داداش اسم این نرم افزاره که داره مجموع سرعت رو نشون میده چیه؟
داداش اسم این نرم افزاره که داره مجموع سرعت رو نشون میده چیه؟
وبالاخره میانگین سرعت 1.3 مگابیت بر ثانیه برای سرویس 12 مگ بعد از 12 سال کاربری اینترنت تبریک به همه کاربران اینترنت ایرانی از دیال آپ تا مگابیت شدن اینترنت ایران 12 سال زمان برد برای من تازه قیمتشم مناسبه ماهی 25 هزار تومان امیدوارم این خبر مثل بمب صدا کنه و همه اینترنت واقعی مگابیتی بگیرن![]()
Last edited by sorooshfm; 16-07-2014 at 09:49.
مطمین باش پشت همه اینا سیاست خوابیده و بزودی سیاستهای اعمال محدودیت و... رو براتون اعمال میکنند وقتی که کاربراشون رو جذب کردند.
Last edited by and-roid2; 16-07-2014 at 10:09.
چرا الان بعضی ادم های اینجا خوب دارن شبانه میگیرن حالا فکر کنم به امتحانش بیرزه بهتر از این پارس که هر شب داره بدتر میشه
شانسیه
ولی اگه میخوای شانست بیشتر باشه سرویس بالای دو مگ باید بگیری
6 مگ 8 مگ 12 مگ
اما دوستانی که خوب می گیرند از شهرهای شیراز و مشهد و اشتباه نکنم اصفهان هستند
Last edited by sleeplessness; 16-07-2014 at 11:33.
میگم این 12 مگ تضمین شده هست یانه یعنی اگه زیر 12 مگ بده میشه شکایت کرد ازشون
دوستان عزیز من از مخابرات سرویس دارم میخوام ISP رو عوض کنم کسایی که 12 مگ و 8 مگ رو دارن از سرعت شبانه رضایت دارن من زیاد دانلود ندارم در حد 1 گیگ شبی صبانت رو پیشنهاد میکنید ؟
طبق صحبت دوستان برای من هم اثبات شده هست و خواهد شد که پشت پرده این دانلود رایگان زیاد قشنگ نیست.
صبانت فقط با ارائه سرویس 12 مگ سعی در جذب یوزر داره و وقتی بارش رو ببنده یه قانون استفاده منصفانه میزاره و محدود میکنه.
کاری که خیلی شرکت ها مثل شاتل کرد. شاتل هم سرویس 8 مگ داد که سرعتش فوق العاده بود یکی دوسال پیش . اما دو شب که میگرفتی دو هفته محدود میشدی .
مطمئنا این صبانت هم همین قضیه پیش میاد.![]()
هم Networx و هم DU Meter این کار رو میکنن. هر دو علاوه بر نمایش سرعت، حجم مصرفی رو هم مانیتور میکنن.
اره مطمئنا" اگه این کارو نکنه دیگه کسی حجم اضافه نمیخره و دانلود روزانه نمیکنه اینجوری کلی ضرر میکنه .مشتریاشو که بدست بیاره سیاست های محدودیتیش اعمال خواهد شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)