بازی BATTLEFIELD BAD COMPANY 2 نصب مشه،آخر نصب یک ارور میده میگه فایل attr810c.rra در SETUP نیست،DVD خراب نیست فکر کنم اصلا تو پکیج نذاشته باشن.تو بازی هم نمیره،وقتی کلیک میکنی همین جوری میمونه!
کسی مشکل من رو داره یا این فایلو!!!1
بازی BATTLEFIELD BAD COMPANY 2 نصب مشه،آخر نصب یک ارور میده میگه فایل attr810c.rra در SETUP نیست،DVD خراب نیست فکر کنم اصلا تو پکیج نذاشته باشن.تو بازی هم نمیره،وقتی کلیک میکنی همین جوری میمونه!
کسی مشکل من رو داره یا این فایلو!!!1
آقا کارت گرافیک من Nvidia GTS 250 هستش با چیپست گیگا...میخواستم ببینم آخرین ورژن درایور براش رو از کجا میتونم بگیرم؟ برای ویندوز سون 32 و 64 بیتی میخوام.
یه لینک دارم مربوط به درایور 196.21 بعد از این ورژن جدید تری اومده؟
کسی جواب این سوالو نمیدونه ؟
یعنی من 3 گیگ الکی دانلود کردم ؟
سلام بچه ها من تو بازی Aliens vs Predator
وقتی بازی رو نصب می کنم ارور اینجوری می ده هر چی بود و نبود نصب کردم باید چه کار کنم
the program can not start because d3d compiler_42.dll is missing from
your computer. try reinstalling the program to fix this problem
اون اسم ارور هم که بالاش هست اینه
avp_dx11.exe - system error
بچه ها نمی دونید مشکل من چیه
ممنون می شوم بگید
با سلام و خسته نباشید
من بازی call of duty 6 modern warfer 2 رو بازی کردم 7 8 مرحله که میرم برای رفتن به مرحله بعدی زمانی که نوار لودش پر میشه میپره بیرون و این اخطار رو میده :
Create2DTTexture( f15_col>.2048.2048.0.827611204 ) failed: 8007000e= Ran out of memory
ویندوزم 7 می باشد
سیستم pc :
رم : 3 گیگ
گرافیک : 9400 جیفورس جی تی
سی پی یو : 5
مادربورد : مکستور
با سلام
call of duty 6 modern warfer 2 را نصب کردم بعضی موقع ها می رم تو بازی ارور می ده ارورش هم ماله دایرکس کارت گرافیکی.
کمک کنید لطفا
سیستم من:
1. سی پی یو: 2.2 دو هسته ای اینتل
2. کارت گرافیک : ati radeon 4570 512
3. 3 گیگابایت ddr3
4. 320 هارد
سلام . من بازی generals zero:hour رو تهیه کردم اما موقع نصب این ارور رو میده . مشکل از کجاست که نصب نمیکنه ؟
![]()
سلامنوشته شده توسط morvarid_key2010@yahoo.com [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مشکل با یک پچ حل می شه.
بهتره به تاپیک Call of Duty: Modern Warfare 2 سری بزنید تا پیداش کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسلام
آیا شما از DirectX خود بازی استفاده کردید؟
سعی کنید از همون DirectX که معمولاً داخل DVD بازی هست استفاده کنید.
دوست من همون جايي كه دانلود كردين بگيد بهتره...به هر حال كساي ديگه هم هستن كه اين بازي رو دانلود كرده باشند...
تشكر...![]()
با برنامه Hjsplit
بهم وصلشون كن
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)