نه بابا نشده!
نه بابا نشده!
رایتل که شبانه نداره شبانه ایرانسل حذف نشده ولی انقدر سرعت پایین هست که زیاد فرقی با حذف شدن نداره کل سرویس دهنده ها و شهر ها شبانه سرعت افتضاح حالا همه میخوان تخلیه کنن از جای دیگه بگیرن کل کشور خرابه حالا کل ایران میخوان برن جای دیگه!!!
حرفم رو پس میگیرم الان از ایرانسل رفتم به اسیاتک سرعتم بهتره با سرعت بالای دویست دانلود می کنم از ایرانسل خیلی بهترن
خط 2M محدود دارم از ایرانسل ، یه 2 هفته ای هی قعط میشد و باید مورد رو Reboot میکردم تا درست بشه ... بعد یه یک هفته ای درست شده بود حالا بازم 3 روزه که شبا ساعت حدودا 2:15 قطع میشهو تا مودم رو Reboot نکنم درست نمیشه
تو لاگ مودم و داشتم نگاه میکردم یه اررور داده بود Neighbour table overflow که هی تکرار میشد ، کسی میدونه این چیه ؟
میخوام برم نامحدود بگیرم 2M ، وضعیت این سرویس چطوره الان؟ محدودیت دانلودش چه قدره؟ البته باید یه 15 روزیم صبر کنم تا این سرویسم تموم بشده
بیاین با همدیگه دعا کنین تا این مخابرات بودجه بگیره بیاد برا ما کابل بکشه
از MaxNet خط 4M داشتم روزی 8 تا 10 G دانلود میکردم با تورنتقدرشو ندوستم ، حالا دارم افسوسشو میخورم
![]()
دوستان کمک 2 هفته هست دیگه هیچ سایتی حتی براحتی باز نمیشه و من کنار شغل خودم نویسندگی برای 3 سایت انجام می دادم ولی الان دیگه روزی نمیشه بالای 5 پست ارسال کرد چون برای هر پست 45 تا 1.5 ساعت زمان می بره بخاطر سرعت پایین و حتی بدتر دیال آپ اینم 512 شد ....... تو رو خدا جایی معرفی کنید سریع خط تلفن و اینترنت روی خط فیبر نوری بدهند ......... ماهی 500 هزار تومان را دارم از دست می دهم .
با این سرعت های افتضاح ................... وایمکس توف تو روحت![]()
آسیاتک و مخابرات میگن که میدن ! واسه منم همینطور شده باید فکر adsl باشم دردسر فیبر نوری رو دارم
مودم نت گر هم پشتیبانی می کنه ؟؟؟ که مودم جدید نخرم ؟؟؟ اگه هر شرکتی قبول کنه خوبه میرم دنبال رفع خرابی تلفن شکایت تا درستش کنند و از لعنتی راحت بشم ...............![]()
سلام دوستان
من adsl تو خونه دارم و می خواهم یک اینترنت همراه داشته باشم
نظرتون در مورد مودم همراه وایمکس ایرانسل چی هست؟
به نظرتون اصلا خوبه وایمکس ایرانسل بگیرم؟اگر جوابتون خیر هست پس برای نت همراه تو این اوضاع چی خوب هست؟
بعد آیا به راحتی سرعت 128 به بالا به من کاربر خانگی می دهند یا باید حتما مدارک برد؟
خیر اصلن فکر ایرانسل نباش اینقدر داغون شده همه دارن ازش میرن ! مبین نت رو نمیدونم تو تایپک خودشون بپرس. بالاتر از 128 بهت نمیدن باید نامه داشته باشی
مبین نت داشتم متاسفانه به دردم نخورد
کسی هست بگه با این شرایط نت همراه چی خوب هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)