ایسوس در تقسیم بندی و کلاس بندی خودش چیزی برای مهندسین نداره/
سری بیزینس و مولتی مدیا و ....
که البته مشخصات خیلی از سری ها با هم یکیست.
از ایسوس اگر میخوای بگیری سری F8 خوبه.
ایسوس در تقسیم بندی و کلاس بندی خودش چیزی برای مهندسین نداره/
سری بیزینس و مولتی مدیا و ....
که البته مشخصات خیلی از سری ها با هم یکیست.
از ایسوس اگر میخوای بگیری سری F8 خوبه.
سلام بین DV6 1390 و FW550 کدوم رو پیشنهاد مکنید؟
کدوم با کیفیت تر هست؟ hp به اندازه sony قابل اطمینان هست؟
سلام دوستان من يه لپ تاپ تا بالاي 2 ميليون ميخوام.وزنش اصلا برام مهم نيست.گرافيك و سي پي يو بالا ميخوام.
من خودم اين مدلو پايينو پيشنهاد كردم كه دوستان گفتن گرافيك بالايي نداره.لپ تاپي مي خوام كه بازيهاي روزو به خوبي ساپورت كنه.(خواهشا سري envy هم نباشه چون مي خوام واقعا خوشگل باشه) راستي ال سي ديشم حداقل 16 باشه.
HDX X18-1390EE
پردازشگر ، سیستم عامل و حافظه
نوع پردازشگر Intel® Centrino® 2 processor technology • Intel® Core™2 Quad Processor Q9000 • 2 GHz , Level 2 cache 6 MB
سیستم عامل نصب شده Genuine Windows Vista® Home Premium with Service Pack 1 (64-bit)
حافظه استاندارد 6GB DDR3
حداکثر حافظه Supports up to 8 GB DDR3 memory
قالب قرار گیری حافظه (1 x 4096 MB + 1 x 2048 MB)
درایورهای داخلی
حجم هارد دیسک داخلی 1000GB (2 x 500GB)
نوع هارد دیسک SATA optical Drive
سرعت هارد دیسک 7200 rpm
نوع درایو نوری Blu-Ray ROM with SuperMulti DVD±R/RW Double Layer
خصوصیات سیستم
دستگاه کارت حافظه خوان 5-in-1 integrated Digital Media Reader for Secure Digital cards, MultiMedia cards, Memory Stick, Memory Stick Pro, or xD Picture cards
مودم High speed 56K modem
ارتباط شبکه Integrated 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN
تکنولوژی بی سیم Intel 802.11 a/g/n
قابلیت بی سیم Bluetooth® wireless networking
پورتهای ورودی و خروجی خارجی 4 USB 2.0 (4th shablack with eSATA port), 1 HDMI connector, 1 eSata connector, 1 VGA port, 1 RJ45 ethernet connector, 2 headphones-out, 1 mic-in, 1 IEEE 1394, remote control infrablack port, cable docking connector
واسطه ضبط ویدئویی IEEE 1394 FireWire® Interface
درگاه توسعه One ExpressCard/54 slot (also supports ExpressCard/34)
اندازه صفحه نمایش 18.4" Diagonal High Definition HP Ultra Brightview Infinity Display
رزولوشن صفحه نمایش 1920 x 1080
کارت گرافیک NVIDIA GeForce GT130M
حافظه کارت گرافیک Up to 2815 MB total graphics memory with 1 GB dedicated DDR3
کارت ضبط تلویزیون TV Tuner ----T
کنترل پنل HP Mediasmart media player software and its dedicated menu controls, music and DVD buttons
خصوصیات فاکتورهای انسانی Integrated finger print reader
وب کم HP Pavilion Webcam with Integrated Digital Microphone. VGA low-light
ریموت کنترل with remote control, HP Mobile ScrollSmart Remote Control
سیستم شنوایی داخلی 3D Sound Blaster Pro compatible sound 16 bit integrated
اسپیکرها و میکروفون Altec Lansing® speakers with integrated sub-woofer and with Dolby Home Theater
کیبورد Full size backlit keyboard
دستگاه اشاره گر Touch Pad with On/Off button and dedicated vertical Scroll Up/Down pad, volume control, mute buttons, 1 Quick Launch Button
نوع منبع تغذیه 120 W AC Power Adapter
نرم افزار
نرم افزار - سرمایه گذاری و بهره وری Microsoft® Works and Microsoft® Office Home and Student 2007 60-Day Trial Version
نرم افزارهای از قبل نصب شده Microsoft® Internet Explorer; Windows Mail; Adobe® Reader
نرم افزار درایو نوری HP MediaSmart Suite ; Windows Media Player ; Windows Photo Gallery ; DVD Play ; Windows Movie Maker, Windows DVD Maker ; Cyberlink DVD Suite ; Windows Media center ; Digital Persona Fingerprint reader software
شامل نرم افزار Recovery partition (including possibility to recover system, applications and drivers separately); Optional re-allocation of recovery partition; Recovery CD/DVD creation tool; Symantec™ Norton Internet Security™ 2009 (60 days live update); Notebook Help & Support
وزن / ابعاد
وزن 4.06 kg
وزن بسته بندی شده 6.28 kg
ابعاد (عرض * عمق * ارتفاع) 23.70 cm (L) x 33.40 cm (W) x 2.60 cm (min) H) / 3.90 cm (max) H
ابعاد بسته بندی شده (عرض * عمق * ارتفاع) 425 x 156 x 345 mm
قیمت حدود 2.400.000
با سلام خدمت اعضای انجمن
من یک لب تاب می خوام برای بازی . می خواستم msi gt640 از آلمان بخرم 2200000 ولی دیروز متوجه شدم شرکت ماتریکس اونو آورده و با قیمت 1800000 می ده با 1 سال گارانتی تعویض .
یکی از دوستانم میگه کیفیت اینجا با اونجا فرق می کنه و از آلمان بخر ولی خود نمایندگی می گه هیچ تفاوتی ندارند لطفا کمکم کنید عجله دارم اینم مشخصات
• [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
• [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Windows® 7 Home Premium
• Exclusive ECO Engine Power Management System
• Exclusive Cinema Pro Technology
• Housing combines aluminum alloy construction and brushed metal texturing
• High-end nVIDIA GeForce GTS 250M 3D discrete graphics card (with DDR3 1GB VRAM)
• Digital/analog 7.1-channel headphone output qualified by SRS Premium Sound™
• HDMI (High-Definition Multimedia Interface) Output
• Built-in 2.0 Mega Pixel Webcam
• 802.11 b/g/draft-n Wireless LAN with Bluetooth
اگه لب تاب بهتری است پیشنهاد کنید
کمکم کنید
یه سوال دیگه گرافیک ati4830 بهتره یا gts250
واسه مقایسه انواع کارت گرافیک به ادرس زیر برو:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محض اطلاعت بگم که ATI 4830 یکم قویتره (حدود 2 درصد)
Last edited by kiuq; 29-12-2009 at 12:09.
سلام من یه لپ تاپ حدود یک میلیون تومان میخوام سی پی یو و مقدار کشش برام مهمه چی پیشنهاد میدین عجله ایه
Quad Processor Q9000 هم چندان قوی نیست و شما مدلی که با پردازنده core i7 720 عرضه میشود را باید خریداری کیند.
در ضمن کارت گرافیک این سری 230M هست و نه 130m
در کل از هر لحاظ مدل خوبیست اما اگر نوت بوکی که با کارت گرافیک 4830 یا 4850 و 250m و 260
غرضه میشه بخرید بسیار بسیار در بازی ها بهتر جواب میدهند.
من مدلی در ایران سراغ ندارم اما باید جستجو کنید مدل های asus G serius با کارت گرافیک 260 در بازار ایران ست یا خیر/
اگر ملاک اصلی شما CPU باشد این مدل رو پیشنهاد میدم
Dell Vostro1520
2.6 6MB 1066
4GB
320GB
Geforce 9300 GS
15.4
DVD-RW
VHB
2.9
China
1.100T
IBM Lenovo SL-500 W3H
2.6 6MB 1066
4GB
320GB
Geforce G105M
15.4
DVD-RW
Dos
2.8
China
1.120T
نظرتون در مورد لپ تاپ asus k50n چیه و مشخصات و قیمتش؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)