اگر مثل ما با اینترنت 10 کیلویی سر میکردن، با قیمت نجومی بدون دانلود شبانه و... اونوقت حساب کار دستشون میومد!!!
اگر مثل ما با اینترنت 10 کیلویی سر میکردن، با قیمت نجومی بدون دانلود شبانه و... اونوقت حساب کار دستشون میومد!!!
ینی با ۳هزارتومن ۹۹گیگ دانلود کردی ناراضی؟؟؟![]()
نخیر یک شبه دانلود نشده برای 1 هفته 10 هزارتومان دادیم و در عرض 3 روز کل حجم به فنا رفت در اصل نزدیک 92 گیگ دان میشه بقیش هم هنگام دانلود صرف همون سند میشه
در ضمن ما میگیم چرا ایرانسل زده نامحدود از این شاکی هستیم میتونست بگه 100 گیگ حجم من قصدم از خرید ایرانسل و این کارا همون دانلود نامحدود با سرعت بالا بود که اونم اینطوری شد
واقعا ایرانسل چقدر دزده 3 گیگ از نتم رو دزدید تو 1 دقیقه هر چی هم زنگ میزنم 700 بر نمیداره!شکایت کردم ولی ازش راهی دیگه ای هم هس؟
عزیز مشکل اون آقا اینه که نوشته نامحدود یعنی ۹۹ گیگ که سهله اگر ۹ به توان ۹ گیگ هم دانلود کنه نباید ایرانسل بگه حجمت تموم شده.
مثل اینه که من به شما بگم x تومان بده توی یه آزادراه با یه لامبورگینی هر سرعتی دلت خواست برو بعد که شما بیشتر از ۱۵۰ تا باهاش بری جلوتو بگیرم بگم واسه چی اینقدر تند رفتی دیگه نمیتونی ادامه بدی.
آدم باید با منطق بحث کنه نه با فرافکنی و تمسخر و... .
این طرز تفکر شما مانع پیشرفت هست.
ایرانسل به تعهدش عمل نکرده.
Last edited by afshin-434; 31-03-2015 at 22:07.
مشکل ایرانی جماعت اینه هر وقت اسم نامحدود میاد سریع ترمز میبره و میخواد کل نت رو دانلود کنه رو سیستم. کسی که تو 3 روز 90 گیگ میگیره میره تو دسته کاریران بسیار پر مصرف که شاید فقط یک هزارم و حتی کمتر از تعداد یوزرها رو تشکیل بده. برای بقیه و حتی اونایی که یک بازی 50 گیگ تو 3 روز میگیرن واقعا نامحدود به حساب میاد و ایرانسل به تعهدش عمل کرده.
برای اون گروه خاص هیچ چیز نامحدود به حساب نمیاد چون هرگز قانع نیستن و هر چی بهشون بدی رضایت ندارن.
شما برای 90 گیگ داری کمتر از 1 دلار پرداخت میکنی و باز راضی نیستی. شما بهتون 1000 گیگ هم بدن فرداش میای میگی چرا سر 1000 گیگ حجمم تموم شد.
-----------------------------------------
چیز جالب اینه که وقنی نت 512 حجمی رو روی 4 مگ نمیبدن میان بد و بیراه به سرویس دهنده میگید در حالی که به تعهدش عمل کرده و شما رو 512 بسته.
حالا برای 3 روز نت به شما 90 گیگ ترافیک میده و حالا چون گفته نامحدود و فکر نمیکرده حتی 90 گیگ هم جوابگوی شما نیست میشه کلاهبردار . یعنی قربون ایرانی جماعت برم هر وقت به نفعمون هست شرکت باید به تعهدش عمل کنه و هر وقت به ضررمونه شرکت باید چیز فراتر از تعهدش به ما رو عملی کنه !
Last edited by luches; 31-03-2015 at 22:58.
دقیقا !!
منم زیاد دانلود میکنم ولی خدایی 100 گیگ با 10 تومن خیلی عالیه !!
هر چند من خودم تا حالا از این بسته ها استفاده نکردم !! چون هر شب حدود 11 گیگ دانلود میکنه با ADSL
آقایون من دوست دارم کل نت رو جارو میکنم شما چرا حرصشون میزنی اون ایرانسل چرا گفته نامحدوده اول بیاد اینو روشن کنه من خودم 3 خط اینترنت دارم چون مصرفم کمی بالاست به خاطرش هم دارم پول میپردازم مفت و مجانی که نمیگیرم من رفتم خط ایرانسل و گوشی 4 جی ساپورت گرفتم که از این اامکانات استفاده کنم اون وقت اینطوری میشه
شما هرچی دوست دارید بگید ولی ایرانسل داره دزدی میکنه و به تعهدش عمل نمیکنه
حرف شما هم درسته !!
به نظر من مینوشت 100 گیگ 10 تومن بهتر بود !!
البته اینا همش به خاطر جذب مشتریه !! چون عملا کمتر کسی هست که مثل شما اون 100 گیگ رو بتونه مصرف کنه !!
یا اصلا خیلی از یوزر های دیتای موبایلی مصرفشون فقط در حد لاین و .. هستش و چیزی هم از نت سرشون نمیشه !! برا همینه که اپراتور ها همیشه به شیوه های مختلف سر ملت پخمه شیره میماله
البته به کسی توهین نشه !! ولی اگر سطح آگاهی بیاد بالاتر حقایق هم بیشتر میشه !! مثلا اگر اعتراض به همین 100 به جای نامحدود بیشتر بشه خوب یا نامحدود میشه یا کلا حذف میشه و یا اسمش میشه همون 100 گیگ !!
بچه ها اینترنت سه ماهه من حذف شده
12 بهمن فعال کردم الان دو ماهشو استفاده کرده بودم که از 12 فروردین، ماه سومش شروع میشد تا دیروز که موجودی میگرفتم زده بود 17 گیگ که از 12 فروردین، واسم ماه سومش فعال میشه
فقط چون حجم ماه دومم به پایان رسیده بود 5 روز پیش یدونه 5 گیگ یک هفته ای فعال کرده بودم تا موقعی که 12 فروردین وارد ماه سوم بشم.
اما الان با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *4*1*555* ( استعلام بسته های بلند مدت)موجودی میگیرم همشو زده صفر در حالی که تا دیروز بودش.
با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *141* هم که میگیرم فقط 2124MB زده یعنی فقط همین بسته یک هفته ایم رو میزنه تا دیروز اون 17 گیگ رو هم جمع میکرد باهاش همینجا مینوشت
توی ecare هم الان رفتم بسته بلند مدتم نیست اصلا حذف شده کلا!!!!!
اینا
![]()
Last edited by starpars; 31-03-2015 at 23:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)