تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1152 از 1783 اولاول ... 1526521052110211421148114911501151115211531154115511561162120212521652 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,511 به 11,520 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

پروفشنال amin_v30's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

آقا امشب یک چیزی رو فهمیدم.این دوستان 12 مگی که شبی 20 یا 22 گیگ داتلود میکنند اینا چند تا فایل رو با هم میزارند همزمان رو دانلود و ظاهرا صبانت یک باگ باحالی داره که وقتی چندتا لینک همزمان با هم میره روی دانلود سرعتها با هم جمع میشه و یک سرعت شگفت انگیز میده.یک عکسی واستون میزارم که دانلود منیجرم رو نشون میده که همزمان 5 تا فایل مختلف از سرورهای داخلی و خارجی و حتی سرور خارجی با لینک غیرمستقیم (یعنی کمترین سرعت)توشون هست.حالا نرم افزار مخصوصم پایین صفحه دسکتاپ تو کادر قرمز رنگ داره سرعت دانلود مجموع رو نشون میده.سرعت و زمان رو هم که میبینید.یعنی کفم برید.من تک لینک در بهترین حالت از سرور داخلی سرعتم به 600 تا 700 میرسید.حالا ببینید سرعتم چنده.با این حساب تو 5 ساعت راحت 18 گیگ دانلود میکنم.تازه سرور خارجی با لینک غیرمستقیمم توشون هست وگرنه همون 20 تا 22 گیگ میشه .اما من اینو قبول ندارم.هر وقت یک تک لینک از سرور خارجی با سرعت 1.1 مگ در ساعات رایگان دانلود کردید اون درسته.

تازه پهنای باند این جانب 6 مگ میباشد
    داداش اسم این نرم افزاره که داره مجموع سرعت رو نشون میده چیه؟

2. 4 کاربر از amin_v30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

وبالاخره میانگین سرعت 1.3 مگابیت بر ثانیه برای سرویس 12 مگ بعد از 12 سال کاربری اینترنت تبریک به همه کاربران اینترنت ایرانی از دیال آپ تا مگابیت شدن اینترنت ایران 12 سال زمان برد برای من تازه قیمتشم مناسبه ماهی 25 هزار تومان امیدوارم این خبر مثل بمب صدا کنه و همه اینترنت واقعی مگابیتی بگیرن
    Last edited by sorooshfm; 16-07-2014 at 09:49.

4. 3 کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

وبالاخره میانگین سرعت 1.3 مگابیت بر ثانیه برای سرویس 12 مگ بعد از 12 سال کاربری اینترنت تبریک به همه کاربران اینترنت ایرانی از دیال آپ تا مگابیت شدن اینترنت ایران 12 سال زمان برد برای من تازه قیمتشم مناسبه ماهی 25 هزار تومان امیدوارم این خبر مثل بمب صدا کنه و همه اینترنت واقعی مگابیتی بگیرن
    مطمین باش پشت همه اینا سیاست خوابیده و بزودی سیاستهای اعمال محدودیت و... رو براتون اعمال میکنند وقتی که کاربراشون رو جذب کردند.
    Last edited by and-roid2; 16-07-2014 at 10:09.

6. 7 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

12مگ هم بدن نمایندگی گفت که برای شبانه اصلا روش حساب باز نکن|:
    چرا الان بعضی ادم های اینجا خوب دارن شبانه میگیرن حالا فکر کنم به امتحانش بیرزه بهتر از این پارس که هر شب داره بدتر میشه

8. این کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چرا الان بعضی ادم های اینجا خوب دارن شبانه میگیرن حالا فکر کنم به امتحانش بیرزه بهتر از این پارس که هر شب داره بدتر میشه
    شانسیه
    ولی اگه میخوای شانست بیشتر باشه سرویس بالای دو مگ باید بگیری
    6 مگ 8 مگ 12 مگ
    اما دوستانی که خوب می گیرند از شهرهای شیراز و مشهد و اشتباه نکنم اصفهان هستند
    Last edited by sleeplessness; 16-07-2014 at 11:33.

10. این کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

شانسیه
    ولی اگه میخوای شانست بیشتر باشه سرویس بالای دو مگ باید بگیری
    6 مگ 8 مگ 12 مگ
    میگم این 12 مگ تضمین شده هست یانه یعنی اگه زیر 12 مگ بده میشه شکایت کرد ازشون

12. این کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه boy alone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز ( کیان آباد )

پيش فرض

دوستان عزیز من از مخابرات سرویس دارم میخوام ISP رو عوض کنم کسایی که 12 مگ و 8 مگ رو دارن از سرعت شبانه رضایت دارن من زیاد دانلود ندارم در حد 1 گیگ شبی صبانت رو پیشنهاد میکنید ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doublex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

طبق صحبت دوستان برای من هم اثبات شده هست و خواهد شد که پشت پرده این دانلود رایگان زیاد قشنگ نیست.

صبانت فقط با ارائه سرویس 12 مگ سعی در جذب یوزر داره و وقتی بارش رو ببنده یه قانون استفاده منصفانه میزاره و محدود میکنه.

کاری که خیلی شرکت ها مثل شاتل کرد. شاتل هم سرویس 8 مگ داد که سرعتش فوق العاده بود یکی دوسال پیش . اما دو شب که میگرفتی دو هفته محدود میشدی .

مطمئنا این صبانت هم همین قضیه پیش میاد.

15. 3 کاربر از Doublex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه .Ashkan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    تـهــران

پيش فرض

داداش اسم این نرم افزاره که داره مجموع سرعت رو نشون میده چیه؟
    هم Networx و هم DU Meter این کار رو میکنن. هر دو علاوه بر نمایش سرعت، حجم مصرفی رو هم مانیتور میکنن.

17. 3 کاربر از .Ashkan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

طبق صحبت دوستان برای من هم اثبات شده هست و خواهد شد که پشت پرده این دانلود رایگان زیاد قشنگ نیست.

صبانت فقط با ارائه سرویس 12 مگ سعی در جذب یوزر داره و وقتی بارش رو ببنده یه قانون استفاده منصفانه میزاره و محدود میکنه.

کاری که خیلی شرکت ها مثل شاتل کرد. شاتل هم سرویس 8 مگ داد که سرعتش فوق العاده بود یکی دوسال پیش . اما دو شب که میگرفتی دو هفته محدود میشدی .

مطمئنا این صبانت هم همین قضیه پیش میاد.
    اره مطمئنا" اگه این کارو نکنه دیگه کسی حجم اضافه نمیخره و دانلود روزانه نمیکنه اینجوری کلی ضرر میکنه .مشتریاشو که بدست بیاره سیاست های محدودیتیش اعمال خواهد شد.

19. این کاربر از zodiac67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •