تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1153 از 2376 اولاول ... 15365310531103114311491150115111521153115411551156115711631203125316532153 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,521 به 11,530 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در مورد دى كارمو حرفى نزدم

رضا رجبى: 2 بازيكن سالم برزيلى انتخاب كردم

رضا رجبى پس از بازگشت از برزيل توضيحات كافى درباره چگونگى انتخاب ۲ بازيكن برزيلى براى حضور در استقلال را ارائه مى كند: «در راستاى جذب بازيكن جديد از طرف كادر فنى و امير قلعه نويى مامور شدم كه با حضور در برزيل شرايط و جوانب مختلف را سنجيده و بازيكن مورد نظر تيم را انتخاب كنم. تمام هزينه هاى سفر به جز بليت برعهده شركت وب ساكر بود و بنا شد طى سفرهاى بعدى اين شركت هزينه بليت را هم بپردازد.
    در مدتى كه در برزيل بودم، بازيكنان و CD هاى مربوط به بازيكنان زيادى را ديدم و به اين جمع بندى رسيدم كه برزيلى ها به جز بحث فنى، مانند خود ما بحث عاطفى هم دارند. ما بازيكنانى مى خواهيم كه زندگى خارج از فوتبال سالمى داشته باشند. فوتباليست هاى زيادى در برزيل هستند و من تلاش كردم با مبلغى كه مى توانيم بپردازيم، بهترين را انتخاب كنم. ما بازيكن بزرگ و حرفه اى مى خواهيم اما پول زيادى هم نمى توانيم پرداخت كنيم.
    بعد از ۲۰ روز آمدن و رفتن به اين نتيجه رسيدم كه با توجه به شرايط مالى و نوع فوتبال ايران، از ديدگاه من ما به يك مهاجم تمام كننده و يك مهاجم كاذب كه هم بازيساز باشد و هم در خط حمله بازى كند، نياز داريم. در همين راستا و با توجه به شرايط مالى، دو بازيكن سالم و حرفه اى را انتخاب كردم. يكى از اين بازيكنان سال ها در فوتبال سطح يك پرتغال بازى كرده است و ديگرى در سوپر ليگ برزيل بازى كرده است. ما بايد در سه جبهه بجنگيم.
    رجبى در رابطه با حرف هايى كه از قول او درباره دى كارمو نوشته بودند مى گويد: «هميشه به دنبال اين نبوده ام كه كسى را تخريب كنم. همه مى دانند كه دى كارمو در اين مدت ضعيف كار كرده است ولى من نمى خواهم كسى را تخريب كنم. شايد اين اتفاق براى ما هم پيش آيد.»

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تعامل رسانه ها و باشگاه بايد محترمانه باشد

واعظ: بازيكن بى كيفيت خارجى نمى خواهيم

ايران ورزشى- واعظ آشتيانى بار ديگر به تعامل در چارچوب احترام متقابل با رسانه ها اشاره دارد: « براى تمام رسانه ها احترام قائل هستيم اما انتظار داريم اين احترام متقابل باشد و برخى مطبوعات و خبرگزارى ها براى داشتن اخبار داغ به دنبال خبرهايى غير منطقى و دروغ پردازى نروند. در هر صورت هر رسانه اى بايد براى مطالبى كه تهيه مى كند، مستنداتى داشته باشد كه در صورت واكنش قانونى بتواند با آن مستندات پاسخگوى اخبارش باشد.
    زمانى كه عده اى بخواهند با مطالب غيرمستند به مجموعه استقلال يا كادرفنى و بازيكنان لطمه بزنند با آن برخورد مى كنيم.
    به همين دليل است كه باشگاه استقلال خواهان انعكاس اخبار صحيح و برمبناى صميميت، درستكارى و امنيت اخلاقى است.»
    استقلال مى خواهد در ۳ جام قهرمان شود، آيا مى تواند
    واعظ به اين سوال پاسخ مى دهد: «قصد داريم با هماهنگى كامل به سوى اين اهداف حركت كنيم، هرچند كه واقعيت غير قابل پيش بينى بودن نتايج و اتفاقات اجتناب ناپذير را مى پذيريم اما بى ترديد اميد و پتانسيل بالايى براى رسيدن به نتايج خوب در استقلال وجود دارد.»
    واعظ آشتيانى درباره حساسيت پيش آمده در زمينه استخدام بازيكنان خارجى چنين مى گويد: «در جذب بازيكن خارجى نهايت دقت را به خرج مى دهيم و شناسنامه او را به طور كامل بررسى مى كنيم و به هيچ عنوان بازيكن بى كيفيت را جذب نخواهيم كرد.»
    آشتيانى درباره شايعه انتخاب حامى مالى باشگاه استقلال به عنوان اسپانسر تيم ملى هم گفت: «از اين موضوع خبرى ندارم اما آن را بسيار بعيد مى دانم.»

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

عباسفرد: SMS آمد «خدا با صابرين است»

ايران ورزشى- «فرشته نجات» اين بهترين لقبى است كه مى توان به عليرضا عباسفرد داد. او كه در دقيقه ۹۳ استقلال را از باخت نجات داد. ديگر آن بازيكن بى تاثير نيست. در حالى كه تا چندى پيش حتى شايعه كنارگذاشتن عباسفرد از ليست سرزبان ها افتاده بود مهاجم تركه اى استقلال در حساس ترين دقايق گلزنى كرد تا همه ناكامى هايش را به دست فراموشى بسپارد.

عباسفرد فرشته نجات استقلال است
    (مى خندد) فرشته نجات ! من كه كارى نكردم همه اينها تلاش بچه ها بود. به ثمر رساندن اين گل خيلى راحت بود.
    بعد از اين گل تعويض طلايى قلعه نويى لقب گرفتى!
    فقط من نه، بلكه برهانى هم تعويض طلايى بود. آرش پاس خيلى خوبى به من داد و من در بهترين شرايط به گل رسيدم.
    از شادى بعد از گل ات هم معلوم بود خيلى خوشحال شدى
    شما درست مى گوييد من خيلى خوشحال شدم. هفته ها بود منتظر اين موقعيت بودم و خوشحالم كه هواداران را شاد كردم. بعد از بازى خيلى ها به من تبريك گفتند اما بهترين تبريك به وسيله يك SMS به دستم رسيد.
    چه كسى اين SMS را براى تو فرستاد
    برادرم غلامرضا، نوشته بود «خدا با صابرين است» واقعا راست مى گفت صبر و تحمل باعث شد كه در اين بازى بتوانم به استقلال كمك كنم.
    فكر مى كردى در آن دقايق كوتاه گل بزنى
    هميشه اميدوار هستم. همه بچه ها دوست داشتند من گل بزنم تمام مهاجمان آمدند و به من تبريك گفتند خصوصا عليزاده! مهاجمان استقلال با يكديگر همدل شده اند.
    اما فورواردها به بازيكنان خودخواه معروفند
    در مورد فورواردهاى استقلال چنين چيزى صدق نمى كند. ما همه با هم رفيق هستيم.
    به عقب برگرديم به وقتى كه شايعه شده بود تو را از ليست استقلال كنار مى گذارند!
    چنين چيزى صحت نداشت هميشه آقاى قلعه نويى مى گويد به همه شما بازى مى رسد.
    تو رضايتنامه ات را از استقلال نخواسته بودى
    اين شايعات را آدم هاى ناآگاه مى سازند. مگر بازيكنى مى تواند در طول فصل در ۳ تيم بازى كند. من بازيكن قرضى بودم و نمى توانستم به تيم ديگرى بروم.
    ولى با گل حساسى كه زدى نظرها را نسبت به خودت عوض كردى
    از اين بابت خوشحالم تيم ما روحيه باخت ندارد حتى در تمرينات كسى دوست ندارد تيم برنده باشد. خوشحالم كه همه چيز خوب پيش رفت و به تيم استقلال كمك كردم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تعطیلی لیگ خیلی به ضرر استقلال هست .
    تیم تازه راه افتاده بود
    تنها حسن این تعطیلی اینه که باعث میشه برای بازی با فولاد به بازگشت جباری امیدوار باشیم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

تعطیلی لیگ خیلی به ضرر استقلال هست .
    تیم تازه راه افتاده بود
    تنها حسن این تعطیلی اینه که باعث میشه برای بازی با فولاد به بازگشت جباری امیدوار باشیم.
    درسته به ضرر تیم استقلال هست.

به نظرتون چرا قلعه نوعی وقتی استقلال خارج از خانه بازی داره علیزاده رو فیکس میزاره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

به نظرتون چرا قلعه نوعی وقتی استقلال خارج از خانه بازی داره علیزاده رو فیکس میزاره؟
    در مورد همه ی بازیای خارج از خونه نمیتونم نظر بدم.
    ولی راجع به این بازی، قلعه نویی معتقد بود شرایط بد زمین،
    تیم رو مجبور میکنه به بازی هوایی رو بیاره.
    اوت دستیای علیزاده هم که خوراک بازیه هواییه
    ولی خداییش زمین اونجوریام که میگفتن نبود.
    بود؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

راستی من پنجشنبه جمعه، تهرون بودم.
    موقع برگشتن(به کرمان) علیزاده رو تو هواپیما دیدم.
    نکنه میخواد با مس قرار داد ببنده؟

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

اختصاصي ايرنا/ پژمان منتظري: چرا نبايد ملي پوش شوم

مدافع استقلالي تيم ملي فوتبال يكي از بازيكناني است كه انتخاب شدنش، انتقادهاي زيادي را براي علي دايي همراه داشت. عملكرد نه چندان خوب او در تركيب استقلال موجب شده تا خيلي‌ها او را در حد تيم ملي ندانند.

پژمان منتظريز روز يكشنبه در گفت و گويي با خبرنگار ايرنا به سووالات مطرح شده پاسخ داد.

س- فكر مي‌كرديد كه در فهرست ملي پوشان جايي داشته باشيد؟
    ج- نمي‌دانم دليل اين سووال شما چيست، در بازي با كره شمالي هم دعوت شده بودم و با توجه به حضور ثابتم در بازي‌هاي استقلال، دوباره مورد توجه علي دايي قرار گرفتم.

س - حضور ثابت اما نه چندان موفقيت آميز!
    ج- اين نظر شماست كه عملكرد من در چند هفته اخير را خوب نمي‌دانيد، گمان نمي كنم مشكل خاصي داشته باشم يا كسي بتواند گل‌هاي خورده استقلال را به من ربط بدهد.

س - با اين حال پژمان منتظري با پژمان منتظري آماده فاصله گرفته است.

ج- اين نظر شما و منتقدان من است، وقتي همچنان به عنوان يكي از يازده بازيكن اصلي استقلال انتخاب مي‌شوم و امير قلعه نويي من را لايق حضور در تركيب اصلي مي‌داند، يعني آماده ام و در شرايطي هستم كه بتوانم خواسته هاي مربيان را برآورده كنم.

س - شايد كمبود بازيكن موجب شده است كه همچنان فيكس استقلال باشيد.

ج- دليلي نمي‌بينم تا در اين مورد بحث كنم، مهم اين است كه قلعه نويي من را از همان دقيقه اول بازي‌ها به ميدان مي‌فرستد و علي دايي هم از من براي حضور در تيم ملي دعوت مي‌كند.

س - حتما مي‌دانيد كه شانس زيادي براي بازي در تيم ملي نداريد.

ج - به هر حال بازيكناني كه در چند ماه اخير به همراه تيم ملي بازي كرده اند، هماهنگي بالايي پيدا كرده اند. البته اين دليل نمي‌شود نااميد باشم و سعي مي‌كنم خودم را به دايي تحميل كنم.

س - چقدر اميدواريد تا در تركيب تيم ملي جايي داشته باشيد؟
    ج - به اين مسايل زياد فكر نمي‌كنم، ترجيح مي‌دهم فكرم را معطوف به تمرينات كنم تا با به دست آوردن آمادگي لازم شانس حضور در بازي‌هاي ملي را پيدا كنم.

س - ‪ ۱۷‬گل خورده در ‪ ۱۴‬بازي؟ اين آمار براي استقلال مناسب است؟! ج - من هم مي‌دانم كه استقلال و هر تيم ديگري كه دنبال قهرمان شدن است، بايد آمار مناسب تري در گل‌هاي خورده داشته باشد. البته اين نبايد بهانه اي براي زير سووال بردن مدافعان تيم ما باشد.

س - اما مدافعان وظيفه اصلي اجراي برنامه‌هاي دفاعي را به دوش مي‌كشند.

ج - بله، اما مدافعان براي اينكه بتوانند به خوبي حملات حريف را خنثي كنند به همكاري بازيكنان ساير خطوط هم نياز دارند. در ضمن تيمي مثل استقلال كه هميشه با هدف سه امتياز فوتبالي سرتاسر هجومي را به نمايش مي‌گذارد، در طول ‪ ۹۰‬دقيقه فرصت‌هاي زيادي را به حريف خود مي‌دهد.

منبع : ایرنا

پروفشنال AntAreS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

اس اس 4-1 فولی

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

راستی من پنجشنبه جمعه، تهرون بودم.
    موقع برگشتن(به کرمان) علیزاده رو تو هواپیما دیدم.
    نکنه میخواد با مس قرار داد ببنده؟
    بچه رفسنجانه... داشت میرفت خونشون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •