تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1154 از 2365 اولاول ... 15465410541104114411501151115211531154115511561157115811641204125416542154 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,531 به 11,540 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

پروفشنال + f.a.r.i's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

مبارکه عزیز نمیگم ماشالا میگم اهههههههههههههههه چقدر بالا رفته که!!!
    فعلا که هنوز بیس نداده بهت عزیز باید بری سراغ مرحله دوم تهیه آمپلی فایر
    نه عزیز کامپ اصلا برا گرفتن صدا بیس نیست مثل باند های گرد میمونه ولی از قسمتای مجزا تشکیل شده کراس اوور و تیوتر و ووفر یا میدرنج کامپ ها بیس زیادی ندارن باید در کنارشون ساب بسته شه کامپ عوضش کیفیت صدا وضوح و شفافیت بالاتری نسبت به کواکسیال یا همون باند دارن
    من صدایی gto938 رو فقط با امپ شنیدم بدون امپ چه جوری هستش؟خوبه ؟ راضی هستی؟
    صدا بیشتر به بمی میخوره یه چیزی بی نبمی و تیزی هست و متعادل هستش . در کل راضی کننده هستش .

ممنون از مشاوره

2. این کاربر از + f.a.r.i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال + f.a.r.i's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوستان یک سوال فنی :

میخوام پخشمو عوض کنم . 2 تا مدل رو خیلی خوشم اومده :

kenwood KIV-700
    Kenwood 8016

حال این دو مدل خیلی شبیه هم هستند ! چه فرقی بینشون هست ؟ کدوم قابلیت تعویض رنگ پنل و دکمه ها رو داره ؟

من 2 تا باند
    gto938 که لنگرود جان لطف کردن مشاوره دادن رو بستم . هر دو پخش بالا جواب میده برای این سیستم .؟ هر چی قیمتش کمتر بهتر من بیشتر از روی usb میپخشم

....................

پخش دیگه ای تا 400 میشناسین که ال سیدی یکم بزرگتر داشته باشه و هم usb بخوره ؟

.............................
    Last edited by + f.a.r.i; 19-07-2013 at 10:16.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amanofnoname's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام دوستان

من یه پایونیر 5150 usb داشتم. موقع فروختن ماشین دیگه برنداشتمش چون تقریبن خراب شده بود. ولی ازش کاملن راضی بودم. الان می خوام یه پخش واسه ماشین جدیدمون بگیرم (که مثل همین مدل فقط صوتی باشه). چنتا سوال داشتم:

1. همین پایونیر 5150 usb چنده الان؟ پیدا میشه؟
    2. همین مدل دی وی دی خورش (و usb) هست تو بازار؟ تصویری نباشه.
    3. مدل جدیدتر که دی وی دی خور هم باشه تو همون رنج قیمت چی پیدا میشه؟ (امکانات مدل قبلی رو داشته باشه، مخصوصن قابلیت پیمایش فایلها موقع گوش دادن آهنگ)
    4. پخش فابریک سمند ال ایکس ای اف 7 رو حدودن چند میخرن ازم؟ موقع خرید پخش جدید بدم به همون فروشنده خوبه دیگه؟

سپاس
    Last edited by amanofnoname; 19-07-2013 at 09:17.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام ... حمید جان واسه کامپوننته تایپ r یا حالا کلا کامپوننت از رو امپ HPF بزارم یا full range ... اگر full range بزارم کامپوننت تو صدای زیاد فشار نمیاد خراب شه ... ؟

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جدیییییییی؟؟؟؟اهواز به من 620 گفتن!!!!!!!!!!!
    قیمت نمایندگی رو گفتین؟تهران هستین؟قیمتتون مال کی هست؟
    بله ، قیمت تهرانه و عمده فروشی، حدود 2 هفته پیش

7. 3 کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز
    و اما بحت جذاب کانورتورهای دیجیتال به آنالوگ

یکی از نیازهای هر فایل صوتی که به دیجیتالی ذخیره شده یا نیاز به پردازش داشته باشه مبدل دیجیتال به آنالوگه
    نسخه های ذخیره شده دیجیتالی بیت های اطلاعاتی رو بعنوان داده های متغیر دیجیتالی ذخیره می کند
    این داده ها بعد از خوانده شدن و کانورت شدن یک ولتاژ آنالوگ تولید میکنند
    تداوم این convert و تبدیل اطلاعات هست که باعث می شه یک فایل صوتی رو بشنویم و درک کنیم.

Sampling (نمونه برداری) به بیان ساده اینطور بیان می شود
    single piece of information قطعه ای مجزا از اطلاعات یا داده

ذخیره اطلاعات
    سی دی ها صوتی به صورت نمونه برداری 16 بیتی ذخیره می شوند
    هر نمونه برابر با عدد 2 به توان 16 می باشد(چون هر بیت اطلاعات دیجیتالی می تونه دو حالت داشته باشه ، یا 1 یا 0 )
    محاسبه این مسئله عدد 65.536 را به ما میده . در واقع این عدد تعداد نمونه برداری های انجام شده یا نقطه هایی هیت که در یک طول موج (پیک تا پیک) برداشته شده و در یک طول موج خروجی قرار می گیره
    یک مثال:
    اگه ما یه ذخیره سازی 3 بیتی داشته باشیم (یعنی فایلمون 3 بیتی ذخیره شده باشه)، ما فقط قادر خواهیم بود 8 لول خروجی متفاوت داشته باشیم (چرا؟ ، چون 2 به توان 3 می شود 8 ) که این مقادیر می توانند هم + و هم منفی باشند
    به بیان دیگر اگر این سیگنال خروجی از یک اسپیکر پخش شود قستCONE اسپیکر فقط می تونه در 4 موقعیت مختلف در هر جهت عکس العمل نشون بده (بالا و پایین نسبت به نقطه استراحتش)
    این موضوع می تونه منجر به یک خروجی سیگنال پایین و بی کیفیت
    بشه که صدای خیلی خوبی نداره . یک صدای با رزولوشن بالا طبیعتا یک کیفیت صدای بهتری رو تولید میکنه

Sampling rate یا درجه نمونه برداری
    درجه نمونه برداری تعداد عددی نمونه برداری های انجام شده از اطلاعات در یک ثانیه هست که در هر کانال صوتی ذخیره شده. سی دیهای صوتی معمولی یا سمپل ریت 44.100 در ثانیه ذخیره می شوند
    تصویر زیر نشان دهنده یک سیگنال 1000 هرتزی هست که با نمونه برداری 800 سمپل بر ثانیه ذخیره شده است
    نقطه های نورانی سبز مکان هایی هستند که اطلاعات نمونه برداری شده
    شما میتونید به راحتی تعداد و نقاط این نمونه برداری ها رو رو بشمارید. تعدادشون 8 تا توی هر سیکل یا بازه فرکانسه
    (این شکل 0.0045 ثانیه از یک ترک صوتی هست)

اما تصویر زیر یک سیگنال 1000 هرتزی هست که با سمپل ریت 44.100 ذخیره شده، همونطور که واضحه شما نمی تونید نقطه های سبز رو براحتی بشمارید . این تصویر هم 0.0045 ثانیه از یک ترک صوتی هست

دیجیتال به آنالوگ
    اطلاعات ذخیره شده در یک سی دی دیجیتاله. ما نمیتونیم امواج دیجیتال رو در ذهنمون پردازش کنیم بنابراین نیاز داریم که اون ها بوسیله تجهیزات صوتی قبل از این که به اسپیکر برسن تبدیل به آنالوگ کنیم
    این چرخه چیزیه که همواره در D/A converter سی دی پلیرها انجام میشه
    این مبدل سیگنال های دیجیتال رو به آنالوگ تبدیل میکنه
    این سیگنال سپس به یک فیلتر low pass فرستاده میشه تا فرم واقعی یک موج آنالوگ رو پیدا کنه
    اگر این کار انجام نشود حاصل پردازش مانند یک نموادر ستونی یا پله ای می شود که از انحنا و نرمی و تمام مشخصات یک طول موج آنالوگ در اون خبری نخواهد بود

Oversampling: یا فرا نمونه برداری یا نمونه برداری مجدد

Oversampling یک تجسم ریاضی از اطلاعاته که اجازه میده یک سیگنال به تعداد X برابر از سمپل/ثانیه اولیه افزایش پیدا کنه این افزایش میتونه به هر ضریبی از x باشه ،این مقدار عددی X بستگی به طراحی اون کانورتر داره
    یک سیگنال 44 کیلو با دوبار Oversampling ، تعداد 88.000 نقطه اطلاعاتی خواهد داشت!!!
    تمام مدل های سی دی پلیر در حال حاضر از over sampling بهره می برند. حتی بعضی از اون ها از Oversampling هایی با درجه 8 یا درجه های بالاتر استفاده می کنند.
    تصویر زیر تفاوت میان یک دکودر دیجیتال بدون اور سمپلینگ و یک کانورتور با 2X اور سمپلینگ رو نشون میده

امیدوارم مفید بوده باشه

Last edited by pahama1; 19-07-2013 at 12:29.

9. 11 کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

تو سایت پاوونیر شاپ مدل 6350SD را 24 بیت اعلام کرده،من فکر می کنم یه مشگلی این وسط وجود داره،اساتید بهتره نظر بدهند!
    سلام بر اساتید
    نظرتان در مورد پخش 6350SD چیه؟با توجه به HiVolt بودن،توانایی خواندن USB و SD و امکانات نسبتآ کامل و قیمت مناسبی که داره.(با ظاهر قدیمی و تنظیمات متوسطش مشگلی ندارم)
    بین هدیونیت پاوونیر 6350SD و کنوود 7016 نظرتان با کدام است؟چون شنیدم 7016 منوی کندی داره و گاهی اوقات هنگ می کنه و از همه بدتر پنلش جدا نمیشه که خوراک اقا دزدس!!!!
    لازم به ذکره کواک را می خواهم HCX690 یا Co609 plus انتخاب کنم.

دوست من پايونير شاپ كه منبع حساب نميشه !!
    sonicelectronix و سايت رسمي پايونير و ... رو ميتوني روشون حساب كني ...
    درضمن 7016 پنلش جدا ميشه و اصلا هم هنگي نداره (خودم دارم !! تازه با فلش ها هم اصلا مشكل نداره و من تا الان سيليكون پاور و HP و PNY رو با هاش تست كردم خيلي خوب بوده)
    اون مدلي كه شما ميگيد پنلش جدا نميشه KIV 700 هست كه LCD رنگي داره و پنلش جدا نميشه و خيلي ناز هست !! اگر پنلش جدا ميشد 100% ميگرفتم ...
    دوستان یک سوال فنی :

میخوام پخشمو عوض کنم . 2 تا مدل رو خیلی خوشم اومده :

kenwood KIV-700
    Kenwood 8016

حال این دو مدل خیلی شبیه هم هستند ! چه فرقی بینشون هست ؟ کدوم قابلیت تعویض رنگ پنل و دکمه ها رو داره ؟

من 2 تا باند
    gto938 که لنگرود جان لطف کردن مشاوره دادن رو بستم . هر دو پخش بالا جواب میده برای این سیستم .؟ هر چی قیمتش کمتر بهتر من بیشتر از روی usb میپخشم

....................

پخش دیگه ای تا 400 میشناسین که ال سیدی یکم بزرگتر داشته باشه و هم usb بخوره ؟

.............................
    KIV-700 پنلش جدا نميشه و LCD رنگي داره (خيلي خوبه اين ويژگيش كه تو 8019 و 8016 و 7016 و .... نيست !! )
    اما 7016 پنلش جدا ميشه ولي lcd هم رنگي نيست ديگه ... 7016 رو ميدونم كه رنگ پنل و قاب و اينا عوض ميشه ... خودم رو آبي تيره گذاشتم

اين kiv-700 :

Last edited by shadows_funeral; 19-07-2013 at 17:26.

11. 7 کاربر از 3FX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز
    و اما بحت جذاب کانورتورهای دیجیتال به آنالوگ

یکی از نیازهای هر فایل صوتی که به دیجیتالی ذخیره شده یا نیاز به پردازش داشته باشه مبدل دیجیتال به آنالوگه
    نسخه های ذخیره شده دیجیتالی بیت های اطلاعاتی رو بعنوان داده های متغیر دیجیتالی ذخیره می کند
    این داده ها بعد از خوانده شدن و کانورت شدن یک ولتاژ آنالوگ تولید میکنند
    تداوم این convert و تبدیل اطلاعات هست که باعث می شه یک فایل صوتی رو بشنویم و درک کنیم.

Sampling (نمونه برداری) به بیان ساده اینطور بیان می شود
    single piece of information قطعه ای مجزا از اطلاعات یا داده
    ....
    پرهام جان خيلي ممنون از پست خوبت اما اگر پست بنده رو خونده باشي متوجه ميشي بحث سر اين نبود ...
    سوال اينجاست كه چجور پايونير 6350 با يك بيت مبدل آنالوگ به ديجيتال ميتونه همون كيفيت 7016 كنوود 24 بيت رو داشته باشه !؟

و اينكه روي كاغذ يك مبدل 24 بيتي بايد 8 ميلون بار بيشتر دقت داشته باشه از يك مبدل 1 بيتي مادامينكه فركانس كاري رو 24 برابر بالابرد و به صورت سريال داده ها وارد اون بيت بشه ... كه اين كار هم محدوديت هاي خودش رو داره ...

سوال اينجاست ... دوستاني كه ميدونن اين مبدل يك بيتي چيه قضيه اش بيان راهنمايي كنن خيلي جالب شده واسم

13. 2 کاربر از 3FX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پس p1Y چند بیتی هست ...؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کسی قیمت هدیونیت های جی وی سی مدل های:
    KD-R 716
    KD-R 826
    KD-R 926
    KD-R 900
    را دارد؟
    اصلآ این هدیونیت ها در بازار یافت می شوند؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •