امروز رفتم 128 نامحدود گرفتم (کاش نمی گرفتم) یه چی در حد فاجعه است قبلا با 128 محدود با 120 دانلود می کردم الان به 7
هم نمی رسه سرعت
دوباره فردا می رم بر می گردونم سرویس قبلی صد رحمت به دیال آپ
128 نامحدود (کرج)
امروز رفتم 128 نامحدود گرفتم (کاش نمی گرفتم) یه چی در حد فاجعه است قبلا با 128 محدود با 120 دانلود می کردم الان به 7
هم نمی رسه سرعت
دوباره فردا می رم بر می گردونم سرویس قبلی صد رحمت به دیال آپ
128 نامحدود (کرج)
دومآ اخی فی الله : سپاه صحابه حداقل توی این تاپیک طرفدار نداره و حتی در تاپیک مخابرات هم نداشت تا جاییکه ایمن الظواهری آخرین حلقه مفقوده بود که برحمت ایزدی پیوست فلذا حق جله و علا رزق شما رو جای دیگر حواله کرده و اشتپ اومدی برادر.
[QUOTE=pouria_br;6502811]پس با این حساب اهواز جدا از ایران هست
چون قوانینش این چنین میگه
دوست عزیز اینهمه ای اس پی عوض میکنیم فکر میکنی مرض داریم ؟
الان 2 خط دارم که هردو رانژه هستند
اگه وایمکس بهتر میبود همین الان میخریدم
تست کاربران تو کلوپش میگه چه گندی زده
با فرض یک نفر سرعتش خوب باشه فکر کردی همه میگیره ؟
این پارس سگ افلاین هم یهویی تصمیم گرفتم هیچوقت نمیگرفتم ازش
حرومشون باشه
دیشب کلی قطعی داشت
و امروز هم چند بار دی سی شدم و اف بود
چند روزیه کلا قطعه
اخه کسی نیست بگه توی این چند روز میشد سیمکشی یک شهر را عوض کرد معلوم نیست چیکار میخورند
تازه مخابرات چطور اشکال داره که بقیه شرکتها درست کار میکنند و فقط این پارس لعنتی خرابه ؟
سیستمهای خودشون ایرادد اره میندازند گردن مخابرات ....
کسانی که نامحدود دارن یه طور شکایت کنن البته این مملکت بی صاحب اگر صاحب داشت که الان 128 واقعی هم اینطور نبود
این سازمان مقررات رادیویی که شده معاونت مدارس هر 3 ماه یه بار یه صحبت میکنه بعد تعطیل میشه اینا از قصد 128 رو اینقدر پایین میبندن که حجمی استفاده کنین "
یه چیز جالب
بالاخره بعد از مدتی رکورد پینگ زدم :
وقتی سرعت اپلود در این حد باشه معلومه دیگه بازی انلاین و وبگردی و ... تعطیل میشه
جدا این سرعت اپلود خیلی جکه . حداقل سرعت اپلود برای اون دانلود باید 256 باشه ولی اپلود دیال اپی عملا تمام ارزش او سرعت دانلود رو خنثی میکنه ! واقعا هیچیشون رو حساب کتاب نیست حتی تعریف سرعتشون هم به درد عمشون میخوره !
Last edited by luches; 27-09-2011 at 18:11.
اما من درجا 256نامحدود میگیرم والله زورم میاد واسه 1گیگ ترافیک 5000تومن بدم.پارس آفلاین به دزی حجم ترافیک مشهور شده وهست حداقل نامحدود دیگه خیالت راحته پارس افلاین نمیتونه حجم دزدی کنه.خوزستان از خر تو خره هم گذشته چون ببخشید ببخشید بی صاحابه،صاحاب نداره دادش.دوستانی که جدیدا نامحدود گرفتن و سرعتشون در حد دایال آپ نیست بدونن و مطمئن باشن خود پارس آنلاین از سر عمد سرعتشون کم کرده تا اینا دوباره برن سرویس محدود بگیرن اینجاست که سازمان تنظیم ومقررات باید وارد عمل بشه و باشدت با پارس افلاین برخورد کنه.دوستان حتما از پارس آفلاین شکایت کنید نگید پیگیری نمیشه بالاخره حتی نتیجه هم نده اما شما تلاشتونو کردید .تو متن شکایت اینم بگید که شرکت از همون اول به ما گفته بود این سرویسا سرعتشون پایینه .![]()
Last edited by dvd2010; 27-09-2011 at 18:33.
مثل اینکه داره بهتر میشه
یکی اسفنج دود کنه
![]()
CRA-512 512 نامحدد کسی نگرفته ببینه سرعتش چطوره؟ فکر کنم 512 سرعتش 16 باشه با این حساب !!
دقیقا همه همین رو میگن
پارس عمدا سرعت رو بسته اقا بخدا سرعت رو بسته و نوسان نداره اصلا و در بالاترین حد ممکن خودش هست
ولی باز میان میگن هم گروهی های شما دارن مصرف میکنن اونم چی با سرعت زیر 10 دانلود هم میکنن
یارو موقع خرید به من گفت این ها سرعتشون تقسیم میشه
من میفتم دنبالش تا حال یارو رو بگیرم
---------- Post added at 07:29 PM ---------- Previous post was at 07:24 PM ----------
سرعت رو قفل کردن روی 10 واسه من
256 رو روی 7
128 رو روی 4
باید شکایت کنیم تا درستش کنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)