کسی نیست جواب بده
منم منتظرم![]()
کسی نیست جواب بده
منم منتظرم![]()
دوست گلم اون عدد ظاهرا متفاوته و ثابت نیست.من دیشب با 5 لینک همزمان به سرعت شبانه 1.1 مگ رسیدم.دوستم wang با 17 لینک همزمان به این سرعت رسید.
اگر حداکثر 5 صفحه گذشته رو مطالعه بفرمایید با توضیحات فراوان جوابتون رو پیدا میکنید و تازه کلی چیز دیگه هم دستگیرتون میشه![]()
دوستان خواهشا اینجوری هم دیگه تبلیغ نکنید!یکم از بدیاش بگید ! الان همه میریزن صبا
صبانت خیلی بده
تا همه نریختن صبانت و مثل پارس نشده بریم ثبت نام![]()
من که صفحه پیش تجربه دیشب خودم و دوستم wang رو گفتم.همچین سرعت شبانه 12 مگ با 10 مگ یا حتی 8 مگ به نظرم زیاد تفاوت نمیکنه.اون پست طولانی تجربه دیشب من و wang رو بخونند دوستان و زیاد دیگه روی 12 مگ اصرار نکنند.البته عالیست بازم خداییش.ولیکن در عمل چیز دیگه ای میبینی
![]()
فعلا صبانت تو قم شرایط مطلوبی نداره و هر کدوم از نمایندگی ها یه حرفی میزنن..حتی اونی هم که میگه ارایه میدیم, میگه سرعت رو تضمین نمیکنه که حتما 12مگ باشه(با اینکه میگه پهنای باند رو اضافه کردن!)
حالا اگر خواستی یه 1ماهه ازشون جهت تست بگیر و سرعت ببین چنده....
طبق قانون و ضریب شیرینگ 1 به 8 سرعت حداقل 190-200 رو بده تو شب/ اما نمایندگی باز میگه شب چون همه هجوم میارن از این هم امکانش هست پایینتر بیاد(یعنی ته دل ادمو خالی میکنن!!!)
منظور من شبانه بود! وگرنه هیچ isp یی عقلشو از دست نداده که سرعت روزانه رو محدود بکنه....
ولی جدی 47 دادم واس 17 تا لینک
خب 8 مگ هم که فرقی نداره !
طبق تجربه دوستان
خریت کردم
پستم کاملا جدی بود
روزانه تا 350 میرفت اولا مشهد مرکز انقلاب
حالا خیلی وقته از 180 بالاتر نمی ره
و قربون شبانه هم برم حداکثر 45
![]()
Last edited by sleeplessness; 16-07-2014 at 18:49.
جناب and-roid2 ببخشید من منظورتون رو اشتباه متوجه شدم.اما چرا بعضیاشون تو روز هم دارن پهنای باند کم میارن و در بعضی ساعات فیتیله سرعتو میکشن پایین.شما در طول ساعات غیر رایگان که یکسره به نت وصل نیستی متوجه بشی.البته بعضیاشون نه همه.ولی در کل حرف شما کاملا صحیح است.منظور من شبانه بود! وگرنه هیچ isp یی عقلشو از دست نداده که سرعت روزانه رو محدود بکنه....
Last edited by david-ebi; 16-07-2014 at 20:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)