در دانلود ساعات رایگان،و با idm کسی مشکل ریست شدن دانلود رو داشته؟یا اینکه دانلود روی 99% ارور timeout بده؟راه حلش رو کسی می دونه؟
در دانلود ساعات رایگان،و با idm کسی مشکل ریست شدن دانلود رو داشته؟یا اینکه دانلود روی 99% ارور timeout بده؟راه حلش رو کسی می دونه؟
منم داشتم. دقیقاً آخرای دانلود هم این مشکل پیش میومد. یه ورژن دیگه شو نصب کردم درست شد. البته قبلش ورژن مورد بحث رو با استفاده از یک برنامه آنینستالر پاک کردم.
اره بعضی وقت ها بدلیل مشکلاتی IDM مسیر فایل منبع رو گم می کنه یا حتی ممکنه سرور فایل مبدا، مشکل قطعی یا هنگ داشته باشه و برای چند ساعت از دست رس خارج بشه
بهتره اول یکم صبر کنید تا اگه سرور سایت مورد نظر مشکلی داره برطرف بشه و دانلود ادامه پیدا کنه
بعضی وقت ها کافیه همون لینک رو از همون منبع یا از منابع دیگه بصورت دستی کپی کنید بعد تو IDM رو فایل مورد نظر کلیک راست کرده و propertis رو بزندی و لینک جدید رو توقسمت Adress پیست کنید
اگه لینک جدید عینا همون لینک قبلی باشه معمولا دانلود از همونجایی که قطع شده ادامه پیدا می کنه.
نه آرش جان اینطور که شما میگی نیست. من خودم این مشکلو داشتم. از هر سایتی دانلود میکردمم احتمالش بود اینجوری بشه و نه فقط از یک سایت خاص. در تمام موارد هم آخرای دانلود این اتفاق میفتاد. تایم اوت میداد، بعد با اینکه لینک ریزیوم ساپورت بود، اما وقتی ریزیوم میزدم میرفت از اول. من یکی از ورژنای قدیمی تر رو نصب کردم مشکل حل شد. البته الان آخرین ورژنو دارم و مشکلی ام نیست.
یکی به من بگه من برا دانلود شبانه چیکار کنم!
کلا از ساعت 2 شب تا 8 صبح روی هم یک مگابایت هم دانلود نداشته! با ساکـس که میرفتم دیگه قطعی نداشت و با تغییر ای پی دیگه قطع نمیشد ولی بی شرفها اونم قطع کردن و جایی هم که ازش خریدم فقط یه پورت داره اونم 1160 هست فک کنم. و میگه با چی پی ان برو که اونام برا من کار نمیکنه.تورنت هم سرعتش برا من خیلی پایینه چرا؟ مدام هم چیزی اپ میکنه.
اره ممکنه مشکلش از دنلود منیجر هم باشه
گفتم که این روش ها رو هم امتحان کنند چون با یکم دستکاری معمولا میشه این نوع فایل ها رو دوباره راه انداخت
برای من که بیشتر اوقات جواب میده
بعضی از وقتها هم به قول شما برمی گرده از اول شروع می کنه
پ.ن
قبلاها که دانلود افلاین داشتم به علت دیسکنتکتی هایی که پیش میومد بعضی از قایل های RAR ناقص می شدند که با برنامه Segment Downloader میشد تا حدودی اونارو ترمیم کرد
خوبی این برنامه اینه که بهتون میگه کدوم قسمت های فایل ناقص هستند
Last edited by arash59b; 03-10-2012 at 16:52.
نه مشکل از سرور نیست.چون وقتی لینک رو دستی میزدم اون گزینه که اگه قبلا بوده ریزوم کنه رو میزدم،ولی بازم میرفت از اول.حتی گاهی با یک کانکشن دانلود میکرد.
پس مشکل از idm هستش.من فکر میکردم مشکل از تغییرات آی پی باشه چون فقط در ساعات رایگان این مشکل رو داشتم.و توی این روزها که قطعی مبین نت زیاد شده این موارد بود و قبلش با همین ورژنی که دارم این مشکلات نبود!
سلام دوستان امروز وایمکس برای من مدام قطع و وصل میشه
این مشکل کلی هست ؟یا از طرف من هستش؟
دوستان میخواستم ببینم قابلیت روتر مودم یعنی چی؟ممنون میشم توضیح بدین
کلا آنتن مودم میره یا مودمت آنتن داره ولی دسترسی به اینترنت نداری؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)