تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1155 از 3347 اولاول ... 15565510551105114511511152115311541155115611571158115911651205125516552155 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,541 به 11,550 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

نه اخه بعضی از دوستان گفته بودن موبایل ممکنه بسوزه

بچه ها من امشب برای اولین بار دارم از 3g استفاده میکنم و حداکثر سرعت دانلود من 150kb هست .. چرا اینقدر کمه ؟

موبایلم nokia 5800 و از نرم افزار nokia pc suie برای اتصال به کامپیوتر استفاده کردم
    گوشی رو عوض کن بهتر میشه اوضاعتـ

2. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

بچه ها اینترنت سه ماهه من حذف شده

12 بهمن فعال کردم الان دو ماهشو استفاده کرده بودم که از 12 فروردین، ماه سومش شروع میشد تا دیروز که موجودی میگرفتم زده بود 17 گیگ که از 12 فروردین، واسم ماه سومش فعال میشه
    فقط چون حجم ماه دومم به پایان رسیده بود 5 روز پیش یدونه 5 گیگ یک هفته ای فعال کرده بودم تا موقعی که 12 فروردین وارد ماه سوم بشم.
    اما الان با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *4*1*555* ( استعلام بسته های بلند مدت)موجودی میگیرم همشو زده صفر در حالی که تا دیروز بودش.
    با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *141* هم که میگیرم فقط 2124MB زده یعنی فقط همین بسته یک هفته ایم رو میزنه تا دیروز اون 17 گیگ رو هم جمع میکرد باهاش همینجا مینوشت

توی ecare هم الان رفتم بسته بلند مدتم نیست اصلا حذف شده کلا!!!!!
    اینا
    خب مثل اینکه این بلا فقط سر من اومده
    خودم جواب میدم
    به سختی به 700 زنگ زدم گفت 24 ساعت دیگه برات برمیگردونیم

4. 2 کاربر از starpars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

اقا من نزدیگ به 1 ترابایت میخوام دانلود کنم !
    شما مشکلی دارید با این ؟
    اصلا من متوجه نمیشم ، چرا میایید بحث 90 گیگ و 100 گیگ رو میکنید ؟!!!
    من دارم میگم نامحدود نیست
    شما هی میایید میگید 90 گیگ از سرتونم زیاد !!!

در ضمن 10000 تومن هست نه 3000 تومن
    من با اینرنت ای دی اس دارم شبی 20 گیگ فایل میگیرم ( 2 تا خط )
    کلا رو هم هم 50 تومن پول میدم
    سلام
    معمولا همه جاي دنيا وقتي گفته ميشه نامحدود، واقعا نامحدود نيست و محدوديتي تحت عنوان استفاده عادلانه در نظر ميگيرن، اين رو با عنوان fair usage policy اعمال ميكنند
    براي مثال وقتي اپراتورها ميگن استفاده نا محدود اينترنت براي يك ماه محدوديتي كه براي استفاده عادلانه ميگذارند ٢٥٠ گيگ هست. يعني نا محدود واقعا نامحدود نيست محدوده

لطفا لينك زير رو هم ببينيد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sent from my iPhone using Tapatalk

6. 4 کاربر از mr_mansouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

این بسته های برای شما نیست عزیز.اگر دنبال نامحدو به کلمه میگردی بفرمایید برید کره جنوبی یا ژاپن و نت رو بیارید رو سیستم.

برای اون 99% بقیه من جمله من این نامحدود به حساب میاد . تو بحث ترافیک نت کلمه نامحدود معنی ثابت نداره و هر کاربری بسته به نیاز مصرفیش تفصیر خودشو از نامحدود داره. برای من نامحدود یعنی هر چیزی مخوام بگیرم و تمام نیازام برطرف شه و پیغام اتمام حجم نگیرم ! این ترافیگ 90 گیگ در 3 روز برای 99% عملا نامحدود به حساب میاد

در ضمن شما بسته یک روز نامحدود رو 12 شب به بعد فعال کنی 3 شب میتونی استفاده کنی و حوالی 94 گیگ ترافیک داری !
    این دیگه آخرش بود!
    من خودم سرعتم بیشتر از ۴۰ کیلوبایت نمیشه که بخوام اصلا دانلودی داشته باشم.
    ولی گویا شما و جناب ایرانسل، قانون ریاضیات را هم تغییر داده‌اید. گویا عدد بی‌نهایت یعنی ۹۰!

دوست گرامی این مشکله ایرانسل هست نه کاربر.
    از نظر عقل و ریاضی و زبان فارسی، نامحدود یعنی بی‌نهایت. حالا نمی‌دونم از کی نامحدود شده عدد ۹۰؟

ایرانسل می‌تونه برای اون بسته به‌جای نامحدود بنویسه ۹۰ گیگ.

حالا قیمت بسته چه ۱ ریال باشه یه یک میلیارد ریال، نوشته نامحدود، یعنی بی‌نهایت.

شما داری کلمه‌ی نامحدود رو به طرز جالبی تفسیر می‌کنی!

این کار هیچ فرقی با دزدی‌ ندارد. این پول‌ها و درآمد‌ها حرام هستند.حالا شاید این دنیا کسی یقشونو نگیره ولی آخرتی هم هست و اونجا دیگه مثل اینجا نیست.
    Last edited by afshin-434; 01-04-2015 at 06:31.

8. 2 کاربر از afshin-434 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

همون طور که گفتم تو بحث ترافیک نت کلمه نامحدود معنی ثابت نداره . شما میتونی به تئوری و معنی لغت نامه ای کلمه بچسبی ولی در عمل هیچ فرقی بین 3روز - 90 گیگ ترافیک و بی نهایت تئوریک مد نظر شما برای 99% کابرا وجود نداره وقتی هرکاری هم بخوان انجام بدن و مصرفشون هم هرچقدر باشه هرگز قادر به تموم کردن اون ترافیک نیستن. نامحدود رو نیاز کاربر تعریف میکنه .
    ----------------------------
    اگر شما خیلی ناراحتی از این مسئله که بابت 90 گیگ داری 3000 تومان میدی و نامحدود تئوریک نیست بفرمایید به ایرانسل شکایت کنید. یک هو دیدی اومدن یک بسته زدن بی نهایت واقعی و شما هم به ارزوت رسیدی البته به قیمت 1000000 تومان! ما ایرانی ادمهای طمعکار و ناشکری هستیم و به هیچ چیز راضی راستیم. تا همین چند وقت پیش تصور همچین ترافیک یا اینچنین قیمت و سرعتی ممکن نبود ولی باز راضی نیستیم و دم از کلاه برداری میزنیم .
    Last edited by luches; 01-04-2015 at 07:01.

10. 3 کاربر از luches بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

این دیگه آخرش بود!
    من خودم سرعتم بیشتر از ۴۰ کیلوبایت نمیشه که بخوام اصلا دانلودی داشته باشم.
    ولی گویا شما و جناب ایرانسل، قانون ریاضیات را هم تغییر داده‌اید. گویا عدد بی‌نهایت یعنی ۹۰!

دوست گرامی این مشکله ایرانسل هست نه کاربر.
    از نظر عقل و ریاضی و زبان فارسی، نامحدود یعنی بی‌نهایت. حالا نمی‌دونم از کی نامحدود شده عدد ۹۰؟

ایرانسل می‌تونه برای اون بسته به‌جای نامحدود بنویسه ۹۰ گیگ.

حالا قیمت بسته چه ۱ ریال باشه یه یک میلیارد ریال، نوشته نامحدود، یعنی بی‌نهایت.

شما داری کلمه‌ی نامحدود رو به طرز جالبی تفسیر می‌کنی!

این کار هیچ فرقی با دزدی‌ ندارد. این پول‌ها و درآمد‌ها حرام هستند.حالا شاید این دنیا کسی یقشونو نگیره ولی آخرتی هم هست و اونجا دیگه مثل اینجا نیست.
    نه عزیز، نامحدود در اینجا نامحدود ریاضی نیست، نامحدود فیزیکی هست!
    در فیزیک به هر فاصله ی زیادی نامحدود میتونه اطلاق بشه. جیمیل هم میگه فضای نامحدود بهت میدیم ولی بدیهیه منظورش نامحدود ریاضی نیست. از این موارد زیاده
    البته ایرانشل هم کار بیخودی کرده که اسم این بسته رو گذاشته نامحدود. قطعا خواسته در مقابل رقبا بگه بله این ماییم!

12. این کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نه عزیز، نامحدود در اینجا نامحدود ریاضی نیست، نامحدود فیزیکی هست!
    در فیزیک به هر فاصله ی زیادی نامحدود میتونه اطلاق بشه. جیمیل هم میگه فضای نامحدود بهت میدیم ولی بدیهیه منظورش نامحدود ریاضی نیست. از این موارد زیاده
    البته ایرانشل هم کار بیخودی کرده که اسم این بسته رو گذاشته نامحدود. قطعا خواسته در مقابل رقبا بگه بله این ماییم!
    اولا میگم که استفاده از واژه‌ی نامحدود کاملا اشتباست باید بنویسه x گیگ.
    وقتی هم نوشته نامحدود بایددبه تعهدی که داده عمل کنه وگرنه دچار بی تعهدی شده. حالا چه جیمیل نوشته چه ایرانسل.
    اگرهم بخوای بی‌نهایت فیزیکی حسابش کنی، ۹۰ گیگ مقدار زیادی نیست
    ۹۰ گیگ میشه دوتا blu-ray و اصلا حجم متوسطی هم محسوب نمیشه چه برسه بزرگ!
    چون اگر ۹۰ گیگ بینهایت محسوب بشه، ۱ گیگ باید مقدار خیلی بزرگی باشه
    اون دوستمون هم که تقصیری نداره اینترنتش‌سرعت بالا بوده تونسته دانلود کنه. آیا این مشکل ایرانسله یا اون آقا؟
    مردم بی‌کار نیسند بشینند جملات ایرانسل رو تفسیر کنند.
    شما برو از جیمیل هرچی دوست داشتی آپلود کن هروقت بهتون گیر داد، اون موقع میتونی شکایت کنی.
    من که از همون روزای اولی که جیمیل ایجاد شد ازش استفاده می‌کنم هیچ مشکلی نداشتم.
    Last edited by afshin-434; 01-04-2015 at 09:49.

14. این کاربر از afshin-434 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال VahidDG2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

آقا افشین باز شما داری بنزین رو آتیش میریزیا

ببین باز تاپیک و بهم ریختی همه اومدن اینجا

16. 2 کاربر از VahidDG2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

کارمند ایرانسل میگفت تو شبکه کلن نامحدود نداریم و باید ی سقف ترافیک واسش معین کنیم ما هم ی عددی گذاشتیم ک عملا تموم نمیشه فکرشو نمیکرد ک ایرانیا ب اون عدد هم برسن ههههه

18. این کاربر از mf70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه prance666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

آقا افشین درست میگن این دوستای دیگرن که کاسه داغ تر از آش شدن خوبه ایرانسل دسته اینا نبود حالا کارمون به جایی رسیده که کلمه نامحدود رو تفسیر هم میکنید بابا جمع کنید نامحدود یا unlimited یه معنی میده حالا هی بیایید تفسیر کنید
    کار ایرانسل دزدی هست و صد در صد من اصلن میخوام 1 ریال بدم به کسی ربطی نداره وقتی میگه نامحدود باید طبق همون ضوابط عمل کنه

20. 4 کاربر از prance666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •