تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1155 از 1298 اولاول ... 155655105511051145115111521153115411551156115711581159116512051255 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,541 به 11,550 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام. چند روزه حجم اینترنت من به صورت اپلود خورده میشه. چتد شب پیش 1.5 گیگ خورده شد و منفی شد. پشتیبانی گفت شاید مودمت هک شده. رمز وای فای رو عوض کردم. ssid رو هم مخفی کردم و مک ادرس وسایل داخل خونه رو هم داخل مودم وارد کردم. اما باز هم یک دفعه میبینم حجم داره به صورت اپلود مصرف میشه. مجددا با پشتیبانی تماس گرفتم گفت ما نمیدونیم زنگ بزن 135 که فکر کنم روابط عمومی مخابراته. کسی میدونه چیکار باید کرد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام. چند روزه حجم اینترنت من به صورت اپلود خورده میشه. چتد شب پیش 1.5 گیگ خورده شد و منفی شد. پشتیبانی گفت شاید مودمت هک شده. رمز وای فای رو عوض کردم. ssid رو هم مخفی کردم و مک ادرس وسایل داخل خونه رو هم داخل مودم وارد کردم. اما باز هم یک دفعه میبینم حجم داره به صورت اپلود مصرف میشه. مجددا با پشتیبانی تماس گرفتم گفت ما نمیدونیم زنگ بزن 135 که فکر کنم روابط عمومی مخابراته. کسی میدونه چیکار باید کرد؟
    135 سامانه بازرسی و شکایت مخابرات است. خیلی جالبه خودشون میگن به خودشون زنگ بزنی شکایت کنی! ولی معمولا بازرسی ها برش دارند. امتحانش ضرر نداره.
    (راستی معمولا این حالت که آپلود زیاد است چند حالت به جز اشتباه مخابرات وجود دارد، یکی اینکه کامپیوترت یا گوشیت ویروسی شده باشه، و اطلاعات بفرسته بدون اینکه شما متوجه شین، دوم اینکه توی گوشی های اندرویدی گاهی وقتا اگه حواستون نباشه و اشتباها به گوگل اجازه داده باشید اطلاعات شما شامل عکس، فیلم را برای بک آپ توی گوگل آپلود میکنه این دو مورد را چک کنید.)
    Last edited by 8286; 17-10-2015 at 21:00.

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

سیستم عامل مودم ویروسی شده به تنظیمات کارخانه برگردان و اصلا از حالت بریج استفاده نکن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سیستم عامل مودم ویروسی شده به تنظیمات کارخانه برگردان و اصلا از حالت بریج استفاده نکن
    ممنون از جواب شما و دوست دیگمون 8286(دکمه تشکر پیدا نکردم!)
    منظورتون اینه ممکنه وقتی هیچ وسیله ای روشن نیست و فقط مودم روشنه بازم این اتفاق بیفته؟چون سری اول کسی استفاده نمی کرد از اینترنت.
    من دو شب پیش مودمو ریست کردم و دوباره کانفیگ گردم منتها از اون موقع بیشتر مودمو با کابل به لپ تاپ وصل کردم. فکر کنم باید ریسک کنم یه شب تا صبح وای فای روشن بذارم ببینم چی میشه چون وقتی با کابل وصلم اتفاقی نمیفته. امکان هک شدن با وجود دادن مک ادرس بازم هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

ما که خودمونو اندکی راحت کردیم و خدا و ائمه و پیامبران هم کمکمون کردند (ضمن تشکر از خانوادهٔ رجبی و دوستان!) و متوجه شدیم در منزلمون 4G ایرانسل دریافت میشه و رفتیم سیم ایرانسل رو به 4G تبدیل کردیم و داریم ازش استفادهٔ وافر میبریم .

دیگه ‌ام حرص اینترنت مخابراتو نمیخوریم! هر وقت قطع شد میزنم کانال ایرانسل!! و بلافاصله یک شکایت در ۱۹۵ ضد مخابرات ثبت میکنم و با اعصاب راحت به اینترنت گردیم ادامه میدم

همین ایرانسل رو تا دیدم برای فعالسازی سیم کارتم بازی در میاره یه شکایت ازش ثبت کردم . حداقلش اینه که کمی زحمت براشون درست میشه و البته این شکایت ها که زیاد بشه ممکنه براشون دردسرساز بشه ! (خدا رو چه دیدی ؟!) خلاصه دست به شکایتمون خوب شده و تازه مخابرات رو گیر اوردم و باهاش کار دارم )

پ.ن : اما از این خبر مسرت بخشم که بگذریم ، خبر بد اینه که به نظر میاد open v#p#n واسه همیشه درشو تخته کردن و دیگه قابل کانکت شدن نیست :( از یکی دو هفته پیش روی اندروید از کار افتاد اما روی ویندوز جواب میداد . اما پریروز دیدم روی ویندوز هم دیگه کانکت نمیشه :(( لعنت خدا بر مردم آزار
    Last edited by mohandes; 18-10-2015 at 01:46.

6. 3 کاربر از mohandes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام

دو تا سوال:
    1.
    دوستان هنوز راهی پیدا نشده که وقتی ترافیکمون تموم میشه بتونیم از سامانه پلوتو حجم بخریم؟
    وقتی ترافیکم تموم میشه اصلا هیچ سایتی بالا نمیاد حتی سایت مخابرات
    یه مدت dns رو روی 217.218.127.127 ست میکردم سامانه پلوتو و درگاه بانکی بالا میومد و شارژ میخریدم
    ولی الان با این dns فقط سامانه بالا میاد و درگاه بانکی بالا نمیاد

2.
    بعضی سایتای خارجی اصلا برای من بالا نمیان یا باید چندین بار رفرش کنم تا بزور بالا بیان که دوباره در حین جستجو در سایت دوباره بالا نمیاد به خصوص اگه https باشن
    سایتایی مثل:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ,....
    چطوری مشکل برطرف میشه ؟

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه سرویس طرح حرفه ای ها دارم
    اگ بخوام رو یه خط دیگه ازش استفاده کنم امکانش هست؟
    و طرح حرفه ای هایی که همین الانم به هست هنوز ۹۹٪ رایگان شبانه داره؟
    و یه سوالم در مورد مخابرات تو خیابون فیض دارم اگر کسی داره یه اعلام وضعیت کنید
    از حکیم نظامی که بهتره نه؟
    در مورد سرور های خارجی و ... هم من یه مقدار مشکل دارم راه حلی داره؟

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

ممنون از جواب شما و دوست دیگمون 8286(دکمه تشکر پیدا نکردم!)
    منظورتون اینه ممکنه وقتی هیچ وسیله ای روشن نیست و فقط مودم روشنه بازم این اتفاق بیفته؟چون سری اول کسی استفاده نمی کرد از اینترنت.
    من دو شب پیش مودمو ریست کردم و دوباره کانفیگ گردم منتها از اون موقع بیشتر مودمو با کابل به لپ تاپ وصل کردم. فکر کنم باید ریسک کنم یه شب تا صبح وای فای روشن بذارم ببینم چی میشه چون وقتی با کابل وصلم اتفاقی نمیفته. امکان هک شدن با وجود دادن مک ادرس بازم هست؟
    من خودم این مشکل را داشتم هم سرویس وایرلس و سرویس مخابرات تمام حجم هم از طریق اپلود مصرف میشد پس از پیگیری های پیاپی از طریق پشتیبانی متوجه شدم مشکل از روتر هست برای تست هم وایرلس مودم را خاموش کردم هیج دیوایسی از طریق شبکه به مودم متصل نبود اما در یک ساعت تمام حجم من استفاده شد. وقتی تمام حجم از طریق اپلود مصرف میشه بحث هک نیست اینجا موضوع اختلال مطرح هست ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه علی 254's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    قبرستون

پيش فرض

ویندوز شما چیه؟ از داخل تسک منیجر وضعیت send و Receive رو چک کنین ؛ ببینید در حالتی که از اینترنت استفاده نمی کنید چیزی ارسال میشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه علی 254's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    قبرستون

پيش فرض

سلام

دو تا سوال:
    1.
    دوستان هنوز راهی پیدا نشده که وقتی ترافیکمون تموم میشه بتونیم از سامانه پلوتو حجم بخریم؟
    وقتی ترافیکم تموم میشه اصلا هیچ سایتی بالا نمیاد حتی سایت مخابرات
    یه مدت dns رو روی 217.218.127.127 ست میکردم سامانه پلوتو و درگاه بانکی بالا میومد و شارژ میخریدم
    ولی الان با این dns فقط سامانه بالا میاد و درگاه بانکی بالا نمیاد

2.
    بعضی سایتای خارجی اصلا برای من بالا نمیان یا باید چندین بار رفرش کنم تا بزور بالا بیان که دوباره در حین جستجو در سایت دوباره بالا نمیاد به خصوص اگه https باشن
    سایتایی مثل:
    ,....
    چطوری مشکل برطرف میشه ؟
    نباید بذاری حجمت تموم بشه وگرنه پشتیبانی میگه برو یه جایی که اینترنت هست ، شارژ کن!!!
    هیچ راهی هم فک نمی کنم داشته باشه!
    در مورد اون سایت ها ، ببین با قند شکن راحت باز میشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •