متن رسمی
من این حرفا![]()
میدونستین یه فرد تو آمریکا میتونه کل پهنای باند اینترنت ایران رو با 11 هزار دلار در ماه داشته باشه ؟
یعنی اینترتی که یه آمریکایی با 11 هزار دلار در ماه میتونه داشته باشه برابر اینترنتیه که کل 78 میلیون ایرانی دارن!!! میشه 33 میلیون تومان در ماه!!!!!!!!!![]()
متن شکایتی که من ارسال کردم :
با عرض سلام و خسته نباشید.
شکایت اینجانب در پی افزایش بی رویه قیمت سرویس های اینترنت نامحدود مخابرات استان خوزستان از چند روز گذشته بوده در حالی که هیچگونه افزایش کیفیت و سرعت در ارائه سرویس ها مشاهده نشده است. از این نهاد تقاضای رسیدگی عاجل به وضعیت قیمت گذاری سرویس های اینترنت نامحدود مخابرات استان خوزستان را درخواست و انتظار برخورد با گران فروشی و کم فروشی را دارم.
با احترام و تشکر.
اینجا هم شکایت کنید:البته فکر نکنم این تاثیری داشته باشه چون خودشون میدونن دارن چیکار میکنن ولی خوب ضرری نداره برا خودشون(مخابرات خوزستان) هم نامه بنویسید هم به مدیر عامل هم به بازرس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by farshad0123; 15-06-2014 at 19:40.
فکر نکنم شکایت جواب بده همین سرویسو بعضی شرکت ها چندین برابر میدن هیچکی هم کاری به کارشون نداره
لینک شکایات سایت تنظیم مقررات رو بدید و پایه باشید همه با هم شکایت کنیم.پایه باشیدا.چه خبره 1 مگ 95 تومن.توی سایت خود مخابرات زده 45.همه هم اگر شکایت کردید و زنگ زدن بگید به استناد سایت مخابرات باید 45 باشه
شرکت پیشگامان هم امروز اینترنتش رو گرون کرد من تخلیه زدم هفته پیش از مخابرات و از پیشگامان گرفتم 128 نامحدود23 هزار که روی 256 بسته شده یعنی سرعت دانلود بین 40 و 45 هست الان تو سایتش نگاه کردم همین سرعت رو زده 30هزار تومن زنگ زدم پشتیبانیش گفت مخابرات سرویسهایی که بهمون میده رو گرون کرده ما هم مجبور شدیک اشتراک هار و گرون کنیم بازم از این قیمتهای جدید مخابرات 2400 ارزونتره فعلا همین پیشگامان میمونم /
قیمت های واقعی مخابرات:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمت محصولات استاندارد
پیشگامان همون بدر رایانه؟![]()
این قیمت هایی هست که مخابرات ایران تعریف کرده ؟ بعد مخابرات خوزستان از خودش گرون کرده ؟خیلی دوست دارم با من تماس بگیرن بخاطر شکایتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)