8019 چی هست؟ چی داره؟
8019 چی هست؟ چی داره؟
8019 پخش کنوود هست و صدای خوب و طبیعی داره یه سرچ بزن توی گوگل سایت کنوود میاد مشخصاتش هست
Sent from my HTC One X
آقا حمید چه خبر؟!
بله دوست عزیزمون توضیح دادن
و به غیر مواردی که دوستمون گفت میتونم بگم تنظیمات حرفه ای داره
اهم متر که در واقع مقاومت و امپدانس معادل رو اندازه میگیره با واحد اهم ...
توان ضرب ولتاژ در جریان هست P=IV ... شاید بشه با یه مولتی متر جریان و ولتاژ رو گرفت و توان رو بدست آورد ... البته وات متر هم موجود هست در بازار
خازن توان رو زیاد نمیکنه ... خازن عنصری هست که نمودار های ولتاژ و ... رو نرم تر میکنه و در واقع نوسانات رو یک جوری ملایم تر میکنه تو سیستم هم برای ساب به خصوص استفاده میشه فک کنم که همین کار رو انجام بده ...
مشکل باتری دارید مگه یا برق کم میاد ؟ در این صورت ابتدا BIG3 کنید ( سه سیم به جاهای مختلف از باتری و دینام و زمین مجازی ماشین وصل کنید که خودتون هم میتونید انجام بدید سعی کنید از سیم های جوش کاری که کلفته استفاده کنید )
ممنون دوستان
آدرس اینترنتی واسه خرید آنلاینش رو سراغ دارید؟
قیمتش چنده الان؟
سلامتید گلم.برای باکس ؟چشم.لا فرصت
بسیار عالی.
در زمینه خازن من با اجازه صاحب تاپیک نکته ای عرض کنم.
البته تکراریه ولی خب....ببین دوست من خازن یک تثبیت کننده هاست. البته خازنهای مرغوب نه هر خازنی.که برخیشون جای دکور استفاده میشن.زمانی که یه پیک سنگین تو سیستم توسط ساب ووفر اجرا میشه یه لحظه باعث افت ولتاژمیشه حالا اگر ما دینام و کابل کشی سیستممون قوی باشه،BIG 3 هم کرده باشیم. خازن برای جبران اون لحظه افت وارد مدار میشه و ولتاژ استیبل رو برای آمپلیفایر مها میکنه. سریع دشارژ و شارژ میشه.
3FX جان چی شد؟
آدرس که من نمیشناسم ولی من برای دوستا حدود 590 گرفتم.ممکنه پائینتر هم بتونم تو سری جدید که قرار بیاد بگیرم.
آقا حمید دادا سلام
ممنون بابت راهنماییت
راستش من اهوازم . راهی هست که از تهران تهیه بشه واسم ارسال بشه
راستش اینجا اکثرا پایونیر بازن . بهرحال یه راهی بزار جلو پام بتونم این 8019 رو تهیه کنم
ممنون میشم
سلام سلام
تو سایت همسایه یکی 2 تا اکبندشو گزاشته برا فروش 590 تومن
یه در حد اک هم هست 490
نتونستی پیدا کنی بگو لینکشو برات پخ کنم فعلا حالشو ندارم![]()
Last edited by لنگرود1371; 17-07-2013 at 12:27.
سلام
8019 الان یکمی کم شده تقریبا نیست شده کسی هم نداره
سلام دوست خونگرم اهوازیم.با حرارت بالای اهواز چیکار میکنی.انشاءالله برقرار باشی گلم.
شرکت قراره پخش کنه اگر موجود شد حتما براتون تهیه میکنم.چشم
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)