مرسی دوست عزیز، ixus 220 ارزونتر هست، نسبت به ixus 310 چه معایبی داره و ارزش 30 تومن هزینه بیشتر رو داره؟ ممنون میشم جواب بدین.
نکته دیگر اینکه از کجا بخرم (تهران هستم) و با کدوم گارانتی بخرم؟ من دو شنبه میخوام برم واسه خرید!!!! ممنون...![]()
مرسی دوست عزیز، ixus 220 ارزونتر هست، نسبت به ixus 310 چه معایبی داره و ارزش 30 تومن هزینه بیشتر رو داره؟ ممنون میشم جواب بدین.
نکته دیگر اینکه از کجا بخرم (تهران هستم) و با کدوم گارانتی بخرم؟ من دو شنبه میخوام برم واسه خرید!!!! ممنون...![]()
همونطور كه خودتون گفتيد داره كه نوشته Super Slow Motion
خب من همينطوري خودم امتحان كردم ديدم كه يه فيلم 8 9 ثانيه اي رو تقريبا تو مدت 35 36 ثانيه نشون ميده
اون 30 بیشتر رو بده
خ جمهوری بین پل حافظ و خ ولی عصر
گارانتی مهم نیست هرکدوم ارزون تر بود بخر
تا سقف 500-600 چی پیشنهاد دارید دوستان فقط کیفیت و شفافیت عکس به همراه زیبا نشون دادن رنگها برام مهم
فیلم و هارد و وزن و زوم زیاد برام مهم نیست ممنون
سلام.
ابتدا باید بگم من تازه عضو شدم و می خوام یه سری اطلاعات و کمک در مورد خرید دوربینای لایک بگیرم.
دوربین مد نظر من کانن اس ایکس 40 هستش.نظرتون چیه؟
می خواستم بگم hs 20 رو تو دستم گرفتم یکی از دوستام داشت ولی پسش داد.آخه از عکس و فیلمش راضی نبود.
به نظر من hs 10 بهتر از اونه چون اندازه و نوع حسگر هردوشون یکیه ولی مگاپیکسل hs 20 بیشتر از hs 10 (10-16).
hs20 تویه فیلمبرداری مشکل فوکوس داره و تصویر تار و شفاف میشه.
سلام به همگی مخصوصا السین.
میخوام دوربین سوپر زوم یا همون لایک بگیرم.نظرتون و در مورد این سه تا می خوام .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
کیفیت عکس ها و فیلم های 3d سونی چجوریه؟ کجا می تونم یه نمونه از عکس یا فیلمشو ببینم؟
ممنون
منم سوال اين آقا رو دارم
ممنون مي شم راهنمايي كنيد دوستان
با سلام
برای یه زوج جوون که زیاد در مورد عکاسی نمیدونن تا 350 تومن چه کامپکتی پیشنهاد میشه؟
یه مدلی هم باشه که تا سال های آینده براشون جواب بده ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)