم دیگه نوبت Ps3 هستش چون با به بازار اومدن ناتال و کپی خور بودن 360 شانس Ps3 برای باقی موندن در بازار خیلی کم میشه .من تو مجله ی بازی نما خوندم که psp go و ps3 هک شدند
و یه چیز دیگه کسی از این داستان Dreamcast 2 خبر داره ؟ چند ساله هی شایع میشه داره میاد بعدش سگا رد میکنه نه از این خبر ها نیست !!!!!!!!
اول سال 2007
و بعدش امسال :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sonixax; 12-12-2009 at 19:00.
برای بازی میخوای؟اگه برای بازیه اون دکمه ی wlanو فعال کن بالای pspیه
بعد برو تو بازی گزینه ی مالتی پلیرو بزن بعد دونفره میشه با wlan
الان بهترین ورژن برای psp 3000 چیه ؟ من الان ورژن دستگام 5.30 GEN-B هست اما مثلا بازیه Avatar رو اجرا نمیکنه این الان بهترین هست برای 3000 ؟
ممنون
اقا کسی جوابی نداره؟سلام دوستان من باطری psp رو در اوئده بودم و بازی میکردم با شارژش بعد هنگ کرد حاموش بعد هر چی باطری رو میندازم کار نمی کنه میدونه باطری توشه ولی شارژم نمیشه باطری دوستم و انداحتم کار کرد ولی ماله خودم نمیشه ورژن psp من 5.50 A هست psp هم fat می گین چی کار کنم مجبورم فقط با برق بازی کنم.
میخواستم بدونم psp تا رم چند گیگ رو ساپورد میکنه ممنون
ومیخوستم بدونم این psp های که کارتونشون فرق داره (عکس بازیها روشه) چه فرقی با این (معمولی) ها میکنه![]()
psp go رو خبر ندارممن تو مجله ی بازی نما خوندم که psp go و ps3 هک شدند
ولی ps3 یه گروهی ادعا کردن ولی اونقدر روشش سخت بوده و نیاز به باز کردن کنسول و کلی سیم کشی و لحیم کاری داشته که کار هر کسی نیست + بازی کپی رو بلوری هم تا حالا نبوده اگه باشه هزینه اش هم چندان ارزون فکر نکنم بشه
باید منتظر باشی دوباره یکی از خود سونی لو بده (مثل قضیه ps2)
بستگی به رم داره اورجینال باشه مجیک گیت ساپورت کنه و ...
اونها bundle های مختلف هستند بیشتر برای فن های یه بازی خاص فرق دیگه ای ندارن
psp خود من bundle استاروارز هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)