این روش دقیقا چیه؟
چقدر طول می کشه تا این روش هم محدود بشه؟
تا چند گیگ؟
این روش دقیقا چیه؟
چقدر طول می کشه تا این روش هم محدود بشه؟
تا چند گیگ؟
بعضی از دوستان تا 800 گیگ هم ظرف 2 ماه محدود نشدن![]()
فکر کنم فایل ها رو به سرور ایران ریموت میکنن بعد از سرور داخلی با سرعت بالا دانلود میکنن و شاتل هم مثل اینه که رو سرور داخلی محدودیت ایجاد نکرده .
سلام
دوستان این هم چیز خوبیه ها،حال میده برا دانلود!!!!
![]()
سلام
آقا من یه سه ماه گرفتم، تا 24 اسفند...الان اگه این مدت تموم بشه من دیگه نمی تونم اینترنتی شارژ بگیرم؟
یعنی حتما باید دوباره برم مخابرات و فرم پر کنم؟
نه.از خود پنل اقدام به خرید سرویس کنید مشکلی نداره.
برای چی از فیش واریزی استفاده میکنید.وقتتون گرفته میشه
سلامنه.از خود پنل اقدام به خرید سرویس کنید مشکلی نداره.
برای چی از فیش واریزی استفاده میکنید.وقتتون گرفته میشه
خب من اول یه 6 گیگ گرفتم زود تموم شد بعد زنگ زدم مخابرات گفتم مگه من شبانه ندارم؟گفت فقط یک ساله اگه ببندی شبانه رایگان داری
منم گفتم من الان یه ساله ببندم این 40 تومنی که برای سه ماه دادم حساب میشه ؟گفت نه میسوزه!
منم مجبوری 25 تومن دیگه دادم از طریق همین پنل مخابرات 5 گیگ شارژ کردم
اما الان اگه من بخوام وقتی این مقدار تموم شده برای غید به بعد یه ساله 256 نامحدود بگیرم حتما دوباره باید برم مخابرات فرم پرکنم دیگه نه؟
نه.تمام سرویس ها تو پنلت هست هر کدوم رو دوست داشتی از یکا ماهه تا یکساله از سرویس 64 تا 20 مگ میتونین خرید کنین
یکی از دوستامون تو همین تاپیک یه برنامه ای رو گذاشته بودن برای ریستارت خودکار مودم تو زمانی خاص.کسی این برنامه رو داره میتونه لطف کنه بزاره؟ ممنون میشم
سلام من 128 نامحدود دارم ولی سرعتش خیلی پایینه در حد dial up سرعت دانلود نهایتا تا 8 میره و مثلا دانلود یه فایل 8مگ نیم ساعت طول کشید. این سرویسم از دیشب فعال شده سرویس قبلیمم همین بود و سرعت دانلود هیچ وقت کمتر از 50 نبود.مشکل از کجاست؟ میشه درستش کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)