اصل بازی دیسک 1 هست و شما اگه مولتی پلیر بازی نمیکنید نیازی به به دیسک 2 نیست البته یه سری DLC هم از بازی در دیسک 2 هست
اصل بازی دیسک 1 هست و شما اگه مولتی پلیر بازی نمیکنید نیازی به به دیسک 2 نیست البته یه سری DLC هم از بازی در دیسک 2 هست
خیلی ها x360 را از همین سه چراغ شدن میشناسن. دور تا دور سویچ پاور کنسول 4 چراغ هستند که معمولا خودشونو با دو رنگه زرد و قرمز نشون میدن وزمانی که میگن کنسول سه چراغ شده یعنی سه چراغ قرمز چشمک زن شروع به خاکوش و روشن شدن میکنن و میتوان با توجه به شماره ارور تشخیص داد که مشکل از کجا بوده.
سه چراغ شدن دلایل زیادی داره که که معمولا بر اثر گرم شدن بیش از حد ram , cpu , gpu به وجود میاد و البته همیشه سه چراغ شدن بد نیست مثلا حتی اگه کابلهایی که پشت کنسول و tv وصل میشه درست جا نرفته باشن هم کنسول ارور سه چراغ میده که تنها یک اخطار هست و کنسول هیچ گونه اسیب سخت افزاری ندیده شما برای اطلاعات بیشتر به تاپیک زیر میتونید برید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by shab_2008; 04-02-2010 at 16:35.
2009 تازه تموم شده بزاريد بگذره ببينيم چي ميشه.
من كه دوستام مثلا 7 ماه پيش خريدن چيزي نشده تازه يكي از دوستام فكر كنم اصلا نمي خوابه
و برد كنسولشم فالكون هستش شب و روز مي كوبه كنسولش اخ هم نگفته .
ماله اوايل 2009 هستش.
اگه مال 2009 باشه جاسپر هست نه فالکن.
بابا دمتون گرم دیگه یعنی یکی از این فتحی چیزی نخریده به صورت سفارشی که شماره تلفن و شماره تلفن و اسم شخصی که باید پول رو بریزی به حسابش رو بده.
والا برای منم فیلتر شده.
با تیپاکس میفرسته خودت دم در خونتون پول پست رو مرحمت میکنی بشون.
تو بازارچه بازی سنتر هم بود![]()
DLC ؟
میشه بگی مثلا چیا هست ؟
merc
Last edited by boy_teh; 04-02-2010 at 20:46.
امروز بهش زنگ زدم گفت شاید امشب بارش برسه.الان هر چی زنگ میزنم جواب نمیده
---------- Post added at 08:39 PM ---------- Previous post was at 08:37 PM ----------
تلفنش: 33911083
والا خودم از اون موقعی که 360 JASPER گرفتم کامپیوترمو نگاه نمی کنم (البته برای بازی)
به قول آقای SHAB_2008 با مادر بورد جاسپر احتمال سه چراغه شدن تقریبا صفره
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)