در مورد دى كارمو حرفى نزدم
رضا رجبى: 2 بازيكن سالم برزيلى انتخاب كردم
رضا رجبى پس از بازگشت از برزيل توضيحات كافى درباره چگونگى انتخاب ۲ بازيكن برزيلى براى حضور در استقلال را ارائه مى كند: «در راستاى جذب بازيكن جديد از طرف كادر فنى و امير قلعه نويى مامور شدم كه با حضور در برزيل شرايط و جوانب مختلف را سنجيده و بازيكن مورد نظر تيم را انتخاب كنم. تمام هزينه هاى سفر به جز بليت برعهده شركت وب ساكر بود و بنا شد طى سفرهاى بعدى اين شركت هزينه بليت را هم بپردازد.
در مدتى كه در برزيل بودم، بازيكنان و CD هاى مربوط به بازيكنان زيادى را ديدم و به اين جمع بندى رسيدم كه برزيلى ها به جز بحث فنى، مانند خود ما بحث عاطفى هم دارند. ما بازيكنانى مى خواهيم كه زندگى خارج از فوتبال سالمى داشته باشند. فوتباليست هاى زيادى در برزيل هستند و من تلاش كردم با مبلغى كه مى توانيم بپردازيم، بهترين را انتخاب كنم. ما بازيكن بزرگ و حرفه اى مى خواهيم اما پول زيادى هم نمى توانيم پرداخت كنيم.
بعد از ۲۰ روز آمدن و رفتن به اين نتيجه رسيدم كه با توجه به شرايط مالى و نوع فوتبال ايران، از ديدگاه من ما به يك مهاجم تمام كننده و يك مهاجم كاذب كه هم بازيساز باشد و هم در خط حمله بازى كند، نياز داريم. در همين راستا و با توجه به شرايط مالى، دو بازيكن سالم و حرفه اى را انتخاب كردم. يكى از اين بازيكنان سال ها در فوتبال سطح يك پرتغال بازى كرده است و ديگرى در سوپر ليگ برزيل بازى كرده است. ما بايد در سه جبهه بجنگيم.
رجبى در رابطه با حرف هايى كه از قول او درباره دى كارمو نوشته بودند مى گويد: «هميشه به دنبال اين نبوده ام كه كسى را تخريب كنم. همه مى دانند كه دى كارمو در اين مدت ضعيف كار كرده است ولى من نمى خواهم كسى را تخريب كنم. شايد اين اتفاق براى ما هم پيش آيد.»