تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1155 از 3745 اولاول ... 15565510551105114511511152115311541155115611571158115911651205125516552155 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,541 به 11,550 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه k1_24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستانی که آسیاتک دارن لطفا نظر بدن که میارزه من از مخابرات به آسیاتک کوچ کنم؟ سرعت دانلود سرویس 512 حجمی رو چنده؟ سرعت شبانه چطوره؟ کلا چطور ارزیابیش میکنید؟
    بستگی داره برای از چه لحاظی می خوام
    اگه اهل دانلود هستی بگیر

2مگ 20گیگ ترافیک
    سرعت دانلود شبانه من 140 شبی راحت 2گیگ دانلود میشه
    سرعت روزها هم بین 200تا 300کیلو

ولی اگه برای بازی می خوام اصلا بهش فکر نکن

راستی برای چی می خوای جمع کنی؟ پینگت چنده؟

2. 3 کاربر از k1_24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

از این بهتر باید چه عدع هایی باشه که میگین تقریبا خوبه ؟
    مقادیر زیر که در مودمت میبینی مقدار هر کدومش رو توضح داده که چطور باشه بهتره:

SNR MARGIN
    6dB or below is bad and will experience no synch or intermittent synch problems
    7dB-10dB is fair but does not leave much room for variances in conditions
    11dB-20dB is good with no synch problems
    20dB-28dB is excellent
    29dB or above is outstanding

Line Attenuation

20dB and below is outstanding
    20dB-30dB is excellent
    30dB-40dB is very good
    40dB-50dB is good
    50dB-60dB is poor and may experience connectivity issues
    60dB or above is bad and will experience connectivity issues

4. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

به به چه پینگیه صبح ها حدود 300

ولی شبا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

کسی 1 مگ نا محدود برنزی داره ؟ ارزش داره بگیرم ؟

پروفشنال mr_exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران-فاطمی

پيش فرض

بستگی داره برای از چه لحاظی می خوام
    اگه اهل دانلود هستی بگیر

2مگ 20گیگ ترافیک
    سرعت دانلود شبانه من 140 شبی راحت 2گیگ دانلود میشه
    سرعت روزها هم بین 200تا 300کیلو

ولی اگه برای بازی می خوام اصلا بهش فکر نکن

راستی برای چی می خوای جمع کنی؟ پینگت چنده؟

بهترین کار اینه که روی یه خط دیگه آسیا تک اون منطقه رو تست کنی اگه خوب بود کوچ کنی چون اگه نسنجیده کوچ کنی ممکنه پورت مخابرات رو هم از دست بدی!

8. این کاربر از mr_exir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

دوستان چند نكته كه گويا دوستان در موردشون مشكل داشتنو ميخوام براتون روشن كنم:
    1-در مورد مودم كه يكي از دوستانمون گفته بودن مودمها با هيچ شركت ديگه سازگاري نداره بايد خدمتتون عرض كنم كه داستان اينكه حتي شركتهاي گنده اي مثل پارس آنلاين فقط سعي دارند تا حد ممكن مشتركينو تيغ بزنن و از نظر اونها فقط مودمهايي كه خودشون دارن خوبه و بقيه مودمها سازگاري ندارند حتي در مواردي از عمد جوري كيفيت سرويسو پايين ميارن كه مجبور شيد از خودشون دراخر مودم بگيريد و با اين ترفند ريش مشترك رو بند خودشون ميكنن!
    اگر جايي شنيد كه مثلا فلان رسيور با ماهواره هاتبرد مشكل داره يا فلان رسيور يا فلان ماهوارها فقط كار ميكنه اين قضيه مودم هم باورتون شه!
    2-دوستاني كه ميگن بين سرعت 128 با 512 تفاوتي نيست منطقش اينكه وقتي شركت خوب و قدرتمندي مثل اسياتك ميخواد به كاربراش حال بده توي مراكزي كه پهناي باندش رياده و ياتوي اون لحظه پهناي باندش خاليه سرعت بالا ميده به مشتركينش كه از سرويسشون لذت ببرن، تفاوت جايي مشخص ميشه كه مثلا خط شلوغ شه و هركي مجبور ميشه سرعت واقعيه خودشو داشته باشه...
    3-در مورد پشتيباني هم بايد بگم اسياتك جزو معدود سرويس دهنده هايي هست كه شماره پشتيباني سراسري داره.1544 را از هرجا كه ميخوايد بگيريد و به پشتيباني وصل شيد...

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بهترین کار اینه که روی یه خط دیگه آسیا تک اون منطقه رو تست کنی اگه خوب بود کوچ کنی چون اگه نسنجیده کوچ کنی ممکنه پورت مخابرات رو هم از دست بدی!
    من آسیا دارم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

آموزش زير توسط كاربر محترم akhoond آماده شده است
    از اين دوستمون بابت آموزشش تشكر مي كنيم

محسن

سلام دوستان .
    تصمیم گرفتم که موارد مربوط به آسیاتک ، که به درد بخود هستن رو جمع کنم ، تا یوزر های تازه وارد ، گیج نشند .
    سعی کردم که با نام نویستده کوت کنم ، اگه کسی می بینه که جایی اشتباه کردم ، بگه .
    1 مشکلات مودم های شرکت
    2 رانژه و هزینه راه اندازی
    حواستون باشه اگه خط تون از رانژه در بیاد و دوباره تقاضا بدید ، دوباره یوزر جدید هستید .
    3 مسایل مربوط به سرویس حجمی
    لازم به یاد آوریه که دوستانی که نامحدود دارن ، سرعتشون معمولا همون اسمی هست ، مثلا برای 128 ، همون 15 _ 16 رو دارن معمولا ، اما برای حجمی ها ، سرعت معمولا حول و حوش 400 تا 500 می چرخه ، یعنی دان بین 50 تا 60 می چرخه ، از این لحاظ خوبه ، اما حواستون به کمبود ترافیک باشه .
    ضمنا ، سرویس های 128 و 512 تقریبا هیچ تفاوتی با هم ندارند ، هم از نظر سرعت ، هم نظر ترافیک و قیمت ، هر دو سرویس ، سرعتشون بین 400 تا 500 هست .
    حواستون هم باشه که همین ترافیک کم ، و التبه عدم دان رایگان شبانه ( مثل صبا ) چند تایی از دوستان رو از آسیاتک کوچانیده
    این 2 * 2 تا 4 تای مهدی جان رو ببینید :
    سرویس های حجمی این مشکلات رو هم داره :
    حالا مواردی که باید بهش توجه بشه :
    البته من به شخصه این برنامه استفاده می کنم ( و مزیتی در استفاده از برنامه پرو نت لیمیتر ) :
    4 برای سرعت بیشتر از 128
    این مورد رو هم من اضافه کنم که دانشجو بودن ، یا عضو هییت علمی بودن ، یه راه هست ، یه راه هم شرکت هست ، هر شرکت برای ثبت شدن در کشور ، باید در روزنامه رسمی اعلامیه ای چاپ کنه که به همون روزنامه رسمی شرکت معروف است ، برای گرفتن سرویس بالای 128 از طریق شرکت ، باید روزنامه رسمی ارایه بشه ، و فقط و فقط همین روزنامه کفایت می کنه ، هیچ چیزی چک نخواهد شد ، شرکت ها دنبال پولشون هستن .
    اگه هم شرکت توی آشناها ندارید ، توی سایت روزنامه رسمی ، روزنامه زیاده ....
    ( این مورد آخر رو فقط وفقط برای آگاهی گفتم ، من هیچ مسئولیتی رو به عهده نمی گیرم )
    5 وی پی ان
    اول یه نقل قول از خودم بکنم :
    فکر کنم اون موقع که این پست رو می زدم ، وی پی ان من مشکل داشته ، چون بعدش یکی دو بار تونستم کانکت شم ، ولی باز هم بعدش دیگه نتونستم تا همین امروز ، هم میشه گفت که اون یکی دو بار مشکل وی پی ان من حل شده بوده ، هم می شه گفت که آسیاتک اون یکی دو بار رو بی خیال شده ، خودم هم نمی دونم
    این پست آقا سیاوش رو هم نمی دونم پای کدوم یکی از موارد بالا بذارم
    دیگه هم پستی ندیدم که مطمئن بشم
    6 حفاظت از یوزر و پس
    به این نکته خیلی توجه کنید که یک وقت ...
    7 مشکلات پشتیبانی
    این نظر کلییو عزیز هست ، البته من به شخصه بعضی موارد رو قبول دارم ، اما به نظرم میاد کلییو یه کم غلو کرده :
    این هم نظر یکی دیگه از دوستان :
    به شخصه اشغالی زیاد رو قبول دارم ، هم پشتیبانی ، هم فروش ، خدا نکنه کارت لنگشون بمونه ، باید یه ورق آرام بخش میل کنید
    8 خروج از آسیاتک
    دوستان ، دیگه در این مورد ، پستی رو با اجازتون کوت نمی کنم ، چون که خیلی موضوعی نداشت ، فقط حواستون باشه که برای خروج از آسیاتک ، خیلی از دوستان ، از جمله کلییو و آقا مهدی ، خیلی اذیت شدن ، نمی دونم اسمشو کار شکنی بذارم یا محبت زیاد آسیاتک به یوزرهاش که نمی تونه ازشون دل بکنه ، جمع آوری این دوستان ، خیلی طول کشید ، 10 _ 12 روز بود که کلییو سر کار بود
    حواستون باشه که در این مورد خوب پیگیری کنید تا نه وقتتون تلف بشه ، نه هزینه تون ، هم این که کمتر بی اینترنتی بکشین ..
    تا قبل از پایان قرارداد هم از رانژه خارج نمی کنن ، حتی اگه شما قبل از تاریخ پایان قرارداد در خواست جمع آوری بدید ، باید تا پایان قرارد اد صبر کنید
    این نکته هم خیلی خیلی مهمه ، حواستون باشه :
    9 اهمیت پیگیری
    این اتفاق هم برای من افتاد ، دقت کنید ، از این فرصت ها استفاده کنید
    در آخر ، اگه دوستان می بینن که نکته ای رو جا انداختم ، بفرمایند .
    امیدورام به دردتون بخوره ، اگه به درد تون خورد ، یه خدا پدرشو بیامرزه هم برام کافیه .
    مرسی
    یا حق

سلام
    من از آسیاتک Adsl گرفتم
    راضی هم هستم
    حالا می خوام کسایی که فقط از همین ها گرفتن بیان و یه کم با هم صحبت کنیم
    می دونم که اون تاپیک ه برای این کار هست
    ولی می خوام همه از همین Isp باشیم

ممنون

دوستان چند نكته كه گويا دوستان در موردشون مشكل داشتنو ميخوام براتون روشن كنم:
    1-در مورد مودم كه يكي از دوستانمون گفته بودن مودمها با هيچ شركت ديگه سازگاري نداره بايد خدمتتون عرض كنم كه داستان اينكه حتي شركتهاي گنده اي مثل پارس آنلاين فقط سعي دارند تا حد ممكن مشتركينو تيغ بزنن و از نظر اونها فقط مودمهايي كه خودشون دارن خوبه و بقيه مودمها سازگاري ندارند حتي در مواردي از عمد جوري كيفيت سرويسو پايين ميارن كه مجبور شيد از خودشون دراخر مودم بگيريد و با اين ترفند ريش مشترك رو بند خودشون ميكنن!
    اگر جايي شنيد كه مثلا فلان رسيور با ماهواره هاتبرد مشكل داره يا فلان رسيور يا فلان ماهوارها فقط كار ميكنه اين قضيه مودم هم باورتون شه!
    2-دوستاني كه ميگن بين سرعت 128 با 512 تفاوتي نيست منطقش اينكه وقتي شركت خوب و قدرتمندي مثل اسياتك ميخواد به كاربراش حال بده توي مراكزي كه پهناي باندش رياده و ياتوي اون لحظه پهناي باندش خاليه سرعت بالا ميده به مشتركينش كه از سرويسشون لذت ببرن، تفاوت جايي مشخص ميشه كه مثلا خط شلوغ شه و هركي مجبور ميشه سرعت واقعيه خودشو داشته باشه...
    3-در مورد پشتيباني هم بايد بگم اسياتك جزو معدود سرويس دهنده هايي هست كه شماره پشتيباني سراسري داره.1544 را از هرجا كه ميخوايد بگيريد و به پشتيباني وصل شيد..

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

امروز 2باز زنگ زدم پشتیبانی

یکی شون گفت مشگل پینگ ماله زیر ساخت های کشوره و مشکل همه است

یکی دیگه هم گفت تا دو هفته دیگه درست میشه

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

امروز 2باز زنگ زدم پشتیبانی

یکی شون گفت مشگل پینگ ماله زیر ساخت های کشوره و مشکل همه است

یکی دیگه هم گفت تا دو هفته دیگه درست میشه
    تا بعد انت خابات باید صبر کرد...

14. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •