يادت رفته تو بازي با ليورپول چه افتضاحي به بار آورد؟ دي:
همون باعث شد اون طوري ببازيم
شايدم بازي با بارسا بود
يادم نيست دي:
يادت رفته تو بازي با ليورپول چه افتضاحي به بار آورد؟ دي:
همون باعث شد اون طوري ببازيم
شايدم بازي با بارسا بود
يادم نيست دي:
من خیلی قبولش دارم و باور کنین آرزوم بود که بیاد تو یکی از تیمهایی که طرفدارشم . الانم خیلی خوشحالم . استیلش از ویا بهترهیه جورایی نمیدونم چرا قیافش منو یاد جوونی های زیدان میندازه..!!!!!!!
بازی هاشو دیدم از اوناس معلوم نیست چی بشه...!
یا بهترین بازیکن رئال میشه یا نابود میشه..!
الان کدوم بازیکنه که نخواد بیاد رئال ؟!ریبری:می خواهم به رئال بروم
وقتی بهترینا تو تیم ما هستن ... همه می خوان عضوی از این تیم باشن
پس فردا مسی هم به پای پرز می افته می گه منو بیار رئال !![]()
![]()
من دوست دارم 2-1-2-1-4 بازي كنيم
يعني اينطوري:
---------هيگواين---------- بنزما------------
---------------------کاکا---------------------
رونالدو--------------------------------ریبری
--------------------آلونسو----------------------
راموس-------البیول-------په په------مارسلینهو?(هاينزه دي: )
-----------------------ایکر----------------------
هاينزه شوخي بود ها
جدي نگيريد دي:
بازی با بارسا بود ولی اون بازی کلا تمام مدافع هامون بد بازی کردن ! یعنی همه بد بودن !
ولی من میگم لاس خوبه : دی
به نظر می رسد وزلی اشنایدر توانسته سران باشگاه را متعاقد کند و خود را از لیست فروش نجات دهد.
به نظر می رسد اظهارات اشنایدر مبنی بر ماندن در رئال مادرید و جنگیدن برای بازی در تیم جواب داده است. چرا که سران باشگاه تصمیم گرفته اند تا این هافبک هلندی را در تیم نگه دارند.
سران رئال مادرید تصمیم داشتند وزلی اشنایدر را در قرارداد برای خرید کاکا به آ.ث میلان بفروشند تا بتوانند قیمت بالای 67 میلیون یورویی را کاهش دهند اما این بازیکن محکم ایستاد و به باشگاه گفت که قصد ترک باشگاه را به هیچ عنوان ندارد.
بعد از این ماجرا سران رئال مادرید تصمیم داشتند تا وی به علاوه 25 میلیون یورو را به اینتر میلان بدهند و مایکون رو خریداری کنند. پیشنهادی که به نقل از روزنامه ها سران اینتر میلان قبول کرده بودند ولی باز هم این خود اشنایدر بود که از علاقه وافرش برای ماندن در تیم صحبت کرد.
این مسائل در خرید فرانک ریبری از بایرن مونیخ هم اتفاق افتاد که باز هم سران بایرن مونیخ پیشنهاد رئال مادرید را قبول کرده بودند ولی باز اشنایدر اعلام کرد که هیچ علاقه ای به ترک مادرید و بازی در لیگ آلمان را ندارد.
از این رو سران رئال مادرید تصمیم گرفتند وی را در تیم نگه دارند.
اشنایدر در سال 2007 از آژاکس به اسپانیا آمد و تا به امروز 51 بازی در لیگ اسپانیا برای رئال مادرید انجام داده است و 13 گل به ثمر رسانده است.
يه توپ معمولي رو آخه همين لو داد بعد همون رفت تو گل
ديگه شيرازه تيم از هم پاشيد دي:
به نظر من به درد فيكس نميخوره
راستي رائول توي هيچ كدوم اين تركيبهايي كه شما گفتيد فيكس نبود دي:
ممد دستت درست ! منم همینارو بهشون می گفتم ولی کو گوش شنوا !! اینا دارن می سوزن ! :ديخوب حالا حرفی هست؟.
تکنیکی نیست. سرعت خوبی نداره. ولی بسیار کم اشتباه هست.
من مارسلو رو ترجیح میدم.
کاملا موافقم. لاس امسال بهترین بازیکنمون بود. 24 سال هم بیشتر نداره و میتونه از این هم بهتر بشه.
به نقل از روزنامه اسپانیایی رئال مادرید تصمیم دارد پس از خرید ژابی آلونسو و آربلوآ به سراغ داوید سیلوا از والنسیا برود.
در حالیکه که به تازگی کریم بنزما به لیست تیم اضافه شده، تیمی که کاکا و کریس رونالدو را هم در خود میبیند، به نظر می رسد رئال مادرید هنوز نیمی از راه را برای کامل کردن تیم خود را در بردارد.
روزنامه مارکا که دیروز اولین خبرگزاری بود که خبر خرید بنزما را پخش کرد امروز خبر دیگری مبنی بر خرید ژابی آلونسو و آربلوآ از لیورپول را به چاپ رسانده است. این روزنامه معتقد است که مذاکرات برای خرید این دو بازیکن در مراحل آخری است.
اما فقط این نیست، مارکا همچنین معتقد است که رئال مادرید دوباره می خواهد به سراغ داوید سیلوا برود و قصد دارد پس از اتمام مذاکرات با لیورپول دوباره مذاکرات جدیدی برای خرید داوید سیلوا انجام دهد.
این روزنامه بر این باور است که قیمت داوید سیلوا چیزی ما بین 20 تا 25 میلیون یورو باشد اما فروش این بازیکن توسط والنسیا به فروختن یا نفروختن داوید ویا به بارسلونا نیز دارد.
والنسیا هفته های گذشته داوید سیلوا را غیرقابل فروش اعلام کرد و پس از چند روز داوید ویا را هم به همین صورت. اما بدا اعلام کردند که فقط یک نفر از این دو بازیکن را در صورت مشکلات مالی شدید خواهند فروخت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)