من که دزایران رفتم، گفت فقط L3، بقیه سرویسهاش هم اصلا ارزش نگاه کردن نداشت... قیمت نامحدود داشت، مفت مفت... ولی روشون خط کشیده بود، 512 رو میداد 20تومن، 1مگ رو38 تومنولی خوب دیگه کنسل شدن...
من که دزایران رفتم، گفت فقط L3، بقیه سرویسهاش هم اصلا ارزش نگاه کردن نداشت... قیمت نامحدود داشت، مفت مفت... ولی روشون خط کشیده بود، 512 رو میداد 20تومن، 1مگ رو38 تومنولی خوب دیگه کنسل شدن...
دلم تنگ شده بود براتون
یه 100 صفحه از اینجا رو خوندم خلاصه اش شد :
من سروشم 10 تا خط دارم 50 نفری ازش استفاده می کنیم!
من فرشادم خطم رو pcm می کنن!
من علی : .......تو مخابرات
منم که موندم بی اینترنت ایرانسل که مشکل داره همراه اولم 24 ساعت 1000 زیاده الان با این تلفن هوشمندا اومدم! دیال آپ خودمون
راستی سروش گفتی کی رفته گاج؟![]()
یه روز اینترنت قطع بود، 2 تا از پروژه هام حدود 40% پیشرفت داشتنیکیشون تموم شد، اون یکی هم 90% تموم شده
dog این یور Soulدو خط داریم، مخابرات هنوز اون یکی رو از رانژه درنیاورده... مسئول اینترنت خونه شدم من
DSL لینکش میپره، "سروش چی کردی بش؟"
![]()
یکی از بچه ها رفته گاجیحتمل علی بوده
این چیزایی هم که اینجا می نویسه، ترکش هستن
یعنی تو الان منتظر منی تا خطم رو رانژه کنن نتیجه شو ببینی؟![]()
نمیدونم این نت مخابرات چیه که مثل یه بختک افتاده به عوالم و ولم نمیکنه!
سروش تو هم مثل منی منم تا یکم نت قطع میشه همه دادشون بلند میشه هی که بهشون بگم بابا این از مخابراته فکر میکنن من دستکاریش کردم اخه چند بار وقتی کسی میومد خونمون برا صرفه جویی نتو قطع میکردم چون میبستن به دانلود منم نتم محدود به خاطر همین نسبت بهم بدبین شدن!![]()
Last edited by farshad0123; 16-06-2014 at 02:01.
چه عرض کنم!
من شرایطم رو گفتم قبلا! الان مشکل اصلیم بی پولیه! 50 تومن دارم برای سه ماه که قبلا 42 می دادم 256 می گرفتم نامحدود!
بنابراین فعلا باید تا سر برج صبر پیشه کنم
قربونت صبا رو هم بهم بگو!
پینگ هم می گیره دیال آپ : دی
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=512ms TTL=45
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=638ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=635ms TTL=49
خوبه برای تو بختک پیدا میشهبرای من بخت و بختک و ... هیچی نیست
خوشبختانه فامیلهای ما اکثرشون نت دارن... از این خبرا نیست... من بیشتر برای گیت وی خوب قطع و وصل میکنم، مثلا داداشم 10 تا تب PTC باز کرده همه هم حساس به IP، عوض میکنم، همه Log Out میشن
محمد صدای دایل آپ رو یه جوری ضبط کن، برام بفرست بذارم رینگتون گوشیم
چی صبا رو بگم؟ وقتی وصل شد؟ یا تعرفه نامحدود؟![]()
متاسفانه فامیلای ما اکثرشون وایمکس مبین نت وایرانسل دارن از 256 هم اونورتر نمیرن خودت که بهتر میدونی سرعت وایمکس چجوریه با موبایل هم که هیچی نمیشه باهاشون دانلود کنی اینقدر کنده وقتی میان شانسشون هم بیفته رو گیت وی 89 منم سرعتم 1مگ کمتر نمیشه با موبایل هم فول سرعت میده میرن واتس اپ و فیس و ... سریع شارژ میخوره مخصوصا فیس لامصب اینقدر شارژ میخوره که حد نداره![]()
Last edited by farshad0123; 16-06-2014 at 02:32.
این سرویس های تجاری 5 مگ و 10 مگ رو چند وقته اضافه کردن؟ کسی تا حالا گرفته؟
حیف که نویز خطم بالاست![]()
زنگ زدم فن آوا واسه ثبت نام گفتم از خوزستان تماس میگیرم ، گفتش باید با نمایندگی خوزستان تماس بگیری ! ما ثبت نامت نمیکنیم !! . این نمایندگی خوزستانشون هم قیمتاش خیلی گرون تر از خود فن اواست و قیمتاش زمین تا اسمون فرق داره. حالا نمیدونم واقعا به همه میگن با نمایندگی تماس بگیرید یا فقط به من اینجوری گفت
Last edited by saminem; 16-06-2014 at 10:16.
سلام دوستان الان میخواستم از اکسین دو مگابیت نامحدود شارژ کنم گفتن که ماهیانه 160 تومن در صورتی که ضحی کیش همون سرویس رو میده 148 تومان..........حالا این وسط 22 تومن میره توجیب کی خدا میدونه به نظر من نمایندگی اکسین داره علاوه بر سودی که مخابرات بابت فروش میگیره درصدی هم به طور غیر قانونی برداشت میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)