یه نکته جالب اینه که شما مربیا رو ارتقاع ندادی . چرا ؟
یه نکته جالب اینه که شما مربیا رو ارتقاع ندادی . چرا ؟
میتونه علتش عدم تغییر مربی باشه ، یا اینکه همچین چیزی تو این بازی پیاده نشده که گیمر بتونه حقوق مربی رو افزایش بده شایدم دوستمون مربی 1,000,000 انتخاب کرده و تا سال 60 حقوقش به ماکزیمم رسیده ...
الام level 4 دارن اين قيمت هستن خرجشون
فكر نكنم بشه آپگريد بشن....شما اطلاع دارين؟
الان سال 2073 هستم
آره تغيير ندادم.الان كه اول فصل هستم تغيير دادم و گزاشتم مرحله 5 كه خرجشون 5000000 شده
كلاب و باز نشسته ها هم افزايش دادم ببينم چي ميشه از الان به بعد
خوب اين هم از پيشرفت دروازبان من
الان كه 109 هست...
اميدوارم 110 برسه كه ركوردش دست خودم باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سوالای من رو کسی جواب نیمده؟![]()
سلام
درجواب سوالات بگم كه بازيكنايي كه بازنشسته ميشن به همون اسم اگه عضو تيم خودت باشن توي Youth team ميان.اگه عضو باشگات نيستن بايد سرچ كنيشون.هر بازيكني هم كه باز نشسته ميشه بين دو تا 3 فصل نيست بعدش مياد اونجا
ميشه خريد توي شرايطي آف بده كه زمان قراردادش با تيمش يك سالمونده يا سال آخرش هست.بيشتر هم سعي كن زماني كه سنشون كمتر از 24 هست خريد كني چون راحت تر و سريع تر هستش.
چرا اول فصل ميتوني آپگريد كني فقط هم 5 تا سطح دارن همه مربياي تيمت چه بدنساز چه دكتر چه مسئول خريدت و چه مربيت
البته پول بيشتري هم ميخوان
من فيفا نميدونم چرا باهام سازگار نيست دكمه هاش با دستام نميچرخه
موفق باشي
ببينم كسي نميدونه چطور ميشه اين بازيرو از تاپ پلير به سوپر استار واسه هميشه تبديل كرد...![]()
اقای علی سنتوری این جمعه هم اعلام شده که جام هست؟ این جمعه برگزار می شه؟
اینم برنامه تبدیل بازی به سوپر استار:(فکر کنم برای اجراش باید برنامه جاوا نصب باشه)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخودش هفته پیش گفت هست.
من گوشیم رو ریست کردم همه شماره هاش پریده تا شب شمارش رو از یکی از دوستام میگیرم و ازش می پرسم.
Last edited by ali_santori; 28-07-2010 at 08:54.
چرا این جا فیل **تره ؟؟
http://forum.p30world.net/showthread.php?t=356396
اطلاعات عمومی
ماکزیمم Overall در PES 2010 عدد 109 هست.
مینیمم نمره 3.5 و ماکزیمم نمره 8.5 هست.
یه راهنمائی
من یکی از اون پچ های کلی رو دانلود کردم که حدود 500 مگ هست کسی میدونه چی میخواد؟چه جوری باید نصب بشه؟من الان از پچ krauser که عالیه استفاده میکنم اما این پچ رو از pesedit.com دانلود کردم اینم لینکش:
لطفا راهنمائی کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)