کدوم شهری؟
اگر تعرفه های شهرت خوبه و همشهریات راضین حتما برو..
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
کدوم شهری؟
اگر تعرفه های شهرت خوبه و همشهریات راضین حتما برو..
نه بابا بایوس سخته یکم
یه نزم افزار هست با اون تنظیم میکنی اینجوری مثل من
اسم نرم افزار هم که تو عکس هست
تنها نکته اینه که شب وقتی میخوای بری لالا سیستمت رو هایبرنیت مکنی خودش سر ساعت معین شده روشن میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که از این نرم افزار استفاده میکنم:
1. هم فارسیه (تولید داخله)
2. رایگانه
3. امکاناتش زیاده
4. پشتیبانی از ویندوز 8
du meter خیلی نرم افزار خوبیه و حتما باید روی سیستم نصب باشه
اینم شبانه من طبق این نرم افزار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره واقعا نرم افزار خوبیه...و واقعا کسی که فکر میکنه از ترافیکش بیش از حد کم میشه میتونه با این برنامه بفهمه چثدر مصرف داشته!
اگر کسی از دوستان خواست لینک دانلودش در امضام هست.
اره هفته اول که مشکل از مرکز مخابراتی بود که گفتن فعلا درخواست کار جدید قبول نمیکنه ولی بعد یه هفته درست شد و چهارشنبه هفته پیش گفتن فرستادن مخابرات و نهایت تا یکشنبه یعنی دیروز وصل میشه که بعد گفتن دوباره باز باید بگیم قطع کنن و دوباره وصل کنن
امروزم که دوباره زنگ زدم گفتم که اگه وصله دیگه چرا باید قطع کنین که گفت دیروز اشتباهی گفتن بهتون و ما امروز باز کارتون فرستادیم مخابرات که تا 72 ساعت دیگه وصل میشه که دو روزم تعطیله و دیگه باز میره تا شنبه یه هفته دیگه باز علافیم
تازه وارد نیستم کهتا همین دو سه هفته پیش هم وصل بود اسیاتک
من از سال 86 هست اسیاتک دارم خوبی و بدی زیاد داشته ولی بدی هاش خیلی کمتر از خوبی هاش بوده حداقل تو مرکز مخابراتی ما که خیلی خوبه
بقیه شرکت ها هم کم و بیش میدونم وضعیتشون رو بدتر نباشن بهتر نیستن
در کل از اینترنت ایران و کلا هر چی تو ایران هست توقع زیادی نداشته باشید قناعت پیشه کنید که همینم فردا ازمون میگیرن![]()
Last edited by Greedy; 03-06-2013 at 13:44.
کرمان
این جا اگه 6ماه نگیرم دانلود شبانه رو سرویساش نمی ده
صبانت می گن پینگش خوبه کسی داشته تا حالا؟
Last edited by k1_24; 03-06-2013 at 13:48.
قم هم 6ماهه میده
صبانت دانلود شبانش زیاد تعریفی نداره!یه روز خوبه یه روز بد!
از همشهریات بپرس اگر مخابرات خوبه حتما برو از مخابرات بگیر
پینگش معمولا بهترین پینگه در حال حاظر (اگر خوش شانس باشی)
تنها عیب بزرگی که آسیا داره پینگشه
سرغت دانلود عالی
سرعت دنلود شبانه خوب
قطعی کم
دوست گلم من امروز زنگ زدم برای حجم کم شدم تو ساعات رایگان قدیم که الان بدون اطلاع برداشتن . طرف هر چی بش گفتم . گفت نه نمی تونم بهتون حجم بدم . چون از این قضیه 25 روز می گذره. اگه همون 2-3 روز اول می زنگیدی این کارو می کردم ولی الان حجم نمی دم . با پر رویی تمام . می گه این آفری هست که اسیا تک داره می ده و تو قرار داد تون هم نوشته که هر زمان لازم باشه می تونه اسیاتک این آفر شبانه رو کسر کنه و از مشتری حجم مصرف بشه . داشتم همین جوری 30 دقیقه باش می حرفیدم . به هیچ وجه زیر بار نرفت . بش می گم شما موظف بودین از طریق اس ام اس به مشتری هاتون خبر بدین . میگه : ما 240 هزار مشتری داریم . نمی تونستیم که به همه اطلاع بدیم . شما باید سایت رو چک می کردین
دوستان به نظرتون راه حل چیه ؟ من می خوام بدونم چطور می شه شکایت کرد ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)