هه من برونزم دوماهی هست بازی نکردم یک دونه ال پی کم نشد ازم می ترسم برم بازی کنم ال پی کم شه![]()
هه من برونزم دوماهی هست بازی نکردم یک دونه ال پی کم نشد ازم می ترسم برم بازی کنم ال پی کم شه![]()
يه Q E Ult=PENTAKILL!!!
واقعا می شه پنتا گرفت؟
خیلی دوست دارم توی تیم فایت رنک امتحانش کنم ولی می دونم هنوز مهارت ندارم راحت تیم رو خراب می کنم....
شدنش که ميشه ولى کلا خوراکه تيم فايته کيوش دونفرو تو تيم فايت استان ميکنه شيلد هم که داره e ش هم اخراى بازى قوى ميشه تو فايت ميفرستى اون وسط اسلوش باعث ميشه بقيه اسکيل شات هاى تيمتو نتونن راحت داج بدن کلى هم دمىج ميده اولتش هم که تقريبا به کل تيم اونا دميج ميده معمولا هم لين رو نميبازه.
سلام
تازه این فروم رو دیدم . کلی حال کردم . این همه lol باز ایرانی
![]()
آقا اینجا کسی هست که tera یا diablo 3 و بازی کرده باشه ؟ تو چه سبکی ان ؟ مثل LOL ان ؟
Last edited by R.I.P; 23-04-2014 at 12:24.
من diablo بازی کردم
سبکش role playing هستش و خیلی خوش ساخته . فکر کنم توی حالت آنلاین فقط co-op بشه بازی کرد
اون بازیش روند داره و داستانی هست ولی LOL بازی تیمی هستش![]()
tera mmorpg
diablo rpg
هيچکدوم همسبک ليگ نيستن
از Champ های Mid الان Ziggs ، Orianna ، Lulu ، Soraka ، Nidalee ، LeBlanc و Zed خیلی محبوب شدن. جدیدا از پچ 4.5 شروع شده که Support ها زیاد میرن Mid و توی Team Fight خیلی به درد میخورن.
یه Combo خیلی جالب که توی مسابقات هم زیاد دیدم این بود که یه Champ که Initiate خیلی خوب داره مثل Nocturne میره وسط بعد Lulu روش Ulti میزنه همه Knock Up میشن بعد یه Champ که Stun داره یکی رو جدا میکنه، مثلا Gragas یا Twisted Fate با Ulti هاشون. یه Lucian هم داشته باشی که رگبارو ببنده به حریفاین Combo ها همیشه جواب داده.
E-No-No-No-No-NOO-Oh-Ty
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)