تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1151 از 1211 اولاول ... 15165110511101114111471148114911501151115211531154115511611201 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,501 به 11,510 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadishi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

سلام

راستش پنجشنبه که دوستم اومد باهاش بازی کردم دید بازی خوب هست،گفت فردا یجا مسابقه هست بیا با هم بریم.

ما شیرازیم . دیگه امروز رفتیم ببینیم جو چطوریه که در عین تعجب همگان و خودم به فینال رسیدم.

واقعا مدیون mra680 هستم.

آقا همشون در سطح فوق حرفه بودن ولی با راهنمایی های ارزشمند دوستان بالاخصmra680 به فینال رسیدم.

ولی خدا میدونه چقدر خودزنی کردم و حرص خوردم تا به فینال رسیدم.

ولی تو فینال یه رئالی جلوم بازی میکرد که با کریس رونادو از وسط زمین قر میداد و میرقصید و هر چی تکل میزدم روش بدون این که

دریبل کنه و یا از رو تکل بپره، تکل رو رد می کرد و من دیگه جلو اون دووم نیاوردم و دوم شدم.(در ضمن به نفر دوم یه قرون هم نرسید.)

آقا میخواستم بپرسم شما میدونین که چطوری میتونست بدون دریبل کردن و از رو تکل پریدن میتونست از تکل عبور کنه؟

ممنون
    سلام دوست عزیز همشهری هم که هستیم کجا جام گذاشته بودند؟ گیم نت سیاه سفید جام میزاره اما خیلی وقته که نرفتم دوم شدنت هم بهت تبریک می گم اینجور که شما میگین که اصلا نمیشه شما تکل بزنید 100% میزنه حالا یا از روش میپره یا از کنارش با R2 حالا دفعه دیگه که رفتی انشالا که اول بشی

2. این کاربر از hadishi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_santori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام دوست عزیز همشهری هم که هستیم کجا جام گذاشته بودند؟ گیم نت سیاه سفید جام میزاره اما خیلی وقته که نرفتم دوم شدنت هم بهت تبریک می گم اینجور که شما میگین که اصلا نمیشه شما تکل بزنید 100% میزنه حالا یا از روش میپره یا از کنارش با R2 حالا دفعه دیگه که رفتی انشالا که اول بشی
    آقا مجید خودش هر هفته تو چهار راه ادبیات مسابقه برگزار میکنه.

حتما مجید رو میشناسی که تا حالا 4 -5 بار قهرمان شده.

یکی اومد تو 1/4 مجید رو 6-1 برد.

بعد من تو نیمه نهایی از اون پسر 3-1 بردم.

ببخشید میشه بگین چه طوری میشه دریبل کردن حرفه ای رو یاد گرفت؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

آقا مجید خودش هر هفته تو چهار راه ادبیات مسابقه برگزار میکنه.

حتما مجید رو میشناسی که تا حالا 4 -5 بار قهرمان شده.

یکی اومد تو 1/4 مجید رو 6-1 برد.

بعد من تو نیمه نهایی از اون پسر 3-1 بردم.

ببخشید میشه بگین چه طوری میشه دریبل کردن حرفه ای رو یاد گرفت؟
    من خیلی جام شرکت نکردم بچه ها رو نمیشناسم شماره گیم نت این اقا مجید داری؟ بیام یک جام بزنیم چند نفر شرکت کردن نفر اول چی دادن؟ والا دریبل کردن که شکل های زیادی داره هر کس یک جور استفاده می کنه من خودم تو سر توپ زیاد استفاده میکنم میتونی پا عوض کنی ( چند بار R1 بزن ) دریبل کردن بستگی داره بازیکن تو چه شرایطی باشه به چه سمتی داره حرکت می کنه مدافع چقدر فاصله داره به بازیکن

5. این کاربر از hadishi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من خیلی جام شرکت نکردم بچه ها رو نمیشناسم شماره گیم نت این اقا مجید داری؟ بیام یک جام بزنیم چند نفر شرکت کردن نفر اول چی دادن؟ والا دریبل کردن که شکل های زیادی داره هر کس یک جور استفاده می کنه من خودم تو سر توپ زیاد استفاده میکنم میتونی پا عوض کنی ( چند بار R1 بزن ) دریبل کردن بستگی داره بازیکن تو چه شرایطی باشه به چه سمتی داره حرکت می کنه مدافع چقدر فاصله داره به بازیکن
    البته گیم نت مال خودش نیست گیم نت رو جور کرده که بچه ها هر هفته برن مسابقه بدن.

هر هفته حداقل 15 نفر شرکت میکنن و جایزش هم حداقل 70 هزار به نفر اول هست و بقیه هیچی.

آدرس:

من اینجوری میرم: اول برو فلکه گاز ،ازهمون سمت که در پارک شهر هست بری جلو سمت راست میپیچی

تو یه خیابون(به سمت حافظ) مستقیم دوتا فلکه رو رد میکنی بعد میرسی به یه چهار راه اون چهار راه رو تا نصف

میری روبه روی غذا خوری بادبادک یه گیمنت هست به اسم باد کنک.

هر جمعه ساعت 8/30.

درضمن منظورم از دریبل این هست که مثلا کریس رونالدو پشت محوطه توپ رو داشته باشه

بعد 5 تا دفاع جلوش باشن چه طوری میشه 5 تاشون رو جا بزاره و با دروازه بان تک به تک بشه؟

(کاری که بیشتر بچه های اونجا به صورت حرفه ای انجام میدادن.)

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

درضمن منظورم از دریبل این هست که مثلا کریس رونالدو پشت محوطه توپ رو داشته باشه

بعد 5 تا دفاع جلوش باشن چه طوری میشه 5 تاشون رو جا بزاره و با دروازه بان تک به تک بشه؟

(کاری که بیشتر بچه های اونجا به صورت حرفه ای انجام میدادن.)
    هر جمعه یعنی همه میان شرکت می کنند همیشه جمعه ها 100% است؟ ببین علی جون تو با رونالدو راحت میتونی این کار رو بکنی البته اگه دفاع تیم مقابل خوب باشه اون طرف دفاعی خوب بگیره کار سخت میشه وقتی دیدی 4 یا 5 بازیکن جلوت هستند یا تک به تک یا 2 نفره میان دونبالت مثلا داری با رونالدو یک مسافتی طی میکنی بعد میبینی چند نفر دارن میان رو پات R2 رو بزن رونالدو همین جوری که داره دو میزنه توپ نگه میداره و بازیکن های حریف غافل گیر میشن بعد اینجا میتونی به عرض حرکت کنی یا وقتی میبینی دفاع سر سخت تو سرتوپ بزن البته با جهت بازیکن جا میمونه و علی جان تو بازی وقتی میبینی طرف بازیتو دستش امده توپ ازت میگیره جای رونالدو عوض کن بعد بازی اروم کن در مواقع ضرروری که هیچ بازیکنی جلوت نیست دو بزن بازی اروم کن با رونالدو کاکا وا بازیکنان که تکنیک دارن راحت تو سر توپ بزن اگه بخوای همش با رونالدو و کاکا دو بزنی مطمن باش طرف بازیتو دستش میاد بازم میگم همه اینا بستگی داره خوب عمل کنی و اگر دفاع کسی که داری بهاش بازی می کنی خوب باشه یک خورده به مشکل می خوری که میتونی از ساتنر کمک بگیری یا برو تو ترکیب یک بازیکن سرعتی بزار گوش که در صورت مشکل سانتر کنی تو این بازی سانتر اهمیت خاصی داره

8. این کاربر از hadishi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

آره،هر جمعه هست. البته هفته قبلش اعلام میکنه که هفته دیگه بیاین.

منظورتون از سرتوپ همون شوت و پاس هست یا چیز دیگه ای؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

اره همون شوت پاس البته پر کردنش مهمه کی استفده کردنش هم خیلی مهمه تو سر توپ زیاد تمرین کن دو زدن هم کم استفاده کن به نتیجه میرسی

11. این کاربر از hadishi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

نمیدونم چم شده فکر کنم تو هر بازی 10 تا موقعیت تک به تک دارم ولی نمیدونم چطوری بزنمشون
    تو pes 9 با سر توپ به راحتی میشد گل زد ولی الان نمیدونم چیکار کنم

آخر فروم باز Traceur's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

چیپ ، فریب دروازه بان (دریبل) ، شوت به زوایای مخالف و موافق و ... این همه روش ...

14. 2 کاربر از Traceur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hoha881's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

گل زدن که با هاش خیلی سادست.
    سختیش دفاع کردنه.
    هیچ راهی هم جز تکل نیست که اونم منجر به اخراج میشه ولی خب در اکثر مواقع تیم داوری تکل از پشت رو خطا نمی گیره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •