سلام . پچ 1.3 خود کونامی رو میخواد و همچنین کیت سرورت رو اگر ورژن قدیمی هست پاک کن . البته من که پچ جام جهانی رو نصب کردم خودش کیت سرور جدید جایگزین کرد .
سلام . پچ 1.3 خود کونامی رو میخواد و همچنین کیت سرورت رو اگر ورژن قدیمی هست پاک کن . البته من که پچ جام جهانی رو نصب کردم خودش کیت سرور جدید جایگزین کرد .
[QUOTE=ali_santori;5215196]اینم برنامه تبدیل بازی به سوپر استار:(فکر کنم برای اجراش باید برنامه جاوا نصب باشه)
مرسی .... ولی من نتونستم دانلود کنم ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میشه یه جای دیگه هم آپلود کنین ...![]()
اینم یه جای دیگه:مرسی .... ولی من نتونستم دانلود کنم ...
میشه یه جای دیگه هم آپلود کنین ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ali_santori; 28-07-2010 at 17:20.
سلام
رتينگ 10 هم من توي يك گيم داشتم كه كاكا 5 تا گل زد يعني هر 5 تا شوتش توي گل رفت
ولي Overall رو مطمئني چون يكم جا داره اون نمودار پيشرفتش حالا من روي اين بازيكن فشار ميارم ببينم ميرسه يا نه
---------- Post added at 09:06 PM ---------- Previous post was at 09:02 PM ----------
توي بازي معمولي نه اونو نميخوام
ميخوام مستر ليگ رو سوپراستار كنم...براي اون سراغ نداري؟
---------- Post added at 09:09 PM ---------- Previous post was at 09:06 PM ----------
بخشيد بايد با .com بري/خوب شد گفتي درستش كردم![]()
(hadishi) جان
بهش زنگ زدم گفت این هفته خیلی شلوغ میشه بیاین.
آدرسی رو که دادم فهمیدین؟
مرسی دوست عزیز که خبر دادی اره اون ادرسی دارم که گفتی من از اون طرف میرم ادرس دقیق تر ساده تر سراغ نداشتیساعت 8/30 هست دیگه اره؟ من ماشین بگیرم این ادرس رو بهش بدم هنگ می کنه
یعنی کیت سرور رو پاک نکنم؟پچ کونامی رو دارم نصب کنم کافیه؟حله؟هیچی نمیخواد دیگه؟
مرسی
راستی اخرین dlc رو که اسم تیم های المان رو درست کنه کسی نداره.
خوب در مورد عمل كرد دكمه ها اضافه كنم كه امروز يادم اومد وقتي ضربه ايستگاهي به نفع حريف باشه با نگه داشتن L2 و دادن فلش بالا و پايين ميتونيد به تعداد ديوار دفاعي اضافه كنيد و كم كنيد.البته تعداد محدود و از يك ميزان تعريف شده هوش مصنوعي كمتر نميشه كرد.
موفق باشيد![]()
دوستان میشه لینک بهترین پچی که برای جام جهانی اومده برام بزارید ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)