تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1154 از 2376 اولاول ... 15465410541104114411501151115211531154115511561157115811641204125416542154 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,531 به 11,540 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

14 پیش بینی [استقلال - فولاد] _هفته پانزدهم

جمعه 87/9/1
    استقلال تهران - فولاد خوزستان، ساعت 15:00 ، ورزشگاه آزادی

آخرین بازی :

ملوان 2 - 2 استقلال

فولاد 2 - 2 پیکان

تا الآن 8 نفر بازی [استقلال تهران - فولاد خوزستان] رو پیش بینی کردن.
    برای دیدن لیست شرکت کنندگان و پیش بینی هاشون میتونید پست 11922 رو ببینید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای دیدن افراد برتر کل پیش بینی ها، میتونید به پست 11912 مراجعه کنید :
    کد:
    برای شرکت تو پیش بینی هم میتونید تو همین تاپیک پیش بینیتون رو اعلام کنید.
    قوانین شرکت در پیش بینی رو هم میتونید تو پست 2681 ببینید :
    کد:
    برای شرکت تو این پیش بینی، حدوداً 1 هفته و 5 روز فرصت دارید..

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

پیشبینی ثبت شد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

شروع تمرینات استقلال از انقلاب/ غیبت کنید،جریمه می شوید

تمرینات استقلال تهران از فردا در شرایطی آغاز می شود که کادر فنی به بازیکنان اخطار داده در صورت غیبت غیر موجه با جریمه مالی سنگین روبرو خواهند شد.
    تمرینات استقلال فردا در دو نوبت برگزار می شود. صبح فردا آبی پوشان از ساعت ۱۰ در مجموعه ورزشی انقلاب حاضر می شوند تا تمرینات بدنسازی خود را از سرگیرند.
    بازیکنان استقلال بعداز ظهر نیز در ورزشگاه دستگردی حاضر می شوند تا کار با توپ را انجام دهند.
    مربیان استقلال به تمامی بازیکنان اطلاع داده اند در صورت غیبت غیر موجه با جریمه مالی سنگین روبرو می شوند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

سر و صدا در رختکن استقلال به خاطر گل دوم دریافتی

استقلال مقابل ملوان انزلی به تساوی دست یافت. با توجه به برگزاری بازی در انزلی، قاعدتاً این نتیجه نمی تواند برای آبی ها یک «ناکامی» تلقی شود اما در عین حال عده زیادی معتقدند که اگر میثم منیعی و پژمان منتظری آن اشتباه عجیب و غریب را انجام نمی دادند، احتمال اینکه استقلال می توانست با کسب هر ۳ امتیاز بازی، زمین مسابقه را ترک کند زیاد بود. البته قلعه نویی هم خیلی زود با آنها برخورد کرد و هر ۲ نفر را بیرون کشید اما ظاهراً ماجرا به همین جا هم ختم نشده است. بر اساس خبرهای دریافتی، در رختکن استقلال این زمزمه به گوش می رسید که منتظری و منیعی که داعیه پوشیدن پیراهن تیم ملی را دارند، نباید به همین راحتی توپ را خراب کرده و زمینه برای کامیابی مهاجمان حریف را فراهم می نمودند. البته بدون شک اگر استقلال بازی را به خاطر آن اشتباه واگذار می کرد و عباسفرد در دقایق پایانی گل نمی زد، منیعی و منتظری باید خودشان را برای روزهای بسیار سختی آماده می کردند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

شرط واگذاری تیم های استقلال و پرسپولیس آسیب ندیدن این دو باشگاه است.

مدیرکل حوزه ریاست سازمان تربیت بدنی گفت: شرط واگذاری باشگاههای استقلال و پرسپولیس تهران به بخش خصوصی، آسیب ندیدن این دو باشگاه است.
    مجتبی خدادادی در شهرکرد افزود: باشگاههای استقلال و پرسپولیس تهران در داخل و خارج از کشور طرفداران زیادی دارند و اتخاذ تصمیم برای آنها باید بسیار دقیق و حساب شده باشد.
    وی گفت: مردم این دو باشگاه را دوست دارند و سازمان تربیت بدنی تا زمانی که باشگاههای استقلال و پرسپولیس واگذار نشده باشد، از آنها حمایت می کنند.
    خدادادی اظهار داشت: این سازمان تا زمانی که مطمئن شود این دو باشگاه آسیب نخواهند دید، اقدامی در این زمینه نخواهد کرد اما هرگاه شرایط فراهم شود، این کار را انجام خواهد داد.
    مدیرکل حوزه ریاست سازمان تربیت بدنی گفت: در طول خدمت دولت نهم، بیش از دو هزار و ۷۰۰پروژه عمرانی ورزشی در سطح کشور به بهره برداری رسیده و اکنون بیش از سه هزار پروژه نیز در دست احداث است.
    به گفته وی، در دهه فجر امسال نیز به مناسبت سی امین بهار پیروزی انقلاب نیز تعدادی از پروژه های ملی ۱۵ هزار نفری به بهره برداری خواهد رسید.
    با حضور مدیرکل حوزه رئیس سازمان تربیت بدنی، مجموعه تخصصی ژیمناستیک استان چهارمحال و بختیاری بهره برداری شد.

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض دست نوشته های امیر قلعه نوعی (47)

یک شنبه 18 / 08 / 87

هرچه بگویم ایراد می گیرند.

حوالی ظهربه باشگاه آمدم.فیلم بازی ملوان نکات بسیارمهمی درخود داشت.ماواقعا سربودیم،چه در مالکیت و چه در موقعیت ها،به هر حال این می تواند روی دیگری از فوتبال باشد.درروزی که می توانی پیروز شوی درلحظات پایانی مساوی میکنی.دقیقه 25 را دیدم،سه بازیکن ما برای یک توپ به هوا می پرند ویک موقعیت صددرصد گل نمی شود.مثل این صحنه زیاد داشته ایم.باید دراین فرصت دوباره روی این مسااله کارکنیم.نباید اجازه بدهیم حریفان درپی اشتباهات مابه گل برسند.صلاح نیست الان درباره فهرست تیم ملی حرف بزنم چون اگرهر چیزی بگویم به من خرده می گیرند که چون مربی استقلال است اینطورحرف میزند.من به عنوان یک ایرانی برای تیم کشورم وعلی دائی آرزوی موفقیت می کنم اما براین باورم در استقلال چند بازیکن حضوردارند که می توانستند درهمین فهرست قرار داشته باشند.در "استقلال جوان" خواندم نوجوانان استقلال دراولین بازی شان به پیروزی رسیده اند.جای خوشحالی است .
    امیدوارم همین روند درتمام تیمهای پایه ای طی شود و بتوانیم آینده استقلال را با همین بچه ها بسازیم.

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پيشنهاد من اينه که بگرديم از اطرافيان و آشناهامون يه نفر رو که توي استقلال داراي پستي باشه بياريم و تو پي سي ورلد عضوش کنيم و

بياد تو اين تاپيک صحبت کنه. اگرم از بازيکنان باشه که خيلي عاليه . اينطوري عاليه و بهتر از اين نميشه .

آخه يکي از بستگان همسايمون با ممد نوازي آشنا هستش و اگر الان نوازي تو استقلال بود من حتماٌ رديفش مي کردم که بياد عضو سايت بشه و صحبت کنه .

نظرتون چيه ؟ اصلاً شدني هست ؟
    Last edited by jamshidjap; 09-11-2008 at 17:05.

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اگه كسي بتونه اين كارو بكنه عاليه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

برزیلی‌های استقلال فردا به ایران می‌آیند
    رضا رجبی پس از بازگشت به تهران:

دو بازیكن سالم و حرفه‌یی را انتخاب كردم
    سرویس: ورزشی - فوتبال

1387/08/18
    11-08-2008
    1226
    8708-10628: كد خبر

خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران
    سرویس: ورزشی - فوتبال

مشاور "امیر قلعه‌نویی" كه برای انتخاب بازیكن به برزیل سفر كرده بود، پس از بازگشت به تهران گفت: استقلال به یك مهاجم تمام كننده و یك مهاجم كاذب نیاز داریم و بازیكن این دو پست را در سفر خود به برزیل انتخاب كردم.
    رضا رجبی در تشریح دستاوردهای سفرش به برزیل به خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، گفت: شركت وب‌ساكر از گذشته به ایران بازیكن می‌فرستاد كه این بازیكنان مورد قبول ما نبودند. تا اینكه این شركت پیشنهاد داد اگر شرایط بهتری را می‌خواهید خودتان با حضور در برزیل بازیكنان موردنظر خود را انتخاب كنید.
    وی ادامه داد: در همین راستا از طرف كادر فنی و امیر قلعه‌نویی مامور شدم كه با حضور در برزیل شرایط و جوانب مختلف را سنجیده و بازیكن مورد نظر تیم را انتخاب كنم. تمام هزینه‌های سفر به جز بلیت برعهده‌ی شركت وب ساكر بود و بنا شد طی سفرهای بعدی این شركت هزینه بلیت را هم بپردازد.
    رجبی تصریح كرد: در مدتی كه در برزیل بودم، بازیكن و CD‌های زیادی دیدم و به این جمع‌بندی رسیدم كه برزیلی‌ها به جز بحث فنی، مانند خود ما بحث عاطفی هم دارند. ما بازیكنانی می‌خواهیم كه زندگی خارج از فوتبال سالمی داشته باشند. فوتبالیست‌های زیادی در برزیل هستند و من تلاش كردم با مبلغی كه می‌توانیم بپردازیم، بهترین را انتخاب كنم. ما بازیكن بزرگ و حرفه‌ای می‌خواهیم اما، پول زیادی هم نمی‌توانیم پرداخت كنیم.
    وی تاكید كرد: بعد از 20 روز آمدن و رفتن به این نتیجه رسیدم كه با توجه به شرایط مالی و نوع فوتبال ایران، از دیدگاه من ما به یك مهاجم تمام كننده و یك مهاجم كاذب كه هم بازی‌ساز باشد و هم در خط حمله بازی كند، نیاز داریم. در همین راستا و با توجه به شرایط مالی، دو بازیكن سالم و حرفه‌ای را انتخاب كردم.
    رجبی با خودداری از ذكر نام این بازیكنان افزود: یكی از این بازیكنان سال‌ها در فوتبال سطح یك پرتغال بازی كرده است و دیگری در سوپر لیگ برزیل بازی كرده است.
    وی درباره‌ی علت طولانی شدن سفرش گفت: هفته اول، باید با برزیل آشنا می‌شدم، در هفته دوم این بازیكن را از پرتغال آوردند و من شخصا با وی و مدیر برنامه‌هایش دیدار كردم. از طرفی از یك مركز آموزشی و اردوگاهی بسیار كلاس بالا به نام "اسكارین" بازدید كردم و به این جمع‌بندی رسیدم كه ما می‌توانیم از این مركز استفاده كرده و تیم‌های باشگاهی ما در آنجا اردو بزنند.
    وی خاطرنشان كرد: ما باید در سه جبهه بجنگیم. قلعه‌نویی همیشه به جلو نگاه می‌كند. ما چندین سال است كه در آسیا موفق نبوده‌ایم. باید بازیكنانی به تیم تزریق كنیم كه بتوانند تاثیرگذار باشند. ما باید دوراندیشی كنیم.
    رجبی در رابطه با تعریف از "دوكارمو" در یك برنامه‌ی تلویزیونی اظهار كرد: همیشه به دنبال این بوده‌ام كه كسی را تخریب كنیم. همه می‌دانند كه دوكارمو در این مدت ضعیف كار كرده است ولی من نمی‌خواهم كسی را تخریب كنم. شاید این اتفاق برای ما هم پیش آید.
    وی در پایان تاكید كرد: در صورتی كه مشكلی پیش نیاید دو بازیكن برزیلی فردا به سمت ایران حركت خواهند كرد.

نام این بازیکنان مانوئل فایهو و گابریل سانتانا است.
    Last edited by unartig; 09-11-2008 at 17:32.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •