گوشی رو عوض کن بهتر میشه اوضاعتـ
گوشی رو عوض کن بهتر میشه اوضاعتـ
خب مثل اینکه این بلا فقط سر من اومده
خودم جواب میدم
به سختی به 700 زنگ زدم گفت 24 ساعت دیگه برات برمیگردونیم
سلام
معمولا همه جاي دنيا وقتي گفته ميشه نامحدود، واقعا نامحدود نيست و محدوديتي تحت عنوان استفاده عادلانه در نظر ميگيرن، اين رو با عنوان fair usage policy اعمال ميكنند
براي مثال وقتي اپراتورها ميگن استفاده نا محدود اينترنت براي يك ماه محدوديتي كه براي استفاده عادلانه ميگذارند ٢٥٠ گيگ هست. يعني نا محدود واقعا نامحدود نيست محدوده
لطفا لينك زير رو هم ببينيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone using Tapatalk
این دیگه آخرش بود!
من خودم سرعتم بیشتر از ۴۰ کیلوبایت نمیشه که بخوام اصلا دانلودی داشته باشم.
ولی گویا شما و جناب ایرانسل، قانون ریاضیات را هم تغییر دادهاید. گویا عدد بینهایت یعنی ۹۰!
دوست گرامی این مشکله ایرانسل هست نه کاربر.
از نظر عقل و ریاضی و زبان فارسی، نامحدود یعنی بینهایت. حالا نمیدونم از کی نامحدود شده عدد ۹۰؟
ایرانسل میتونه برای اون بسته بهجای نامحدود بنویسه ۹۰ گیگ.
حالا قیمت بسته چه ۱ ریال باشه یه یک میلیارد ریال، نوشته نامحدود، یعنی بینهایت.
شما داری کلمهی نامحدود رو به طرز جالبی تفسیر میکنی!
این کار هیچ فرقی با دزدی ندارد. این پولها و درآمدها حرام هستند.حالا شاید این دنیا کسی یقشونو نگیره ولی آخرتی هم هست و اونجا دیگه مثل اینجا نیست.
Last edited by afshin-434; 01-04-2015 at 06:31.
همون طور که گفتم تو بحث ترافیک نت کلمه نامحدود معنی ثابت نداره . شما میتونی به تئوری و معنی لغت نامه ای کلمه بچسبی ولی در عمل هیچ فرقی بین 3روز - 90 گیگ ترافیک و بی نهایت تئوریک مد نظر شما برای 99% کابرا وجود نداره وقتی هرکاری هم بخوان انجام بدن و مصرفشون هم هرچقدر باشه هرگز قادر به تموم کردن اون ترافیک نیستن. نامحدود رو نیاز کاربر تعریف میکنه.
----------------------------
اگر شما خیلی ناراحتی از این مسئله که بابت 90 گیگ داری 3000 تومان میدی و نامحدود تئوریک نیست بفرمایید به ایرانسل شکایت کنید. یک هو دیدی اومدن یک بسته زدن بی نهایت واقعی و شما هم به ارزوت رسیدی البته به قیمت 1000000 تومان! ما ایرانی ادمهای طمعکار و ناشکری هستیم و به هیچ چیز راضی راستیم. تا همین چند وقت پیش تصور همچین ترافیک یا اینچنین قیمت و سرعتی ممکن نبود ولی باز راضی نیستیم و دم از کلاه برداری میزنیم .
Last edited by luches; 01-04-2015 at 07:01.
نه عزیز، نامحدود در اینجا نامحدود ریاضی نیست، نامحدود فیزیکی هست!
در فیزیک به هر فاصله ی زیادی نامحدود میتونه اطلاق بشه. جیمیل هم میگه فضای نامحدود بهت میدیم ولی بدیهیه منظورش نامحدود ریاضی نیست. از این موارد زیاده
البته ایرانشل هم کار بیخودی کرده که اسم این بسته رو گذاشته نامحدود. قطعا خواسته در مقابل رقبا بگه بله این ماییم!
اولا میگم که استفاده از واژهی نامحدود کاملا اشتباست باید بنویسه x گیگ.
وقتی هم نوشته نامحدود بایددبه تعهدی که داده عمل کنه وگرنه دچار بی تعهدی شده. حالا چه جیمیل نوشته چه ایرانسل.
اگرهم بخوای بینهایت فیزیکی حسابش کنی، ۹۰ گیگ مقدار زیادی نیست
۹۰ گیگ میشه دوتا blu-ray و اصلا حجم متوسطی هم محسوب نمیشه چه برسه بزرگ!
چون اگر ۹۰ گیگ بینهایت محسوب بشه، ۱ گیگ باید مقدار خیلی بزرگی باشه
اون دوستمون هم که تقصیری نداره اینترنتشسرعت بالا بوده تونسته دانلود کنه. آیا این مشکل ایرانسله یا اون آقا؟
مردم بیکار نیسند بشینند جملات ایرانسل رو تفسیر کنند.
شما برو از جیمیل هرچی دوست داشتی آپلود کن هروقت بهتون گیر داد، اون موقع میتونی شکایت کنی.
من که از همون روزای اولی که جیمیل ایجاد شد ازش استفاده میکنم هیچ مشکلی نداشتم.
Last edited by afshin-434; 01-04-2015 at 09:49.
آقا افشین باز شما داری بنزین رو آتیش میریزیا
ببین باز تاپیک و بهم ریختی همه اومدن اینجا![]()
کارمند ایرانسل میگفت تو شبکه کلن نامحدود نداریم و باید ی سقف ترافیک واسش معین کنیم ما هم ی عددی گذاشتیم ک عملا تموم نمیشه فکرشو نمیکرد ک ایرانیا ب اون عدد هم برسن ههههه
آقا افشین درست میگن این دوستای دیگرن که کاسه داغ تر از آش شدن خوبه ایرانسل دسته اینا نبود حالا کارمون به جایی رسیده که کلمه نامحدود رو تفسیر هم میکنید بابا جمع کنید نامحدود یا unlimited یه معنی میده حالا هی بیایید تفسیر کنید
کار ایرانسل دزدی هست و صد در صد من اصلن میخوام 1 ریال بدم به کسی ربطی نداره وقتی میگه نامحدود باید طبق همون ضوابط عمل کنه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)