به به کم کم داریم میشیم منچستر
به به کم کم داریم میشیم منچستر
به، ســـلام..
کجا بودی نبودی..
آره، استقلال بعد بازی با استقلال اهواز، به کلی متحول شده و شده یه استقلال دیگه. خیلی به این تیم امیدواریم واسه قهرمانی.
استقلال اول فصل یه خورده به هم ریخته بود و ناامیدمون کرده بود، اما خدارو شکر شده استقلالی که همه ازش انتطار دارن.
C.Ronaldo6899 جان، بیشتر به تاپیک خودت سر بزن. خوشحال میشیم بیشتر ببینیمت..
استقلال بهترین خط حمله لیگ رو داره :
استقلال 30 گل
پیکان 29 گل
پرسپولیس و ذوبآهن 26
پسر خیلی حیف شد آرش رو به تیم ملی دعوت نکردن
اما به نظرم اینطوری فقط به نفع استقلال شد چون تمام فکر و ذکرش میشه استقلال و دغدغه تیم ملی رو نداره
جمشید جون اگه بشه... چی میشه!
ظاهرایکی ازبرزیلیها اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا تویک تیم پایین جدولی کوبه بازی کرده البته به صورت قرضی
Last edited by unartig; 09-11-2008 at 19:48.
همان بهتر که برهانی به تیم ملی دعوت نشد!
ممکن بود با یک اشتباهش ازش انتقاد کنند و بهش فشار بیارند و دوباره از لحاظ روحی بهم بریزه!
آره منم واسه همین میگم
اما دایی گفته بود آماده های لیگ رو دعوت میکنم
یعنی واقعآ آرش آماده نبود دعوت نشد یا...!
در مورد اوني كه تو ورزش 2 رجبي در موردش صحبت كرد اطلاعاتي پيدا نكرديد
رجبي گفت تو اسپورتينگ بوده كوثري هم گفت ميشناسدش اسمش مانوئله
ظاهرااین دوتابازیکن مفت هم گرونند خبرپایینو بخونید
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
رجبی: بازیكنان برزیلی تست فنی نمی دهند
آنالیزور تیم فوتبال استقلال گفت : ...
بازیكنانی كه من انتخاب كرده ام، نیازی به تست فنی ندارند.
رضا رجبی در گفت و گو با خبرنگار فارس در ارتباط با اینكه گفته می شود امیر قلعه نویی اعلام كرده باید این بازیكنان برزیلی را در تمرین امتحان كند و واعظ آشتیانی هم اعلام كرده بازیكن بی كیفیت خارجی نخواهند گرفت، اظهار داشت: امیر قلعه نویی كه چنین حرفی را نزده است. بازیكنانی كه قرار است به ایران بیایند، اصلا تستی نیستند و فقط در تست پزشكی شركت می كنند.
وی افزود: یك استقلالی واقعی هستم و اگر به برزیل رفتم، برای كمك به فوتبال ایران و استقلال بوده است. اگر مرا به عنوان نماینده خود قبول داشته اند، نیازی به تست فنی نیست. من به خاطر آنها به برزیل رفتم.
این پیشكسوت استقلال ادامه داد: در آنجا روز اول شرایط سختی داشتم و به دلیل مشكلاتی كه به وجود آمد، یك شب تا صبح را در خیابان ماندم. مثل بعضی آقایان به برزیل نرفتم كه در كنار آوردن بازیكن برزیلی، سودهای دیگری هم نصیبم شود. برای اینكه بتوانم اعتماد آنها را به فوتبال ایران جلب كنم، ترفندهای مختلفی زدم.
رجبی توضیح داد: آنها حتی مرا به یك مسابقه دعوت كردند تا مطمئن شوند كه واقعا یك فرد فوتبالی هستم. وقتی شخصیت حقیقی و حقوقی من را شناختند حاضر شدند تا رزومه بازیكنان خود را در اختیارم بگذارند.
وی در پاسخ به اینكه چرا سراغ بازیكنان جوانتر نرفته است، گفت: در خط حمله بازیكن با تجربه ای می خواهیم كه بتواند توپ ها را گل كند. بازیكن جوان كمكی به ما نمی تواند كند.
رجبی در ارتباط با مبلغ قرارداد این دو بازیكن، اظهار داشت: مبلغ این دو جمعا به اندازه پول یك بازیكن خوب ما هم نمی شود. برای راضی كردن آنها برای حضور در ایران از ترفندهای مختلفی استفاده كردم.
سلام
شب همه آبيها ابي باشه
فقط اميدوارم استقلال اين وضعيتشو حفظ كنه
يه چيز ديگه هم كه هست اينه كه خداكنه استقلال مث پيروزي نشه و اين بازيكناي بريزيلي مثل ديكارمو نباشن و رجبي هم مثل مربي پيروزي نباشه
يكي شونو كوثري طوري در موردش صحبت ميكرد كه انگاري داره در مورد پله صحبت ميكنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)