سلام
من امروز سرویس رو به 256 نا محدود تغییر دادم سرعت به 7Kb کاهش یافت!!!!!!!!!!
این هم جوابشون هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من امروز سرویس رو به 256 نا محدود تغییر دادم سرعت به 7Kb کاهش یافت!!!!!!!!!!
این هم جوابشون هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خدا رو شکر علی جان ما اینکار رو نکردیم فعلا باز شب ها میشه نزدیک 2 گیگابایت دریافت داشت (500 مگابایت کمتر یا بیشتر)
البته نوسان رو باید در نظر بگیری که آیا همیشه اینطوریه و یا اینکه در برخی از ساعات اینگونه هست
دوستان من الان 3ماهه تمدید کردم پول رو هم پرداخت کردم (اون اول یه 1000 تومن پیک موتوری کمتر گرفته بود هم حساب کردن نامردا) ولی توی حسابم تغییری ایجاد نشد
فقط این اضافه شده :
قرارداد پشتیبان {1344} [POL-256-2G سه ماهه]
1390/07/05
چیکار کنم ؟![]()
چرا بحث میکنین ؟
وایرلس مبین نت و ایرانسل مفت نمی ارزه
زمانی که شما هم از زمان قرارداد قبلیتون مونده باشه و هم یه مقدار حجم هم از قرارداد قبلی مونده باشه یا این که از little more استفاده کرده باشین که بعد از این که حجمتون یا زمانتون تموم بشه این قرارداد جدید فعال میشه
البته نمایندگی باید بپرسه که اینو بذارم پشتیبان یا نه که از شما نپرسیده ...
من به خاطر دیدن تستهای شما پارس گرفتم
حالا چه توضیحی داری برای دفاع کردن
از بس بده شیطونه میگه نصفه ولش کنم
down stream شما چنده ؟ up stream چطور ؟
آخ گفتی داداش...![]()
برای من اینجا تو کرمان سرویسهای نا محدود رو توی سایت زده اما من که با این اوصاف فکر نکنم بگیرم این تنظیم مقررات رادیویی هم از پارس افلاین دزدتره توی اون صفحه ای که دوستمون آدرس دادند نوشته حداکثر دانلود ماهیانه برای 256 میشه 8 گیگ یعنی چه؟
یعنی کسی که نا محدود 256 داره نمیتونه بیشتر از 8 گیگ دانلود کنه.یعنی آخر دزدی.یعنی از دست جیب بر فرار کردیم گیر فالگیر افتادیم الکی نیست که اینقدر افلاینیها حقمونو میخورند چون میدونند کسایی که مسؤول نظارتند از خودشون دزدترن![]()
سرعت من درست بشو نیست. بیشتر از 3 نمیشه. هر چی هم میخوام اسپید تست بگیرم واسه یادگاری.![]()
failed میشه
زنگ بزنم ببینم چی میگن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)