وضعیت اینترنت افـــــــــــتـــــــــــ ــــــــضــــــــــــــــ ـــــــــــــاحــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـه
وضعیت اینترنت افـــــــــــتـــــــــــ ــــــــضــــــــــــــــ ـــــــــــــاحــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـه
آقا این چه وضعشه برگشتیم به زمان دایال آپ
این پلوتون هم دوباره قطعه
آره پلوتون دوباره قطع شده . در مورد پلوتون به نظر من باید به 195 شکایت کرد . البته اگه مسوولین رسیدگی کنن !!!!!!!!!!
وضعیت کلی اینترنت دو روزه که واقعا فاجعه بار شده . سایت speed test و بسیاری از سایت های خارجی برا من باز نمیشه . دوستان جک کنن ببینن speed test برای اون ها هم باز نمیشه ؟؟؟
- - - Updated - - -
آره پلوتون دوباره قطع شده . در مورد پلوتون به نظر من باید به 195 شکایت کرد . البته اگه مسوولین رسیدگی کنن !!!!!!!!!!
وضعیت کلی اینترنت دو روزه که واقعا فاجعه بار شده . سایت speed test و بسیاری از سایت های خارجی برا من باز نمیشه . دوستان جک کنن ببینن speed test برای اون ها هم باز نمیشه ؟؟؟
دوستان کسی هنوز مشکل پکت لاس داره ؟ نت من یک ماهی میشه که علاوه بر پینگ افتضاح ، به شدت پکت لاس نوسان پیدا کرده ( اوایلی که سرویس گرفته بودم هم این مشکل بود ولی بعد از یکی دو ماه خیلی کم شده بود ولی الان بازم مثل اولش شده )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رنج آی پی 5.220 از کار افتادند.فقط 37.254 و 37.255.
سلام
کسی از طرح شباهنگ استفاده نمیکنه ؟
طرح حرفه ای بگیرم یا شباهنگ ؟
من هم شباهنگ دارم و هم طرح حرفه ای ها...
شباهنگ تا یک مگ میره ولی طرح حرفه ای رو 200 300 کیلوبایت هست؛
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)