پرسپوليس با ۴ پيروزى قهرمان نيم فصل مى شود
قطبى: ۱۰ بار ديگر هم بخواهند به كميته انضباطى مى روم
افشين قطبى، سرمربى تيم پرسپوليس گفت: براى فيروز كريمى احترام بسيار زيادى قائلم اما ۳ امتياز بازى مقابل صباباترى را به دست مى آوريم. وى پس از آخرين تمرين تيم پرسپوليس گفت: پس از شكست مقابل مقاومت واكنش هاى مختلفى را تجربه كردم با اين حال بازيكنان پرسپوليس بسيار باانگيزه هستند و من اين انگيزه را در كار تيم مى بينم. وى درباره فيروز كريمى نيز گفت: به غير از احترام حرف ديگرى براى فيروز كريمى ندارم چرا كه او را بسيار دوست دارم و او را مربى بين المللى مى دانم. با اين حال پرسپوليس بايد هر ۳ امتياز بازى امروز را به دست آورد. قطبى افزود: قصد داريم تا نتايج گذشته را فراموش كنيم و با شكست دادن صباباترى بار ديگر به طرف صدر جدول حركت كنيم. البته صبا نيز تيم خوبى است و هنوز خاطره بازى فصل گذشته را به ياد داريم. با اين حال من قلب شير را در ميان بازيكنان پرسپوليس مى بينم و اطمينان دارم كه ما ۳ امتياز بازى را كسب مى كنيم. سرمربى پرسپوليس درباره شانس اين تيم براى قهرمانى در نيم فصل ليگ برتر نيز گفت: ما ۴ بازى ديگر داريم كه اگر بتوانيم دراين ۴ بازى پيروز شويم به راحتى قهرمان نيم فصل مى شويم. قطبى ادامه داد: در زندگى مشكلاتى وجود دارد كه سعى مى كنيم آنها را با برنامه ريزى، عشق و تلاش پشت سر بگذاريم. وى درباره حضورش در كميته انضباطى نيز گفت: نشست خوبى بود و اگر ۱۰ بار ديگر نيز بخواهند به اين نشست مى روم و همواره تعامل خوبى با مسئولين فدراسيون فوتبال دارم.