انتخاب هرمس چناچه مركباتي صرف بپسنديد بسيار عاليه!
هم پخش هم ماندگاريش به نسبت دو مورد ديگه بهتره
اسنزا هم بسيار بسيار خوش رايحس و شخصا دوسش دارم ماندگاريش هم خيلي خوبه اما پخشش عالي نيست
Sent from my iPhone using Tapatalk
انتخاب هرمس چناچه مركباتي صرف بپسنديد بسيار عاليه!
هم پخش هم ماندگاريش به نسبت دو مورد ديگه بهتره
اسنزا هم بسيار بسيار خوش رايحس و شخصا دوسش دارم ماندگاريش هم خيلي خوبه اما پخشش عالي نيست
تشکر.
کلا دنبال کارای فیک نمیرفتم چون تو امارات کار اصل با قیمت مناسب راحت پیدا میشه ولی این ناسوماتو به نسبت حجمش قیمت کاراش بالاست زود تموم میشه برای همین باید زاپاس هم خرید، بماند از دوستانی که قرض میکنند و نمیارند وسایل شخصی آدم رو
گفتم یه تستی هم بزنم حداقل اینا از روی اون میزنن نه مثل شرکتهایی که کلا اسم و جلد و شیشه رو هم زحمت میکشن کپی میکنن.
شیخ سابقا زیاد استفاده کردم مخصوصا اینا که تو شیشه های خوشگل طرح عربی هست تو بازار قدیم بعضی مغازه ها کلا این سبک عطر کار میکنند.
چه کنیم دیگه از وقتی ساکن جنوب شدم هم خونگرم شدم هم سلیقه ام و طبعم گرم شده تازه کلی صابون و روغن بدن مراکشی و سودانی که اونها هم بوی گرم دارند هم استفاده میکنم! یه بار سعی کردم برم دنبال عطرهای مدیترانه ای آخه اونها هم گرمسیری هستن ولی اطلاعاتم محدود بود به کارای تام فورد که خیلی شیرین هستن.
بازم تشکر از جوابتون.
Last edited by Captain_America; 16-01-2016 at 00:54.
میشه چند تا از بهترین کارهای زنونه و چند تا از بهترین کارهای مردونه از لحاظ پخش بو بالا که خط بو دارن معرفی کنین
دوستان به نظرتون بهترین کار مردونه تا 120 تومن برای بهار و تابستون چیه ؟ لالیک مشکلی اسپورت چطوره ؟ گزینه بهتر هم هست ؟
ورساچه اروس، بسته به جایی که میخرید شاید مقداری گرون تر از 120 بشه.
پولو قرمز هم می پسندم.
داداش یه پستی دادی که پر اشکاله
1 ایروس اصلا برای فصل بهار و تابستون نیست ! بوش بیشتر گرمه !
2 - قیمتش حدود 170-180 هست نه تا 120 !
3 - قبلا داشتمش زیاد خوشم نیومد فروختم
بوی میوه ای رو واسه بهار تابستون بایستی بزنی دیگه فصل سرد برو سراغ بوی چوب و عود و چرم، قیمتش هم من 135 گرفتم یه چند وقت پیش. دیگه نمیدونم والا پس به نظرم کارای کرید هم به سلیقه ات نخوره، یه چیز بزن پخش بوش زیاد باشه ملت حال کنن باو.
نه اخه اصلا بوش میوه ای نیست ! بوی کاملا شیرین و گرمی داره - 135 !؟ خیلی عجیبه این قیمت
تا 120 که کرید نمیشه خرید !
سلام به محمد عزيز
من به شما لوئوه ٧ با شيشه آبي كمرنگ رو پيشنهاد ميكنم البته كمي بيش از ١٢٠هست اما زير ٢٠٠ قطعا گير مياد
كار با كيفيتيه خيلي فرش هست از لحاظ ماندگاري و پخش هم متوسط هستش اما ضعيف نيست!
نت ابتدايي مركبات و نت پايه خس خس و سدر و مشك هست در واقع يك كار چوبي و شادابه
اگر نه كه بين كاراي سي كي و ازارو در اين رنج بررسي كنيد
البته خودتون كروم لجند ازارو داريد [emoji257]
ممنون
نه والا اینی که گفتین گرونه ، ارزون تر میخوام
اره درسته كروم لجند رو دارم ( جدیدا هم از بوش زیاد خوشم نمیاد نمیدونم چرا ! )
اون لالیک مشکی اسپورت رو تست کردین ؟ چطوره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)