تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1153 از 2403 اولاول ... 15365310531103114311491150115111521153115411551156115711631203125316532153 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,521 به 11,530 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

سلام عزیزم بهترین کار اینه که سروس حجمی را دیگه نگیرید با همون نا محدود کلی میشه دانلود کرد من که الان یک سال دارم از نا محدود استفاده میکنم دیگه نگران حجم این جور چیزها هم نیستم اگر بخوای روزی 5 ساعت دانلود کنی فکر کنم تمام دانلود هات انجام بشه سرعتشم که کم نشده همونی هست که قبل بود
    داداشاي عزيزم ول كنيد اين بحثارو.بابا منم مث شما سرعت 2 مگ ارزون ميخوام.ولي اصلا ديوونه و عاشق يه عده اي شدم. يخورده ديدمونو بازتر كنيم مث اينكه داريم با يچيزايي سرگرم ميشيم اصلا داريم تو يه چيزايي پيشرفت ميكنيم كه اينا پيشرفت نيست.
    بابا اصلا شهيد چمرانو سرچ كنيد ببينيد از زبان خودش چي گفته در مورد تحصيلش؟ تو كلاسش رتبه اولو داشت تو امريكا!دانشجوها منتش ميكردند واسه جواب دادن به سوالاشون.اونم چه جالب كه جواب ميداد به همشون.ما خودمونو بتركونيم ميتونيم بهش برسيم؟
    اينو بخونيد :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شفا دادن فرزند توسط ...!!!

بخدا اينا پيشرفت نيست...اصلا سرعتت 50 مگ. حالا چي؟؟؟ كجا ميخوايم بريم با اين سرعت؟؟؟ اصلا كل سرورا و فايلاي دنيا تا پايان عمرت تو خونت باشه بغل خودت.آپديتم بشه.بعدش چي؟ميخوايم با اينا به كجا برسيم؟
    ميتونيم بعد مرگمون جسممونو بياريم تو دنيا؟ميتونيم الان روحمونو ببريم اون دنيا؟پس چرا بعضيا ميتونن؟نكنه پيش خدا پارتي دارن؟
    دوستان ببخشين اگه فكر ميكنيد اسپم هستش.
    ادامه بدين ولي اين ادرسيرو كه گذاشتم جون مادرتون يه سر بزنيد 3 دقيقه هم وقتتونو بزارين اون فايل صوتيشم گوش بدين...كاملا واقعي
    به بحث من خواهشا جواب ندين....
    خسته شدم از دنيايي كه حتي به پولداراشم وفا نداره.

پنجره زيباست اگر بگذارند
    چشم مخصوص تماشاست اگر بگذارند
    من از اظهار نظرهاي دلم فهميدم
    عشق هم صاحب فتواست اگر بگذارند

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تحقق پهنای باند ۱۰ مگابیت بر ثانیه تا اتمام برنامه‌ پنجم
    مدیر عامل شرکت مخابرات ایران گفت: تاکید ما بر این است که تا اتمام برنامه‌ پنجم توسعه، پهنای باند 10 مگابیت بر ثانیه تحقق یابد و علاوه بر آن ضریب نفوذ اینترنت پرسرعت نیز با دربرگرفتن 30 میلیون نفر ارتقاء پیدا کند

مدیر عامل شرکت مخابرات ایران با ابراز امیدواری برای شرکت‌های خصوصی در روند ارائه‌ی خدمات adsl گفت: نیازی نیست شرکت‌های خصوصی نگران ارائه‌ خدمات توسط شرکت مخابرات باشند، چراکه بنا نیست این شرکت در لایه‌ دسترسی وارد شود.

فیضی ادامه داد: زمانی که می‌بینیم شرکت‌های خصوصی جوابگوی تمامی متقاضیان برای ارائه خدمات اینترنت پرسرعت نیستند، مجبوریم به ارائه خدمات نیز وارد شویم تا بخشی از کار را انجام داده و ضریب نفوذ اینترنت را به جایگاه درنظر گرفته شده برای آن برسانیم.

او گفت: شرکت‌های خصوصی باید بدانند که با وجود بازار گسترده‌ای که در کشور و در این حوزه وجود دارد، مخابرات به هیچ وجه دنبال این نیست که آن‌ها را از بازار رقابتی خارج کند و تنها به عنوان یکی از مدعیان به رقابت با سایر ارائه‌دهندگان خدمات adsl می‌پردازد.

سه باااااااااااااااااااااار , بشماااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااارررر ررررررررررر
    اینا کلا حالشون خرابه
    از یه طرف میخوان 10 مگ بدن از یه طرف بالاتر از 128 واسه یوزر خونگی ممنوعه از یه طرف هم 80% اینترنت فیلتره!
    نکنه منظورش 10 مگ اینترنت ملیه ؟
    اصلا همون 10 مگ اینترنت ملی! 10 مگ رو سیم مسی آشغالی ؟ با این کیفیت داغون خط تلفن؟!!
    Last edited by minime; 24-11-2011 at 10:39.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

کسایی که پارس دارن واسه اینترنت 512 سرعت نهایت 60 کیلوبایت عادیه؟ DOWNSTREAM منو رو 512 بستن بازم خدا پدر اندیشه رو بیامرزه رو 1 مگ بسته 128 رو!!!!

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

داداشاي عزيزم ول كنيد اين بحثارو.بابا منم مث شما سرعت 2 مگ ارزون ميخوام.ولي اصلا ديوونه و عاشق يه عده اي شدم. يخورده ديدمونو بازتر كنيم مث اينكه داريم با يچيزايي سرگرم ميشيم اصلا داريم تو يه چيزايي پيشرفت ميكنيم كه اينا پيشرفت نيست.
    بابا اصلا شهيد چمرانو سرچ كنيد ببينيد از زبان خودش چي گفته در مورد تحصيلش؟ تو كلاسش رتبه اولو داشت تو امريكا!دانشجوها منتش ميكردند واسه جواب دادن به سوالاشون.اونم چه جالب كه جواب ميداد به همشون.ما خودمونو بتركونيم ميتونيم بهش برسيم؟
    اينو بخونيد :
    کد:

بخدا اينا پيشرفت نيست...اصلا سرعتت 50 مگ. حالا چي؟؟؟ كجا ميخوايم بريم با اين سرعت؟؟؟ اصلا كل سرورا و فايلاي دنيا تا پايان عمرت تو خونت باشه بغل خودت.آپديتم بشه.بعدش چي؟ميخوايم با اينا به كجا برسيم؟
    ميتونيم بعد مرگمون جسممونو بياريم تو دنيا؟ميتونيم الان روحمونو ببريم اون دنيا؟پس چرا بعضيا ميتونن؟نكنه پيش خدا پارتي دارن؟
    ادامه بدين ولي اين ادرسيرو كه گذاشتم جون مادرتون يه سر بزنيد 3 دقيقه هم وقتتونو بزارين اون فايل صوتيشم گوش بدين...كاملا واقعي

پنجره زيباست اگر بگذارند
    داداشم یه اب قند برای خودت درست کن اینقدر حرص نخور
    بعدشم ما اینجا راجب این بحث میکنیم کدوم isp بهتره من الان از اندیشه ناراضیم بعد از مدتها اینجارو میخونم ببینم جای بهتری هست برم اونجا و اینقدر با عصاب خودم بازی نکنم سر یه دانلود کوچیک...
    حرف شما درست سرعت 2 مگ هم داشته باشیم ذوق و شوقش دو روزه بعد عادی میشه ولی نه اینکه سرعت 2بیت در ساعت بدن ما هم خدارو شکر کنیم

5. 2 کاربر از mtx891 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه rahimgms's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اينو بخونيد :
    کد:

پنجره زيباست اگر بگذارند

7. این کاربر از rahimgms بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سه باااااااااااااااااااااار , بشماااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااارررر ررررررررررر
    اینا کلا حالشون خرابه
    از یه طرف میخوان 10 مگ بدن از یه طرف بالاتر از 128 واسه یوزر خونگی ممنوعه از یه طرف هم 80% اینترنت فیلتره!
    نکنه منظورش 10 مگ اینترنت ملیه ؟
    اصلا همون 10 مگ اینترنت ملی! 10 مگ رو سیم مسی آشغالی ؟ با این کیفیت داغون خط تلفن؟!!
    من فقط این خبر رو یه جا دیدم share کردم با دوستان، دیگه ملی یا غیر ملیش رو نمیدونم شایدم برامون فیبر نوری زدن تا اون موقع خدا رو چه دیدی
    بعد اینکه نکته این خبر اینجا بود گفته به isp ها کاری ندارن
    مخابرات به هیچ وجه دنبال این نیست که آن‌ها را از بازار رقابتی خارج کند و تنها به عنوان یکی از مدعیان به رقابت با سایر ارائه‌دهندگان خدمات adsl می‌پردازد.
    Last edited by mehdihamed; 24-11-2011 at 13:18.

9. این کاربر از mehdihamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه soosmar_asl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

شاتل خط 5 کسی داره؟ من فردا می خوام بگیرم، اگه کسی داره لطفا راهنمایی کنه که پینگش خوب هست یا نه, بیشتر واسه گیم میخوام ممنون
    من شاتل دارم. 2 مگ محدود. عالیه پینگش . سرعتشم 24 ساعته بالای 250 است. اما اگه برا بازی میخوای فقط هر سرویسی بگیری فرقی نداره چون پینگ همه ی سرویس های شاتل چهECO چه ART یکیه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

خط 5 adsl 256 2gig اندیشه سرعت دانلود 120KB

داره خودمونی میشه nasimrayane1390's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

عزيزم تا پايان برنامه پنجم يه مدل سرويس جديد واسه همه ي شهروندان قراره كه الزامي بشه.دقيق يادم ني ولي يه چي تو مايه هاي كابلي مابلي هچين چيزي البته اينرنت نه بلكه اينترانت كه احتمالا از چين دارن الگو ميگيرن چون تو توضيحاتي كه شنيدم زيرساختهاي چين و عملكردش زياد شاهد مثال قرار مي گرفت

13. 2 کاربر از nasimrayane1390 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه PES HOT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان این سرویس 1024 محدود رو کسی داره؟سرعت دانلودش چقدره؟

Last edited by PES HOT; 24-11-2011 at 19:16.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •