سلام
با یک میلیون و سیصد هزار تومن
از لپ تاپای دل و سونی چه مدلی برای کاربر معمولی بهتره؟
tnx
سلام
با یک میلیون و سیصد هزار تومن
از لپ تاپای دل و سونی چه مدلی برای کاربر معمولی بهتره؟
tnx
Dell studio 1555
Sony vaio fw 590 CTO
Sony vaio fw 590 GBB
, به نظر خودتون کدوم بهتره؟و fw چینی و آمریکایی از نظر کیفیت متفاوتند؟
دوستان کسی راجع به نوت بوک های giga نظری نداره؟؟؟؟؟؟![]()
نوت بوک های گیگا فروش بسیار پایینی دارند و خریدشون تحت هیچ شرایطی توجیح پذیر نیست ، حتی دیگر شرکتی کثل آواژنگ هم میدونه تبلیغ این نوت بوک های غیر منظقیست.
اصلا توصیه نمیشه.
چون فروششون پایینه؟؟؟.....فقط به همین دلیل؟....خوب شاید چون تبلیغاتشون کمه فروشش پایینه......مشکل سخت افزاری دارن؟....آخه آواژنگ داره گارانتی میکنه....گارانتیه معتبری هم هست !!!!
من تا حالا همه مادربوردام giga بودن .....همیشه هم راضی بودم ....حالا چرا نوت بوک هاش خوب نیستند؟......
Last edited by BRUSH; 25-12-2009 at 17:17.
شما بخر! پشیمون شدی به ما ربطی نداره!
MSI و ausu خیلی خیلی بهتر هستند.
نه تنها در ایران بلکه در تمامی کشور ها giga هیچ حرفی برای گفتن نداره.
حتی در کشور خودشون.
ببين دوست عزيز ، تو بازار لپ تاپ برندهايي كه كارشون اين نيست جايي ندارن ، اگر ميبينيد الان سر زبون ها افتاده VAIO براي اينكه سوني ميليون ميليون دلار روي اين بازار سرمايه گذاري كرده و شده اين
بحث تبليغات نيست ، بحث بازار لپ تاپ متفاوت است ، تكنولوژي ساخت شركتي مثل Gigabyte در زمينه لپ تاپ قابل مقايسه با برندي مثل سوني و دل و ... نيست .
شما هميشه سعي كنيد برند معتبري خريداري كنيد تا پشيمون نشيد
ربطي به گارانتي نداره ، آواژنگ چون با گيگابايت كار ميكنه مجبورا اين مدلها رو وارد كرده
نمونه شكست اين شركت ها هم ماديران هست كه اول لپ تاپ هاي ال جي رو آورد و ديد استقبال نميشه و الان HP و Dell رو هم گارانتي ميكنه
ممنون از راهنماییتون
یه سوال دیگه هم داشتم......
سری latitude dell مجهز به کارت گرافیکی quadro هستند.....آیا طراحان و انیماتورها و 3d کارها تونستن جواب خوبی ازش بگیرن؟....
آیا quadro همانطور که در رندرها قوی عمل میکنه برای فیلم و بازی هم تا حدودی خوب هست؟.....یا فقط رندرینگ و.......قابلیت share هم داره؟..... ....کسی تا حالا در عمل چلوندتش؟؟!!
نمیدونستم جای "چلوندن " چی استفاده کنم![]()
Last edited by BRUSH; 25-12-2009 at 18:11.
سلام
راستش هفته ی دیگه دارم میرم بگیرم
اول می خواستم nw 130j بگیرم (طبق پیشنهاد دوستان) حالا بین asus F81SE و cw-13 گیر کردم (کوچیک بودن سایز صفحه نمایش در عین خوب بود رزولیشن مهمه)، شما کدوم رو پیشنهاد می کنین؟ (از نظر کیفیت قطعات هم اگه ممکنه راهنمایی کنین، یکی از دوستام یه ضربه ی آروم زد وسط کیبورد لپتاپ fw ش، 2 ماه رفت تو کما!!!!!!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)