از اسکن خوانا تره خیلی کیفیت عکس خوبه
رزولوشن عکس رو چند باشه ؟!
از اسکن خوانا تره خیلی کیفیت عکس خوبه
رزولوشن عکس رو چند باشه ؟!
دروود بر رفقا
منم تقریبا 4 ساعتی میشه نتم از های وب وصل شده
واقعا راضی نیستم پینگ مضخرف به کنار اینقدر لاست داد دیگه رسما اعصابم داغون شد
ی عکس از وضعیت الانش میزارم که مثلا خیلی ردیف شده !!!!!!!!!!!!!!!!
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
من دو سه روز صبر میکنم اگر اینطوری باشه تخلیه میکنم هنوز راه نیافتاده باید تخلیش کنیم
به دوستانی که قصد تهیه دارند به شدت توصیه میکنم طرحهای بلند مدت نگیرن
کوتاه مدت بگیرین اگر تونستین تحمل کنید تمدید کنید شاید برای شما بهتر باشه
شما کجا تشریف داری؟
ببینید اگه اعداد خونده بشه و واضح باشه کافیه
رزولوشن خاصی نزده ولی دیگه از 800 در 600 کوچیکتر نباشه
خوهش
نه مشکلی نداره بهترین کار رو میکنی{ فقط تا جایی که من یادمه همون لحظه که ثبت نام میکنی یوزر و پسورد رو به گوشی پیامک میکنن تو سایت میزنه این یوزر و پسورد اگه تا 3 روز استفاده نشه از کار میفته و دوباره باید یوزر و پسورد جدید بگیرید نمیدونم هنوز اینجوریه یا نه}
اسکنر احتیاج نداره منم با گوشی عکس گرفتم هیچ مشکلی نداره فقط کیفیت دوربین موبایل واضح باشه کافیه ..عکس هم باید زیر 700 کیلوبایت حجم داشته باشه
من دو سال پیش یه پیش ثبت نام کرده بودم همینجوری- حالا چند روز پیش زدم یوزر پسورد یادم رفته تو sms برام فرستاد ، الان با همونا وارد سایت میشم مشکلی نداره
سلام دوستان، میخوام آسیاتک را جم کنم! hiweb سرعت دانلود رایگانش از خارج چطوره؟ چه ساعاتی رایگان میده؟ کدام سرویس با صرفست و خوبه برای دانلود 2 گیگ از خارج رایگان هر شب؟ قم هستم
طرفه های وب نیا داغونه
- - - Updated - - -
طرفه های وب نیا داغونه
صبح سرعت عالی و پینگ 180-190 بدون تابم اوت هر چی میره رو به ظهر و شب داغون میشه شب اوج تایم اوت و سرعت کم
خاک تو سرت های وب![]()
من قم هستم دوست عزیز
دوست عزیز در مورد شبانه اطلاعی ندارم ولی من خودم 8 مگ دانلودم حدود 600 تا 900 متغیره
در مورد پینگ و تایم اوت هم میتونید به پست قبلی بنده مراجعه کنید
من خودم تازه امدم های وب (چند ساعت پیش وصل شد) ولی زیاد راضی نیستم البته برای قضاوت زوده ولی تجربه چند ساعتم زیاد جالب نبوده مخصوصا از لحاظ پینگ
Last edited by joyful; 11-11-2015 at 22:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)