داداشاي عزيزم ول كنيد اين بحثارو.بابا منم مث شما سرعت 2 مگ ارزون ميخوام.ولي اصلا ديوونه و عاشق يه عده اي شدم. يخورده ديدمونو بازتر كنيم مث اينكه داريم با يچيزايي سرگرم ميشيم اصلا داريم تو يه چيزايي پيشرفت ميكنيم كه اينا پيشرفت نيست.
بابا اصلا شهيد چمرانو سرچ كنيد ببينيد از زبان خودش چي گفته در مورد تحصيلش؟ تو كلاسش رتبه اولو داشت تو امريكا!دانشجوها منتش ميكردند واسه جواب دادن به سوالاشون.اونم چه جالب كه جواب ميداد به همشون.ما خودمونو بتركونيم ميتونيم بهش برسيم؟
اينو بخونيد :شفا دادن فرزند توسط ...!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بخدا اينا پيشرفت نيست...اصلا سرعتت 50 مگ. حالا چي؟؟؟ كجا ميخوايم بريم با اين سرعت؟؟؟ اصلا كل سرورا و فايلاي دنيا تا پايان عمرت تو خونت باشه بغل خودت.آپديتم بشه.بعدش چي؟ميخوايم با اينا به كجا برسيم؟
ميتونيم بعد مرگمون جسممونو بياريم تو دنيا؟ميتونيم الان روحمونو ببريم اون دنيا؟پس چرا بعضيا ميتونن؟نكنه پيش خدا پارتي دارن؟
دوستان ببخشين اگه فكر ميكنيد اسپم هستش.
ادامه بدين ولي اين ادرسيرو كه گذاشتم جون مادرتون يه سر بزنيد 3 دقيقه هم وقتتونو بزارين اون فايل صوتيشم گوش بدين...كاملا واقعي
به بحث من خواهشا جواب ندين....
خسته شدم از دنيايي كه حتي به پولداراشم وفا نداره.
پنجره زيباست اگر بگذارند
چشم مخصوص تماشاست اگر بگذارند
من از اظهار نظرهاي دلم فهميدم
عشق هم صاحب فتواست اگر بگذارند