تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1153 از 1783 اولاول ... 1536531053110311431149115011511152115311541155115611571163120312531653 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,521 به 11,530 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

کی گفته 12 مگ خوبه شبانش؟
    بخدا اینقد میگیرن که 1 ماهه ته میکشه سرعت
    اصلا سمت 12 نیاین

ستاد تبلیغاتی شده اینجا

2. 2 کاربر از WANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shamabady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    سبزوار

پيش فرض

بنده سرویس 6 مگ گرفتم یه هفته اول سرعت شبانم نزدیک به 2 مگ بود ولی الا رسیده به 20 کیلو نهایتا 30 تا
    چرا اینطوریه ؟ مشکل از کجاست ؟

4. این کاربر از shamabady بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

میگم این 12 مگ تضمین شده هست یانه یعنی اگه زیر 12 مگ بده میشه شکایت کرد ازشون

تو روزانه بهت 1.35 مگ سرعت میدن ولی شبانه اصلا معلوم نیست و خودشون هم میگن شبانه سرعت مشخصی نداره مثل تخم مرغ شانسیه تازه اونایی هم که سرعت شبانشون خوبه بعد از یک مدت افت سرعت پیدا میکنن تازه هر سرویس جدیدی اولش سرعت شبانه اش خوبه بعدش افتضاح میشه و محدودش میکنن یک زمانی منظورم 4 سال پیش هستش با 128 کیلوبایت صبانت 220 کیلوبیت میگرفتم ولی بعد از یک مدت بد شد سرعتش بعد 2 مگ گرفتم با شبانه 400 تا و بعدش 220 تا و حالا هم 6 مگ بد شده سرعتش و همه دارن میرن 12 مگ اونم بعد از یک مدتی خراب میشه کلا بهت بگم که اینترنت ایران هیچوقت پایدار نخواهد ماند مگر اینکه هیچی ولش کن نگم بهتره

6. 4 کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بنده سرویس 6 مگ گرفتم یه هفته اول سرعت شبانم نزدیک به 2 مگ بود ولی الا رسیده به 20 کیلو نهایتا 30 تا
    چرا اینطوریه ؟ مشکل از کجاست ؟
    پاسخ پشتیبانی: شلوغی منطقه بالارفتن نویز و هزار تا بهونه ای دیگه
    واقعیت : محدود ت کردن دوست من، زنگ بزن شکایت کن از پشتیبانی شما حداقل 256 باید داشته باشی
    جواب نگرفتی سامانه 195 شکایت کن
    ولی همچنان امیدوار نباش
    اگه بیشتر از یک هفته روی 20 فیکس بود مطمئن باش درست شدنی نیست معمولی خرابی ها حداکثر یک هفته طول میکشه

8. 2 کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

مطمین باش پشت همه اینا سیاست خوابیده و بزودی سیاستهای اعمال محدودیت و... رو براتون اعمال میکنند وقتی که کاربراشون رو جذب کردند.
    نه دوست من سرعت روزانه رو هیچوقت محدود نمیکنند چون به نفعشون نیست اونا تازه اگر بتونن سرعتو از 1.3 به 3.3 مگ هم میرسونن که شما تند تند گیگ تموم کنی بیایی بخری ازشون.ولی سرعت شبانه رو چرا یا محدود کردند یا در حال محدود کردنشن یا اگر محدود نشده محدود خواهند کرد(توانایی عجیبی در صرف فعل محدود میکنم دارند )

10. 3 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان من زدم پشتیبانی صبا میگم خطم فلانه و الان چندتا بچه ها تاییدش کردن راحت 12 میگیری.بعد میگه مخابراتتون ضعیفه بهتون پیشنهاد میدم نگیرید و...میگه اونجا به زور 128 کیلوبایت هم داره جواب میده
    اینم خط من
    اطلاعاتش

12. این کاربر از mykamran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

داداش اسم این نرم افزاره که داره مجموع سرعت رو نشون میده چیه؟
    اسمش هست دوست من net speed monitor و میتونی از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلودش کنی.

14. 2 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

اینم دیگه ته خط پهنای باند 14مگ و سرعت 12 مگ یا به عبارتی 1.35 مگ به قول بخش فنی نهایت سرعتی که میتونم روی خطم داشته باشم چون snr margin میاد زیر 10 و لینک وصل نمیشه متاسفانه سیم کشی مخابرات تا منازل افتضاحه سیم کشی داخل منزل نقش خیلی کوچکی در نویز داره وگرنه الان تمام اروپا از 14 مگ بیشتر نباید میگرفت
    Last edited by sorooshfm; 16-07-2014 at 16:35.

16. این کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دوستان من زدم پشتیبانی صبا میگم خطم فلانه و الان چندتا بچه ها تاییدش کردن راحت 12 میگیری.بعد میگه مخابراتتون ضعیفه بهتون پیشنهاد میدم نگیرید و...میگه اونجا به زور 128 کیلوبایت هم داره جواب میده
    اینم خط من
    اطلاعاتش
    بله شما خطت عالیه و راحت 12مگ رو میگیری اما اون بابا هم راست میگه.در بعضی از مراکز مخابراتی از یک پهنای باندی توانایی بیشتر دادن رو ندارند.اما جای امیدواری هست که پهنای باندتون در آینده تامین بشه.خدا رو شکر کنید که خطتتون جواب میده وگرنه هیچ وقت امید نداشتید که درست بشه.

18. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

اینم دیگه ته خط پهنای باند 14مگ و سرعت 12 مگ یا به عبارتی 1.35 مگ به قول بخش فنی نهایت سرعتی که میتونم روی خطم داشته باشم چون snr margin میاد زیر 10 و لینک وصل نمیشه متاسفانه سیم کشی مخابرات تا منازل افتضاحه سیم کشی داخل منزل نقش خیلی کوچکی در نویز داره وگرنه الان تمام اروپا از 14 مگ بیشتر نباید میگرفت
    دوست من شما که پهنای باندت فوق عالیه و روی 14 سینک شده حداکثر سرعت دانلودت به صورت تئوری میتونه 1.8 مگ باشه که با توجه به اینکه در عمل همیشه 200 تا 300 کیلوبایتی کمتر از تئوری هستش من فکر کنم نهایتا با سرعت 1.5 یا 1.6 مگ دانلود کنی .همین الان از سافت گذر یک دانلود بکن و نتیجشو اعلام کن.چون اون سایت بالاترین سرعت ممکنه رو بهت میده.مثل همین پی سی ورلد خودمون.
    Last edited by david-ebi; 16-07-2014 at 16:44.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •