سلام..... عزیزم نوش (کپی خور دائم مدل 2000) دیگه تو بازار نیست. سری 1000 هست که بازسازی شده هست و ارزش نداره
![]()
سلام..... عزیزم نوش (کپی خور دائم مدل 2000) دیگه تو بازار نیست. سری 1000 هست که بازسازی شده هست و ارزش نداره
![]()
یه رم 8 گیگ روی psp گذاشتم بعد از یه مدت هرچی میخوام فرمت کنم نمیشه یه جورایی فرمت میشه اما خود به خود فایلها برمیگردن!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اکثر فایلها رو میگه curped شده
مشکل از چیه؟ یه کمک مردونه کنید لطفــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــا![]()
با کامپیتور فرمت میکنی یا خود psp ؟
در هر صورت یه بار با اون یکی فرمت کن
ّبا psp که فرمت نمیشه ارور میده فقط میشه delet کرد که وقتی delet کردی خود به خود دوباره ساخته میشه!
با pc هم که تا آخر فرمت میشه اما به آخر که رسید ارور میده که یعنی فرمت نشده
دوستان کسی نیست جواب بده؟
خاطره شدیم رفت!
خوب بهش نگاه کن خراشی چیزی روش نباشه روشنش کن به صفحش نگاه کن پیکسل سوخته نداشته باشه
یه مموری هم لازمه که بازی ها رو بریزی توش حداقل 4 گیگ، 8 گیگ بگیری راحتتری
مطمئن باش هرکی چیزی بدونه حتما میگه لازم به پستهای پشت سر هم نیست
لوازم جانبی زیادی داره، من خودم زیاد اطلاعات ندارم در این زمینه، از لوازم جانبیش دوربین، کیف، باند،هدفون،محافظ صفحه،محافظ،دسته، اینا
رو دیدم تا حالا تو بازار
Last edited by morteza.m2n; 09-12-2009 at 15:45.
پشت psp یه دره که umd توش میزارن.. سیدی های مخصوص psp
اون دره خیلی زود خش بر میداره... اگه دیدی خش داره بدون دست دومه.
با psp شما یه رم حتما باید بگیرید... یه محافظ صفحه هم مهمه که داشته باشین... اگه زیاد میخواین این ور اون ور ببرینش یه کیفم بخری بد نیست
صدا رو هم تست کن . به نظرم از سیروس بگیری مطمئن هست . ()کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان هم که کمکت کردن در مورد چیزای دیگه.
سلام
دوستان واقعا ممنون از جواباتون
نمیدونم چرا احساس میکردم همه منو گذاشتن تو black list ـــشون
این طرفی که میخوام ازش بخرم میگه 10 تومن میگیره کپی خور میکنه؟؟؟
بدم کپی خور کنه یا خودم بیارمش خونه کپی خور کنم؟؟
من تا حالا از این کارا نکردم
مدلش هم اینه blue pack 2006
آسونه یا نه؟
ممنون و سپاس فراوان![]()
Last edited by mehdi_360; 09-12-2009 at 15:52.
سلام بچه ببخشید من هی مزاحم می شوم
می گم می شه قیمت دقیق مدل های مختلف رو بذارید با لوازم جانبی قیمت دستگاه خالی رو هم بذارید ممنون می شوم
مچکرم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)