آموزش زير توسط كاربر محترم
akhoond آماده شده است
از اين دوستمون بابت آموزشش تشكر مي كنيم
محسن
سلام دوستان .

تصمیم گرفتم که موارد مربوط به آسیاتک ، که به درد بخود هستن رو جمع کنم ، تا یوزر های تازه وارد ، گیج نشند .

سعی کردم که با نام نویستده کوت کنم ، اگه کسی می بینه که جایی اشتباه کردم ، بگه .
2 رانژه و هزینه راه اندازی
حواستون باشه اگه خط تون از رانژه در بیاد و دوباره تقاضا بدید ، دوباره یوزر جدید هستید .
3 مسایل مربوط به سرویس حجمی
لازم به یاد آوریه که دوستانی که نامحدود دارن ، سرعتشون معمولا همون اسمی هست ، مثلا برای 128 ، همون 15 _ 16 رو دارن معمولا ، اما برای حجمی ها ، سرعت معمولا حول و حوش 400 تا 500 می چرخه ، یعنی دان بین 50 تا 60 می چرخه ، از این لحاظ خوبه ، اما حواستون به کمبود ترافیک باشه .
ضمنا ، سرویس های 128 و 512 تقریبا هیچ تفاوتی با هم ندارند ، هم از نظر سرعت ، هم نظر ترافیک و قیمت ، هر دو سرویس ، سرعتشون بین 400 تا 500 هست .
حواستون هم باشه که همین ترافیک کم ، و التبه عدم دان رایگان شبانه ( مثل صبا ) چند تایی از دوستان رو از آسیاتک کوچانیده

این 2 * 2 تا 4 تای مهدی جان رو ببینید :
سرویس های حجمی این مشکلات رو هم داره :
حالا مواردی که باید بهش توجه بشه :
البته من به شخصه این برنامه استفاده می کنم ( و مزیتی در استفاده از برنامه پرو نت لیمیتر ) :
این مورد رو هم من اضافه کنم که دانشجو بودن ، یا عضو هییت علمی بودن ، یه راه هست ، یه راه هم شرکت هست ، هر شرکت برای ثبت شدن در کشور ، باید در روزنامه رسمی اعلامیه ای چاپ کنه که به همون روزنامه رسمی شرکت معروف است ، برای گرفتن سرویس بالای 128 از طریق شرکت ، باید روزنامه رسمی ارایه بشه ، و فقط و فقط همین روزنامه کفایت می کنه ، هیچ چیزی چک نخواهد شد ، شرکت ها دنبال پولشون هستن .
اگه هم شرکت توی آشناها ندارید ، توی سایت روزنامه رسمی ، روزنامه زیاده ....

( این مورد آخر رو فقط وفقط برای آگاهی گفتم ، من هیچ مسئولیتی رو به عهده نمی گیرم

)
اول یه نقل قول از خودم بکنم :
فکر کنم اون موقع که این پست رو می زدم ، وی پی ان من مشکل داشته ، چون بعدش یکی دو بار تونستم کانکت شم ، ولی باز هم بعدش دیگه نتونستم تا همین امروز ، هم میشه گفت که اون یکی دو بار مشکل وی پی ان من حل شده بوده ، هم می شه گفت که آسیاتک اون یکی دو بار رو بی خیال شده ، خودم هم نمی دونم

این پست آقا سیاوش رو هم نمی دونم پای کدوم یکی از موارد بالا بذارم

دیگه هم پستی ندیدم که مطمئن بشم
به این نکته خیلی توجه کنید که یک وقت ...
این نظر کلییو عزیز هست ، البته من به شخصه بعضی موارد رو قبول دارم ، اما به نظرم میاد کلییو یه کم غلو کرده :
این هم نظر یکی دیگه از دوستان :
به شخصه اشغالی زیاد رو قبول دارم ، هم پشتیبانی ، هم فروش ، خدا نکنه کارت لنگشون بمونه ، باید یه ورق آرام بخش میل کنید

دوستان ، دیگه در این مورد ، پستی رو با اجازتون کوت نمی کنم ، چون که خیلی موضوعی نداشت ، فقط حواستون باشه که برای خروج از آسیاتک ، خیلی از دوستان ، از جمله کلییو و آقا مهدی ، خیلی اذیت شدن ، نمی دونم اسمشو کار شکنی بذارم یا محبت زیاد آسیاتک به یوزرهاش که نمی تونه ازشون دل بکنه ، جمع آوری این دوستان ، خیلی طول کشید ، 10 _ 12 روز بود که کلییو سر کار بود
.gif)
حواستون باشه که در این مورد خوب پیگیری کنید تا نه وقتتون تلف بشه ، نه هزینه تون ، هم این که کمتر بی اینترنتی بکشین ..
تا قبل از پایان قرارداد هم از رانژه خارج نمی کنن ، حتی اگه شما قبل از تاریخ پایان قرارداد در خواست جمع آوری بدید ، باید تا پایان قرارد اد صبر کنید
.gif)
این نکته هم خیلی خیلی مهمه ، حواستون باشه :
این اتفاق هم برای من افتاد ، دقت کنید ، از این فرصت ها استفاده کنید
.gif)
در آخر ، اگه دوستان می بینن که نکته ای رو جا انداختم ، بفرمایند .
امیدورام به دردتون بخوره ، اگه به درد تون خورد ، یه خدا پدرشو بیامرزه هم برام کافیه .

سلام
من از آسیاتک Adsl گرفتم
راضی هم هستم
حالا می خوام کسایی که فقط از همین ها گرفتن بیان و یه کم با هم صحبت کنیم
می دونم که اون تاپیک ه برای این کار هست
ولی می خوام همه از همین Isp باشیم
ممنون