کی گفته 12 مگ خوبه شبانش؟
بخدا اینقد میگیرن که 1 ماهه ته میکشه سرعت
اصلا سمت 12 نیاین
ستاد تبلیغاتی شده اینجا![]()
کی گفته 12 مگ خوبه شبانش؟
بخدا اینقد میگیرن که 1 ماهه ته میکشه سرعت
اصلا سمت 12 نیاین
ستاد تبلیغاتی شده اینجا![]()
بنده سرویس 6 مگ گرفتم یه هفته اول سرعت شبانم نزدیک به 2 مگ بود ولی الا رسیده به 20 کیلو نهایتا 30 تا
چرا اینطوریه ؟ مشکل از کجاست ؟
تو روزانه بهت 1.35 مگ سرعت میدن ولی شبانه اصلا معلوم نیست و خودشون هم میگن شبانه سرعت مشخصی نداره مثل تخم مرغ شانسیه تازه اونایی هم که سرعت شبانشون خوبه بعد از یک مدت افت سرعت پیدا میکنن تازه هر سرویس جدیدی اولش سرعت شبانه اش خوبه بعدش افتضاح میشه و محدودش میکنن یک زمانی منظورم 4 سال پیش هستش با 128 کیلوبایت صبانت 220 کیلوبیت میگرفتم ولی بعد از یک مدت بد شد سرعتش بعد 2 مگ گرفتم با شبانه 400 تا و بعدش 220 تا و حالا هم 6 مگ بد شده سرعتش و همه دارن میرن 12 مگ اونم بعد از یک مدتی خراب میشه کلا بهت بگم که اینترنت ایران هیچوقت پایدار نخواهد ماند مگر اینکه هیچی ولش کن نگم بهتره![]()
پاسخ پشتیبانی: شلوغی منطقه بالارفتن نویز و هزار تا بهونه ای دیگه
واقعیت : محدود ت کردن دوست من، زنگ بزن شکایت کن از پشتیبانی شما حداقل 256 باید داشته باشی
جواب نگرفتی سامانه 195 شکایت کن
ولی همچنان امیدوار نباش
اگه بیشتر از یک هفته روی 20 فیکس بود مطمئن باش درست شدنی نیست معمولی خرابی ها حداکثر یک هفته طول میکشه
نه دوست من سرعت روزانه رو هیچوقت محدود نمیکنند چون به نفعشون نیست اونا تازه اگر بتونن سرعتو از 1.3 به 3.3 مگ هم میرسونن که شما تند تند گیگ تموم کنی بیایی بخری ازشون.ولی سرعت شبانه رو چرا یا محدود کردند یا در حال محدود کردنشن یا اگر محدود نشده محدود خواهند کرد(توانایی عجیبی در صرف فعل محدود میکنم دارند)
دوستان من زدم پشتیبانی صبا میگم خطم فلانه و الان چندتا بچه ها تاییدش کردن راحت 12 میگیری.بعد میگه مخابراتتون ضعیفه بهتون پیشنهاد میدم نگیرید و...میگه اونجا به زور 128 کیلوبایت هم داره جواب میده
اینم خط من
اطلاعاتش
![]()
اسمش هست دوست من net speed monitor و میتونی از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلودش کنی.
اینم دیگه ته خط پهنای باند 14مگ و سرعت 12 مگ یا به عبارتی 1.35 مگ به قول بخش فنی نهایت سرعتی که میتونم روی خطم داشته باشم چون snr margin میاد زیر 10 و لینک وصل نمیشه متاسفانه سیم کشی مخابرات تا منازل افتضاحه سیم کشی داخل منزل نقش خیلی کوچکی در نویز داره وگرنه الان تمام اروپا از 14 مگ بیشتر نباید میگرفت![]()
Last edited by sorooshfm; 16-07-2014 at 16:35.
بله شما خطت عالیه و راحت 12مگ رو میگیری اما اون بابا هم راست میگه.در بعضی از مراکز مخابراتی از یک پهنای باندی توانایی بیشتر دادن رو ندارند.اما جای امیدواری هست که پهنای باندتون در آینده تامین بشه.خدا رو شکر کنید که خطتتون جواب میده وگرنه هیچ وقت امید نداشتید که درست بشه.
دوست من شما که پهنای باندت فوق عالیه و روی 14 سینک شده حداکثر سرعت دانلودت به صورت تئوری میتونه 1.8 مگ باشه که با توجه به اینکه در عمل همیشه 200 تا 300 کیلوبایتی کمتر از تئوری هستش من فکر کنم نهایتا با سرعت 1.5 یا 1.6 مگ دانلود کنی .همین الان از سافت گذر یک دانلود بکن و نتیجشو اعلام کن.چون اون سایت بالاترین سرعت ممکنه رو بهت میده.مثل همین پی سی ورلد خودمون.
Last edited by david-ebi; 16-07-2014 at 16:44.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)