تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1152 از 1320 اولاول ... 152652105211021142114811491150115111521153115411551156116212021252 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,511 به 11,520 از 13198

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

سلام
    دوستان کسی تجربه ای از سرقت گوشی داره؟
    من البته همه کارای قانونی ش رو کردم هرچند نامه های که خودم ببرم بدم به اپراتور ها رو ندادن و گفتن خودمون میکنیم که بهشون گفتم من فک نمیکنم شما "خوش طینتان" از این کارا بکنید.
    اگ قانونی پیشو گرفتی 10 درصد احتمال شانس اینو داری ک به گوشیت برسی اونم بستگی به شانست داره!

گوشیتون سامسونگ بوده یا الجی مطمعا باش الان سریالش عوض شده دست ی ادم داره ازش کار میکشه و شما هیچ جوره دستت بهش نمیرسه و ایشون داره قشنگ استفاده میکنه!
    ایفون بوده مطمع باش اوراق شده همه چیش و پولش رفته تو جیب اقا دزده! هرچند دزدا الان معتاد و اعتیادین پول کمم هم قانع ان تنها شاید ایکلادش بتونه ب کمکت برسه! و بتونی ی بنده خدایی رو گیر بیاریی ک شاید لوازم اوراقی گوشیت رو گوشیش انداخته باشن بتونی سر نخ قضیه رو پی بگیری! ک همچین چیزی امکانش کم هست

اگه گوشیتون گم شد هزینه و وقت بیخود صرف پیدا کردنش نکنید!

2. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خوب نیست خلاصه
    یهو میبینی رومینگ میشی به یه شبکه دیگ دوبله سوبله حساب میکنن

در ضمن پدر بنده همین برج 15 هزار تومن الکی اومد رو قبضش
    سرویس الکی جداول!

اینا بکنار شما با نت گوشی تو این تبلیغات پاپ بری ببینی ک شماره خطتو میخواد یهو خود به خود کنتور میندازه

چن روز پیش دفتر خونه ای تو قیطریه رفته بودم برای سند ماشین ! شماره همراه دادم که تو سیستم ثبت بشه گرفتن خودشون ازم!
    اس ام اس تبلیغاتی اومد ک عدد 6 رو بفرست تا از اخرین اخبار و فلان مطلع شی! منم نفرستادم ولی چند لحظه بعد اس ام اس اومد ک خود به خود فعال شده!
    منم ستاره 800 رو گرفتم غیرفعالش کردم!

خبره دله دزدیه! خلاصه همیشه زیر نظر داشته باش من زیاد زخم و .. دیدم از همراه اول
    مرسی داش
    حق با شماست و من خودم همیشه داخل سایت همراه من چک میکنم که عضو جایی نشده باشم و برام هزینه بندازه
    بدهی خط یکی از اقوام را من اوایل برج 12پرداخت کردم 46تومن بود بعد اواخر برج 12بود بهم گفت خطم یک طرفه شده بدون اینکه من حرف یا نت استفاده کنم، رفتم داخل همراه من دیدم بله نزدیک 40هزار تومن براش پیامک تبلیغاتی خورده ، رفتم کل تبلیغات حذف کردم و محتوای خطش هم غیر فعال کردم
    چند روز پیش مجدد چک کردم دیدم با بسته ی همراهی که خودم براش خریدم و هزینه تماس 15تومن بدهکاره
    خلاصه باید حواسمون به این ارزش افزوده ها و دزدی های مسلمونی باشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اگ قانونی پیشو گرفتی 10 درصد احتمال شانس اینو داری ک به گوشیت برسی اونم بستگی به شانست داره!

گوشیتون سامسونگ بوده یا الجی مطمعا باش الان سریالش عوض شده دست ی ادم داره ازش کار میکشه و شما هیچ جوره دستت بهش نمیرسه و ایشون داره قشنگ استفاده میکنه!
    ایفون بوده مطمع باش اوراق شده همه چیش و پولش رفته تو جیب اقا دزده! هرچند دزدا الان معتاد و اعتیادین پول کمم هم قانع ان تنها شاید ایکلادش بتونه ب کمکت برسه! و بتونی ی بنده خدایی رو گیر بیاریی ک شاید لوازم اوراقی گوشیت رو گوشیش انداخته باشن بتونی سر نخ قضیه رو پی بگیری! ک همچین چیزی امکانش کم هست

اگه گوشیتون گم شد هزینه و وقت بیخود صرف پیدا کردنش نکنید!
    بلک بری بود، به قول یه بنده خدایی پیدا شدنش راحت به نظر میاد ولی اینکه برگرده دوباره برسه به دستت سخته.
    آره همه ی کارای قانونی رو کردم، انقدر هم خدوم و عالم هستن که خیلی جاها باید خودم راهنمایی شون میکردم.
    بیشتر فایل ها مهم بود برام که عجب شانسی آوردم قشنگ یه بخش مهمیش رو شب قبل بکاپ گرفتم.

5. این کاربر از cool11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

داداش اگه قرار بود پیگیر ماجرا باشند که دزدی گوشی باب نمیشد
    تو این مملکت هیچ کی پیگیر چیزی نیست، ما هم پیگیر اینیم که فقط زودتر در بریم.
    ولی این یکی دو روزه که من دقت کردم بی احتیاطی هم زیاده از طرف مردم، که البته همیشه قربانی متهم میشه دیگه.
    انگار قراره تو شرایط جنگی زندگی کنیم.

7. این کاربر از cool11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز matr!x_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

چرا سرعت انقدر اومده پایین؟ 3 4روزه از 300 بیشتر نمیشه حتی روی فورجی!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام
    دوستان کسی تجربه ای از سرقت گوشی داره؟
    من البته همه کارای قانونی ش رو کردم هرچند نامه های که خودم ببرم بدم به اپراتور ها رو ندادن و گفتن خودمون میکنیم که بهشون گفتم من فک نمیکنم شما "خوش طینتان" از این کارا بکنید.
    الان اولین کار که بعد سرقت گوشی باید کرد اینه که خطهای رو سریع مسدود کرد و یا بسته بازگشت گرفت چون جناب دزد ممکنه شناسه های گوشی رو انتقال مالکیت بده خط دیگه ای و بعد شکایت کرد.
    من سال 90 یک گوشی ازم دزدیدن و من 75 هزار خرج شکایتم شد و بعد حدود 7-8 سال هنوز خبری نشده
    Last edited by m2music; 30-04-2019 at 11:19.

10. این کاربر از m2music بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال silvermanhhh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    من سیم کارتم پارسال خریدم از این دو تکه ایا که میکرو سیم میشه،میخاستم بدونم اینکه فورجی نمیشه بخاطر سیم کارته یا بخاطر پوشش منطقه هست؟دوتا دکل هستن جفت هم یکیشون همراه اول یکی دیگم ایرانسل،ایرانسل ۴g انتن فول ،همراه اولم ۳g انتن فول ولی 4g اصلن نمیاره!با اینکه بازم دکل این اطراف محل هست،حتما باید سیم کارت usim باشه؟ینی از این سه تیکه ایا؟

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

سلام دوستان
    من سیم کارتم پارسال خریدم از این دو تکه ایا که میکرو سیم میشه،میخاستم بدونم اینکه فورجی نمیشه بخاطر سیم کارته یا بخاطر پوشش منطقه هست؟دوتا دکل هستن جفت هم یکیشون همراه اول یکی دیگم ایرانسل،ایرانسل ۴g انتن فول ،همراه اولم ۳g انتن فول ولی 4g اصلن نمیاره!با اینکه بازم دکل این اطراف محل هست،حتما باید سیم کارت usim باشه؟ینی از این سه تیکه ایا؟
    صد در صد باید usim باشه

Sent from my iPhone X using Tapatalk

13. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال silvermanhhh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

صد در صد باید usim باشه

Sent from my iPhone X using Tapatalk
    ای خدا مارو باش،بسته شبانه ۴۵۰ گیگی هی میگیرم با سرعت ۲مگابایت با ۳g دانلود میکنم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

الان اولین کار که بعد سرقت گوشی باید کرد اینه که خطهای رو سریع مسدود کرد و یا بسته بازگشت گرفت چون جناب دزد ممکنه شناسه های گوشی رو انتقال مالکیت بده خط دیگه ای و بعد شکایت کرد.
    من سال 90 یک گوشی ازم دزدیدن و من 75 هزار خرج شکایتم شد و بعد حدود 7-8 سال هنوز خبری نشده
    چون جناب دزد ممکنه شناسه های گوشی رو انتقال مالکیت بده خط دیگه ای و بعد شکایت کرد.
    من درست متوجه این قسمت نشدم، میشه توضیح بدید؟ چه جوری انتقال مالکیت میخواد بده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •