تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1152 از 3195 اولاول ... 15265210521102114211481149115011511152115311541155115611621202125216522152 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,511 به 11,520 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

طول عمر مفید دستگاه های الکترونیکی 50000 ساعت هستش یعنی حدودا 5 سال و خورده ای ، این به مرور زمان خیلی بیشتر از اون 50000 ساعت هستش و اصلا مهم نیست . مگه شما وقتی کامپیوتر رو خاموش میکنی توش سیدی باشه چیزیش میشه ؟
    میشه اینو اثبات کنی ؟!

چطور تمام دستگاه ها طول عمر مفیدشون یکی میشه !؟

عجب حرفی میزنی شما !! بی اهمیت بودن ماله زمانی هست که MS بیاد قطعات کنسولش رو به صورت جانبی بفروشه !! نه اینکه

هر دفعه کاری کنه که شما حتی نتونی با یک کنسول دیگه قطعه Replace کنی !!

آره چرا نشه !! من 2 تا DVD rom همینطوری خراب کردم !

حداقل به یکی بگو که ...

یه بار یکی جواب داده بود صدای چرق چرق به خاطر همین چیزا هست
    میشه توضیح بدید چه جوری این اتفاق می افته ؟
    خودمون میتونیم درست کنیم؟
    اگر این صدا ها ادامه داشته باشه برای دستگاه مشکلی پیش نمیاد؟
    ممنون
    جرق جرق اون مربوط به تعادل Compact Disc شما میشه , یعنی هرچی مرغوب تر باشه سر و صدا در درایو هم کمتره. اگر هم با هر نوع CD و در هر 2 حالت عمودی و افقی مشکل سر و صدا دارید حتما باید پیش تعمیر کار برید تا آرمیچر

تنبل نشه.

تو اینجور موقع ها معمولا سعی میشه کمتر قطعه رو عوض کنن واسه همین میان از اسفنج ها و ابر هایی مثل Trimming Mat استفاده میکنند .

به این صورت که در DVD-Rom رو باز کرده و 3 تیکه به اندازه ی 1 سانتیمتر مربع به صورت مثلثی میچسبونن روی سقف درایو, اینطوری زمانی که CD یا DVD در حال چرخش هست از حالت کاملا 90 درجه با Optic خارج نمیشه.

چون در هر صورتی کوچکترین تغییر زاویه باعث کاهش و یا قطع شدن میزان فرکانس ورودی به Optic میشه و در این صورت یا فریم پخش دستگاه پایین میاد و یا اینکه کلا بلا استفاده میشه.
    Last edited by SamGun; 04-02-2010 at 01:36.

2. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

یه بار یکی جواب داده بود صدای چرق چرق به خاطر همین چیزا هست
    میشه توضیح بدید چه جوری این اتفاق می افته ؟
    خودمون میتونیم درست کنیم؟
    اگر این صدا ها ادامه داشته باشه برای دستگاه مشکلی پیش نمیاد؟
    ممنون
    ببینید این مساله فقط یک توجیه داره :

درایو 360 انقدر آشغالی تولید میشه که اگر دیسک توش بمونه خراب میشه ، بنده یک فروند Ps2 دارم که درست مال 5 سال پیشه و همیشه یه دیسک توی درایوش هست و هیچ چیش نشده .

همچنین درایو لپ تاپم و درایو کامپیوترم ، قدیمی ترین درایوی که من داشتم یک عدد سی دی رایتر TDK بود که هنوز هم داره مثل .... کار میکنه البته توی ایرانه و دست من نیست ولی هنوز سالمه

4. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

درایو 360 انقدر آشغالی تولید میشه که اگر دیسک توش بمونه خراب میشه ، بنده یک فروند Ps2 دارم که درست مال 5 سال پیشه و همیشه یه دیسک توی درایوش هست و هیچ چیش نشده .

همچنین درایو لپ تاپم و درایو کامپیوترم ، قدیمی ترین درایوی که من داشتم یک عدد سی دی رایتر TDK بود که هنوز هم داره مثل .... کار میکنه البته توی ایرانه و دست من نیست ولی هنوز سالمه
    متشکرم از این جواب کاملت
    می گم خوشبحالت مثل اینکه شما همه چی داریا(360.PSP.PS2. .......................)
    Last edited by A.N.A.P; 04-02-2010 at 01:46.

6. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

میشه اینو اثبات کنی ؟!

چطور تمام دستگاه ها طول عمر مفیدشون یکی میشه !؟

عجب حرفی میزنی شما !! بی اهمیت بودن ماله زمانی هست که MS بیاد قطعات کنسولش رو به صورت جانبی بفروشه !! نه اینکه

هر دفعه کاری کنه که شما حتی نتونی با یک کنسول دیگه قطعه Replace کنی !!

آره چرا نشه !! من 2 تا DVD rom همینطوری خراب کردم !

حداقل به یکی بگو که ...
    تمام دستگاه ها طول عمرشون یکی نمیشه ، طول عمر قطعات الکترونیکی از جمله چیپ ها و ... 50000 ساعته . برای اثباتش هم تشریف ببرید جمهوری توی این قطعه فروشی ها یک چیپ بخرید (ساخت ایران (فقط 555 میتونه تولید کنه ) یا چین نباشه چون جعبه و DATASHEET نداره) توی DATASHEET هاش نوشته که عمر مفید قطعات الکترونیکی چه قدره . 360 هم از این قاعده مستثنی نیست چونکه قطعات الکترونیکی داره . ولی این طول عمر به طور متوسط هستش نه قطعی ، یعنی یک دستگاه میتونه بیشتر هم عمر کنه ، میتونه کمتر هم عمر کنه .

به جاش من همین طوری تا حالا یه درایو هم خراب نکردم مثل تراکتور هم کار میکشم ، تازه توی ایران داپلیکیتور هم داشتم اون که دیگه منفجر هسته ای بود ، بد بخت روزی 500 تا رایت میکرد

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

البته نه اونقدر که شما فکر میکنی !

خب شما تمام این دستگاه هایی رو که استفاده کردی همه افقی بودن و فشار به طور مساوی روی آرمیچر بوده .

من 2 تا DVD-rom رو تو حالت عمودی و یک Writer رو هم تو حالت افقی خراب کردم با همین کار !

پس معلومه آدمه خوش شانسی هستید
    تمام دستگاه ها طول عمرشون یکی نمیشه ، طول عمر قطعات الکترونیکی از جمله چیپ ها و ... 50000 ساعته . برای اثباتش هم تشریف ببرید جمهوری توی این قطعه فروشی ها یک چیپ بخرید (ساخت ایران (فقط 555 میتونه تولید کنه ) یا چین نباشه چون جعبه و DATASHEET نداره) توی DATASHEET هاش نوشته که عمر مفید قطعات الکترونیکی چه قدره . 360 هم از این قاعده مستثنی نیست چونکه قطعات الکترونیکی داره . ولی این طول عمر به طور متوسط هستش نه قطعی ، یعنی یک دستگاه میتونه بیشتر هم عمر کنه ، میتونه کمتر هم عمر کنه .

به جاش من همین طوری تا حالا یه درایو هم خراب نکردم مثل تراکتور هم کار میکشم ، تازه توی ایران داپلیکیتور هم داشتم اون که دیگه منفجر هسته ای بود ، بد بخت روزی 500 تا رایت میکرد
    طول عمر یک قطعه که مربوط به استفاده ی اون میشه , بعد شما مهندسیه ساخت یک SMD IC با یک Mini IC رو یکی میدونی ؟!

یا مثلا خازن های جامد و معمولی رو !؟

درضمن شما نمیتونی بگی عمر یک RESISTANCE با یک LED برابری میکنه !! یعنی حتی فرضیه ی متوسط بودن عمر همه ی قطعات

غلطه .

تو DATASHEET ها فقط عمر قطعه رو تو یک نوع آزمایش مینویسه .

در ضمن من از میزان کار کشیدن از درایو حرف نزدم , از زمان SLEEP آرمیچر گفتم که با وجود CD تو حالت آماده به کار میمونه و Reset نمیکنه.
    Last edited by SamGun; 04-02-2010 at 02:06.

9. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

خب شما تمام این دستگاه هایی رو که استفاده کردی همه افقی بودن و فشار به طور مساوی روی آرمیچر بوده .

اتفاقا PS2 بنده همش عمودی بوده به جز 2-3 ماه اخیر .
    طول عمر یک قطعه که مربوط به استفاده ی اون میشه , بعد شما مهندسیه ساخت یک SMD IC با یک Mini IC رو یکی میدونی ؟!

یا مثلا خازن های جامد و معمولی رو !؟

درضمن شما نمیتونی بگی عمر یک RESISTANCE با یک LED برابری میکنه !! یعنی حتی فرضیه ی متوسط بودن عمر همه ی قطعات

غلطه .

تو DATASHEET ها فقط عمر قطعه رو تو یک نوع آزمایش مینویسه .
    منظور بنده سایر قطعات از جمله انواع دیود ها و خازن ها و رزیستور ها و ترانزیستور ها و کریستال ها نبود ، من فقط به چیپ های از نوع CMOS اشاره میکنم از هر خانواده ای از SCMOS بگیرید تا CCD و ... که در حقیقت تمام بخش پردازشی کنسول در اونها خلاصه میشه و در حقیقت اصل کنسول هم همونهاست چون فقط اونها هستند که قابلیت تعمیر یا تعویض ندارند یا هزینش خیلی زیاد میشه متاسفانه .

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

اتفاقا PS2 بنده همش عمودی بوده به جز 2-3 ماه اخیر .

منظور بنده سایر قطعات از جمله انواع دیود ها و خازن ها و رزیستور ها و ترانزیستور ها و کریستال ها نبود ، من فقط به چیپ های از نوع CMOS اشاره میکنم از هر خانواده ای از SCMOS بگیرید تا CCD و ... که در حقیقت تمام بخش پردازشی کنسول در اونها خلاصه میشه و در حقیقت اصل کنسول هم همونهاست چون فقط اونها هستند که قابلیت تعمیر یا تعویض ندارند یا هزینش خیلی زیاد میشه متاسفانه .
    خوش به حالتون ! کاشکی منم شانس شما رو داشتم .

خب شما اول گفتی قطعات الکترونیکی !!

بله درسته , چون این Chip ها تولید خارجی نداره و همه در داخل System استفاده میشه , تعویض هم صد در صد از روی یک System

دیگه هست.

12. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

خوش به حالتون ! کاشکی منم شانس شما رو داشتم .

خب شما اول گفتی قطعات الکترونیکی !!

بله درسته , چون این Chip ها تولید خارجی نداره و همه در داخل System استفاده میشه , تعویض هم صد در صد از روی یک System

دیگه هست.
    البته این رو هم بگم که من هر چی میخرم سعی میکنم Made in China نباشه

14. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amin_0913's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ( اصفهان)

پيش فرض

بازیهای x360 باید با سرعت حداکثر 2.4 رایت بشه و گرنه درایو دستگاه قادر به خوندن و اجرای بازی نیست.
    بعد چه شکلی میشه ایمیج گرفت؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

بعد چه شکلی میشه ایمیج گرفت؟؟
    با برنامه DVD Decrypt ، ولی چرا ایمیج بگیرید ؟ آمادش هست دانلود کنید خوب

17. 4 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •