تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1152 از 1211 اولاول ... 15265210521102114211481149115011511152115311541155115611621202 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,511 به 11,520 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمیدونم چم شده فکر کنم تو هر بازی 10 تا موقعیت تک به تک دارم ولی نمیدونم چطوری بزنمشون
    تو pes 9 با سر توپ به راحتی میشد گل زد ولی الان نمیدونم چیکار کنم
    سلام . تو سر توپ هنوزم مفیده . البته منم که با داداشم بازی میکنم با اینکه خودم فوتبال رو بهش یاد دادم از تک یه تکام زیاد استفاده نمیکنم . شایدم از حس ترحم باشه ولی شوت به زاویه مخالف خیلی موثر هست . پاس به بیرون ، چیپ و بهترینش که فریب دروازبان ...

پروفشنال mra680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ايران-تهران

پيش فرض

سلام به همه توي جواب به همه پستاي شما دوستان
    سريعترين دريبل رو همزمان با زدن يك بار دكمه ي L1 ميتونيد انجام بديد.چطوري؟وقتي رو در رو قرار ميگيرين L1 v, همراه با جهتي كه ميخواي دريبل كنيد بزنيد
    اگه ميبيني تكل ميزيني و نميشه توپ رو گرفت اين خصوصيت كريس رونالدو و مسي هست كه حركت با توپشون درجه بالا داره
    چطوري انجام ميدن؟مواقعي كه ميخوان چنتا رو جا بزارن L2 رو نگه ميدارن اينطوري تمركز بازيكن روي توپ حداكثر ميشه و مايل به طرف پايين و بالا
    توي دفاع كردن حتما بايد از R2 استفاده بشه تا مدافعين تمركز و عكس العمل سريع داشته باشن
    علي جان من هم بهت تبريك ميگم كه پيشرفت خوبي داشتي اميد وارم بهترين بشي تو شهرتون
    اگه ميخواي بازيت خيلي قوي بشه توي بازي معمولي وقتي ميخواي بازيكني درجه تيم خودت رو از حال فيزيكي به رنگ سبز بزار و تيم مقابل رو عالي قرمز بزار و زمان رو هم 30 دقيقه/سعي تيمتم براي هميشه انتخاب كني كه با اول بازيكنا راه بيوفتي بگيري چقدر توانايي دارن
    گاهي توقف هاي ناگهاني وحركت رو به عقب فضاي خوبي براي مهاجمات باز ميكنه
    توي تك به تك هاي كه پا به توپ هستين توي فاصله يك متري با دوازه بان 4 راه براي گل كردن دارين
    1/يك ضربه ي تلنگري به مربع بزنيد و بلافاصله جهت و R2 رو بزنيد
    2/با دريبل زيداني ،چرخش روي يك پا، فريب به جهتين يا همون سالتوي خودمون دوازبان رو رد كنيد
    3/ضربه ي چيپ كه يكي از دوستان فرمود.توي اين ضربه حتما مربع بايد از نصف بيشتر پر شود و بلافاصله R1 زده شود
    4/توسر توپ زدن كه اين كار به قول دوستمون تمرين زياد ميخواد كه كدوم جهت رو با توجه به حركت دوازبان در نظر بگيري
    اگه هم فاصله از دروازبانتون زياد هست و ميخواين يك گل چيپ بلند بزنيد مربع رو از نصف بيشتر پر كنيد و بلافاصله L1 بزنيد
    اميد وارم خوب گفته باشم
    موفق باشين

3. 3 کاربر از mra680 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_santori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام به همه توي جواب به همه پستاي شما دوستان
    سريعترين دريبل رو همزمان با زدن يك بار دكمه ي L1 ميتونيد انجام بديد.چطوري؟وقتي رو در رو قرار ميگيرين L1 v, همراه با جهتي كه ميخواي دريبل كنيد بزنيد
    اگه ميبيني تكل ميزيني و نميشه توپ رو گرفت اين خصوصيت كريس رونالدو و مسي هست كه حركت با توپشون درجه بالا داره
    چطوري انجام ميدن؟مواقعي كه ميخوان چنتا رو جا بزارن L2 رو نگه ميدارن اينطوري تمركز بازيكن روي توپ حداكثر ميشه و مايل به طرف پايين و بالا
    توي دفاع كردن حتما بايد از R2 استفاده بشه تا مدافعين تمركز و عكس العمل سريع داشته باشن
    علي جان من هم بهت تبريك ميگم كه پيشرفت خوبي داشتي اميد وارم بهترين بشي تو شهرتون
    اگه ميخواي بازيت خيلي قوي بشه توي بازي معمولي وقتي ميخواي بازيكني درجه تيم خودت رو از حال فيزيكي به رنگ سبز بزار و تيم مقابل رو عالي قرمز بزار و زمان رو هم 30 دقيقه/سعي تيمتم براي هميشه انتخاب كني كه با اول بازيكنا راه بيوفتي بگيري چقدر توانايي دارن
    گاهي توقف هاي ناگهاني وحركت رو به عقب فضاي خوبي براي مهاجمات باز ميكنه
    توي تك به تك هاي كه پا به توپ هستين توي فاصله يك متري با دوازه بان 4 راه براي گل كردن دارين
    1/يك ضربه ي تلنگري به مربع بزنيد و بلافاصله جهت و R2 رو بزنيد
    2/با دريبل زيداني ،چرخش روي يك پا، فريب به جهتين يا همون سالتوي خودمون دوازبان رو رد كنيد
    3/ضربه ي چيپ كه يكي از دوستان فرمود.توي اين ضربه حتما مربع بايد از نصف بيشتر پر شود و بلافاصله R1 زده شود
    4/توسر توپ زدن كه اين كار به قول دوستمون تمرين زياد ميخواد كه كدوم جهت رو با توجه به حركت دوازبان در نظر بگيري
    اگه هم فاصله از دروازبانتون زياد هست و ميخواين يك گل چيپ بلند بزنيد مربع رو از نصف بيشتر پر كنيد و بلافاصله L1 بزنيد
    اميد وارم خوب گفته باشم
    موفق باشين
    دستت درد نکنه

میشه درباره L1 و L2 هم یکم توضیح بدی؟(کاراییشون)

R1 هم به جز دو کارایی دیگه ای داره؟

5. این کاربر از ali_santori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mra680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ايران-تهران

پيش فرض

دستت درد نکنه

میشه درباره L1 و L2 هم یکم توضیح بدی؟(کاراییشون)

R1 هم به جز دو کارایی دیگه ای داره؟
    حتما
    L1// اين دكمه توي دريبل پا عوض كردن با دوبار زدن/توي سوئيچ بازيكن به بازيكن ديگري تو حالت دفاعي و سانترها/براي يكو دو كردن با نگه داشتن و پاس دادن(توي پاس دوم هم ميتونيت ضربدر بزنيد هم مثلث هم دايره هم ميتونيد يك حركت سايه و بدونه توپ انجام بديد بدون اينكه پاس بديد)/گاهي هم براي خنثي كردن يكو دوي تيم حريف(البته خيلي سخت هستش)/ديگه توي ضربه ايستگاهي براي عوض كردن حالت ضربه با زدن R1/ سانتر براي اولين مهاجم با زدن همزمان با دايره/توي دروازه هم كاربرد داره جايي كه حريف با دروازبانت توي حركت مايل تك به تك ميشه با نگه داشتنش توي فاصله زماني يك ثانيه و بعد زدن مثلث ميتونه مهجمو گل بزنه با حركت جابه جاييش/
    L2// اولين كاربردش براي اجرا كردن تاكتيكها هستش كه توي Game plan انجام ميشه/اگه نگه داريش و دكمه هاي ضربدر .مثلث.مربع.دايره بزني استراتزي هاي آفسايد ضد حمله حالت تمام دفاع و غيره كه چهار تا ميشه چيند رو فعال كرد.همچنين با نگه داشتنش زدن R1 و R2 حالت كلي تيم از تهجمي به دفعي رو ميتونيد انتخاب كنيد
    توي حالتي كه ايستادي و توپ زير پا هستش اگه همزمان R1 L1 بزنيد توپ رو يك متري جلوتر ميندازه وگارد شوت ميگيريد كه پشت 18 قدم خيلي فاز بعدش توسر توپ بزني
    R1 اگه توپ دست دروازبانت باشه بزني توپ رو جلوپاش ميندازه / وقتي ضربه آزاد يا سانتر ميخواي بكشي سانتر كوتاه با شيب كم ميكشه اگه نگهش داري /توي دريبل سرعتي يك طرفه همراه با جهت 90 درجه نگه داري/با چند بار زدنش موقع دويدن توپ رو جلوتر ميندازه تا بتونه سريع تر حركت كنه/وقتي به بازيكنت پاس ميدي اگه نگه داريش جاي خالي رد ميكنه ميزاره توپ رد بشه ازش/
    فكر كنم همشو نوشتم اگه دوستان چيزي رو ميدونن كه من بيخبرم بگن خوشحال ميشم
    موفق باشين
    Last edited by mra680; 25-07-2010 at 21:04.

7. این کاربر از mra680 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mhi916's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

شما خسته نمی شین تو زمین چمن دور یه توپ کوچولو می دویید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

9. این کاربر از mhi916 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Kasra 91's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

کجا میشه تمام گزینه های Game Plan رو یاد گرفت ؟ یه جا که دربارشون توضیح داده باشه کامل

برای گرفتن توپ از مهاجمی که با مدافع تک به تک شده چی پیشنهاد میکنین؟

11. این کاربر از Kasra 91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mra680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ايران-تهران

پيش فرض

کجا میشه تمام گزینه های Game Plan رو یاد گرفت ؟ یه جا که دربارشون توضیح داده باشه کامل

برای گرفتن توپ از مهاجمی که با مدافع تک به تک شده چی پیشنهاد میکنین؟
    توي امضاي من يه تايپيك هست سر بزن دستگيرت ميشه
    روبه عقب حركت كن عزيز زماني كه فاصله ات باهاش نزديكاي يك متر شد يا تكل همراه با فلش مايل بزن يا R2 رو نگه دار دوبار ضربدر بزن.حتما خودتو بايد هم مسيرش كني.يكم زمان ميبره و راه ميوفتي اگه تمرين كني
    موفق باشي

13. این کاربر از mra680 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال cescjoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان امکانش هست که اون فایلی که باعث میشه بعد از عوض کردن ویندوز دوباره بازی رو نصب نکنیم قرار بدید.
    اگه در مورد کارایی هم کمی توضیح بدید ممنون میشم.
    با تشکر

15. این کاربر از cescjoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تو قلب اعظم

پيش فرض

سلام این konami عجب بازی ای ساخته

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzad3260's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام.من یک بار رفتم تو قسمت بازی آنلاین،بعد ازم خواست که یه پچ رو دانلود و نصب کنم.این کار رو کردم.ولی بعد از اون که خواستم وارد بازی بشم،گفت دیسک اصلی را قرار بدید و اینا...
    باید کرک یا پچ جدید کپی کنم؟
    لطفا کمکم کنید.ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •