سرویس من نامحدود 2 مگ هست و مودمم روی 2090بسته شده . درسته مثلا مثل شاتل بالاتر نمی بنده سرویسهاشو ولی نامحدودش واقعا نامحدوده. سر حجم دانلود اذیت نمی کنه
سرویس من نامحدود 2 مگ هست و مودمم روی 2090بسته شده . درسته مثلا مثل شاتل بالاتر نمی بنده سرویسهاشو ولی نامحدودش واقعا نامحدوده. سر حجم دانلود اذیت نمی کنه
میشه بگبد این 1 به هشت رو از کجا آوردید؟
ما که از خدامونه اینطوری باشه اما توی اون جدول بالاش نوشته حداکثر 108.(دقیقا تو قسمتی که مقدار ترافیک سرویس های محدود رو نوشته).
از جایی نیاوردم
از مرکزمون قسمت فروش پرسیدم کاره سختی نیست
اون 108 رو معلوم نیست کی و با چه هدفی تایپ کرده،ولی دلیلش هرچی بوده الکی هستمیشه بگبد این 1 به هشت رو از کجا آوردید؟
ما که از خدامونه اینطوری باشه اما توی اون جدول بالاش نوشته حداکثر 108.(دقیقا تو قسمتی که مقدار ترافیک سرویس های محدود رو نوشته).
این 2 تا عکس از میزان مصرف خودم : (از 2مارس سرویسم وصل شد)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که 1 ماهش حدودا میشه 180گیگ :|
تازه برای 7-8 روز روی 512 وصل بود اینترنتم،اگه از همون اول 1 مگ میبود دانلودم یرفت بالای 200 گیگ :|![]()
خب این که بگیم الکی نوشته که فکر نمی کنم درست باشه.
اما خب این عکسی که گذاشتی شما، قبض تلفن این ماه اومده برات تا ببینی بر اساس همون تعرفه ها حساب شده یا هزینه گیگ های اضافه رو هم گرفتن؟
شاید هم برای مشترکین جدید اینجوریه؟!
سلام
دوستان چجوری میشه رکورد مصرفی اینترنت مخابرات رو پیدا کرد؟
1mb....نامحدودم
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
حضور صاحب خط تلفن بهمراه کپی و اصل شناسنامه یا کارت ملی در مرکز امور مشترکین مربوطه
فعلا من پستی یا کسی ندیدم که محدود شده باشه
من 150 گیگ در ماه دانلود داشتم و خبری از سقف دانلود و محدودیت نبود .
نه قبض نیومده ولی من به اسم نامحدود سرویس گرفتم و قبل از اینکه برم برای ثبت نام هم از بقیه دوستانی که از مخابرات اینترنت داشتن پرسیدم + از مسطئول فروش مخابرات منطقمون،همه بهم گفتن محدودیتی تیو مقدار دانلود وجود نداره...........خب این که بگیم الکی نوشته که فکر نمی کنم درست باشه.
اما خب این عکسی که گذاشتی شما، قبض تلفن این ماه اومده برات تا ببینی بر اساس همون تعرفه ها حساب شده یا هزینه گیگ های اضافه رو هم گرفتن؟
شاید هم برای مشترکین جدید اینجوریه؟!
با هدفی بس شوم و سره کار گذاشتن ملت![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)