یه دفعه که توی گیم بودم یکی از دوستان بهم pm زد گفت : میدونم وسط بازی هستی فقط سریع با بله و نه جواب بده
گفتم: اوکی
گفت: اونجا اوضاع چجوریه ؟
من :|
یه دفعه که توی گیم بودم یکی از دوستان بهم pm زد گفت : میدونم وسط بازی هستی فقط سریع با بله و نه جواب بده
گفتم: اوکی
گفت: اونجا اوضاع چجوریه ؟
من :|
Last edited by R.I.P; 22-04-2014 at 20:17.
من از توی چمپ های آپ فقط Kassadin قبول دارم بقیه به پاش نمیرسنولی کلن چمپهای ad رو ترجیح می دم...
تیو تیم فایت lux حرفی داره؟
سلام دوستان .
میخوام اکانتم رو بفروشم .
48 تا چمپ داره . 7 تاشون 6300 هستن و بقیه هم زیر 6300 !
1 اسکین داره که اسکین آخری jax هست که Nemsis Jax هست .
620 وین ، سیلور IV . و 2 تا پیج فول AP و AD .
+ 8 تا آیکون هم داره .
قیمت [100.000 تومان ]
اتفاقا الان kassadin خیلی ضعیف شده کهنوشته شده توسط هــــنـــــگ مـرزی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا بدون اینکه دمیجی بخوره توی 2 ثانیه طرف رو میکشت و سریع التیمیت میکرد اَبَر چمپیونی بود
زدن ترکوندنش هرچی nerfاش میکردن فایده ای نداشت زدن کلا rework اش کردن![]()
نمیدونم والا اخه twitch واسه من دیر load میشه اما azubu خیلی خوبه،چنتا از رفیقامم نظر منو داشتن
اتفاقا خوندم که میگم،از همه LP کم میشه،معلومه از برونز پایین تر نمیری چون تایر پایین تر از برونز وجود نداره
خیلی ها میگن teamfight نداره یا late game نیست ولی به نظر من هم تیم فایت داره هم late game
من از kassadin متنفرمنوشته شده توسط هــــنـــــگ مـرزی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
Big like i hate kassadin too
این lux یه bug وحشتناک داره توی co op الان یادم اومد ...
مثلا اگه lux باشه و تو توی جنگل باشی اگه hp ات کم بشه او حتی اگه نبینت التیمیت میزنه سمتتwtf؟... منو یه دفعه اینجوری کشت !
این lux bots مپ ه ک داره آیا؟![]()
Last edited by R.I.P; 22-04-2014 at 23:01.
ساعت 00:30 منو خرزوخان در حال مشاهده این تاپیک!
![]()
از پارت دوم که 30 مگ هست 5 مگ باقی مونده بود که نتم قطع شد... بعد از وصل شدن می خواد 398 مگ دانلود کنهاین چه مسخره بازی هست ؟
![]()
Champion اه جدید اسمش Braum اه
همونطور که قبلا گفتم Support اه ، از تیزرش معلوم بود
Last edited by s-arash; 23-04-2014 at 06:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)