تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1151 از 2403 اولاول ... 15165110511101114111471148114911501151115211531154115511611201125116512151 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,501 به 11,510 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

عزیز یعنی ما برای خودمون هم ارزش قائل نیستیم که می گی جای کوبیده به ما فیله بره داده بودن؟ یعنی ما ارزشمون این اندازه سرعت هستش؟ به نظر شما ما نباید به خاطر پایین آوردن سرعتهامون شاکی باشیم؟
    من آلمان اینترنت با سرعت 24مگ داشتم اونم با قیمت بسیار کم. می شه بگی چیه ما از اونا کمتره که به خاطر سرعت 1 مگ باید حرص بخوریم؟ من فقط دنبال این هستم که به کشورم خدمت کنم بتونیم جایگاه واقعی خودمون رو بدست بیاریم که سالهای داریم با تنبلی و استفاده کردن از نتیجه زحمات دیگران عقبگرد می کنیم. پس بهتره سطح انتظاراتمون رو بالا ببریم...
    دوست عزیز این بحث هزاران بار تو این تاپیک و صدها تاپیک دیگه انجام شده.
    چیه ما شبیه کشورهای توسعه یافته اروپائی و آمریکائی هست که اینترنتمون باشه ؟
    درآمد سرانه ملیمون ؟ رفاه اجتماعیمون ؟ رفاه سیاسی و اقتصادیمون ؟
    قیاس میکنید همه جانبه باشه لطفا
    یا وقتی میری بقالی سر محلتون تخم مرغ دونه ای 350 تومنی میخری هم یکم فکر بالا بردن انتظاراتت باش
    خوشبختانه تنها چیزی که تو این مملکت ارزون میشه اینترنته

2. 2 کاربر از minime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوست عزیز این بحث هزاران بار تو این تاپیک و صدها تاپیک دیگه انجام شده.
    چیه ما شبیه کشورهای توسعه یافته اروپائی و آمریکائی هست که اینترنتمون باشه ؟
    درآمد سرانه ملیمون ؟ رفاه اجتماعیمون ؟ رفاه سیاسی و اقتصادیمون ؟
    قیاس میکنید همه جانبه باشه لطفا
    یا وقتی میری بقالی سر محلتون تخم مرغ دونه ای 350 تومنی میخری هم یکم فکر بالا بردن انتظاراتت باش
    خوشبختانه تنها چیزی که تو این مملکت ارزون میشه اینترنته
    دقیقا منم حرفم همینه
    ما مخارجمون به قیمت جهانیه ولی حقوقمون نیست...
    1-پایه حقوق به قیمت جهانی برسه
    2-قانون کپی رایت بیاد
    3-دیگه لازم نیست با اینترنت فایل دانلود کنیم چون در مراحل قبل هم پول کافی جمع کردیم که هرچی می خوایم رو بخریم و هم قانون کپی رایت داریم.
    4- اینترنت بالای 10 مگ قابل ارائه هست
    این مراحل باید به فاصله کمی از هم اتفاق بیفته....

4. این کاربر از kamy_seaman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

یه چیز دیگه هم میخواستم بگم یکم بهمون خوش بگذره و بخندیم
    جاغلان شما کی از هه کومپانی اینترنت داریدی آیید ایه هه کومپانیه مسخره کونید شوما خودتان کی بدترید که بره , بیشید ایتا کومپانی دیگیه اینترنت فیگیرید انقد نه شمره عذاب بدید نه امی وقت بیگیرید شیما حرفان تکراریه امره.
    از قدیم بوگوفتیدی کی "ان سری کی درد نوکونه کی دزمال دنبیدیدی"

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

مردحسابی تو که هر چند وقت با یک عنوان جدید میای اینجا وتبلیغ اندیشه میکنی، فکر میکنی مشتریها احمقند که حرف تو رو باور کنند؟
    دوستان برید پروفایلش رو ببینین فقط تو این تاپیک شرکت میکنه وطبق معمول تبلیغ اندیشه.

فرقی نمیکنه که تبلیغ چی رو میکنی، من اگه جای شما بودم بدون هیچ ترس یا کلک خودم رو معرفی میکردم و بر اساس منطق و واقعیت برای شرکتم تبلیغ میکردم. نه اینکه همش از شرکت تعریف کنم بلکه مشکلات کاربرا رو درک و برای حلش تلاش کنم و نه اینکه تا یکی دیگه مثل شما بیاد تبلیغ شرکت خودش روبکنه شما بگی نه همش دروغه و...
    مطمئن باش با اینکارها نتیجه عکس خواهی دید
    ببخشید که من سرویسم اندیشه هست و نمیتونم تبلیغ مثلا پارس انلاین رو بکنم چون ندارم. معذرت میخوام میرم میگیریم که بتونم تبلیغ اونا رو هم بکنم.
    چون مدرک تحصیلی من کامپیوتره و کاملا فنی هستم می تونم بفهمم وقتی چیزی خراب میشه مشکل از چیه و کجاست بنابراین هیچ وقت بدون دلیل حرف نمیزنم . همیشه پعد از تست میگم مثلا اینجوری شده اونجوری شده اما وقتی کسی میگه مثلا پارس خرابه من جواب نمیدم چون ازشون سرویس ندارم که جواب بدم یا بتونم خطشون رو تست کنم .
    اگه شما دوست دارید این تاپیک فقط برای تخلیه فشار عصبی ناشی از اشکالات سرویس ها باشه که بیایم به اینو اون بده و بیراه بگیم که مطمئنا هدف این نیست که خب هیچ حرفی ندارم اما اگه میخواهیم یاد بگیریم و یاد بدیم و کمی شرایط رو تحلیل کنیم برای اینکه بفهمیم کی راست میگی کی دروغ فکر کنم راه اینی نباشه که شما میگید.

شما میگید بر اساس واقعیت حرف بزنید خب من زدم پس چرا ناراحت شدیدو اینم واقعیت:
    لیست تعرفه های مخابرات
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه شما اینجا دروغی تهمتی دفاع نابجایی می بینید من شرمندم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

یه چیز دیگه هم میخواستم بگم یکم بهمون خوش بگذره و بخندیم
    جاغلان شما کی از هه کومپانی اینترنت داریدی آیید ایه هه کومپانیه مسخره کونید شوما خودتان کی بدترید که بره , بیشید ایتا کومپانی دیگیه اینترنت فیگیرید انقد نه شمره عذاب بدید نه امی وقت بیگیرید شیما حرفان تکراریه امره.
    از قدیم بوگوفتیدی کی "ان سری کی درد نوکونه کی دزمال دنبیدیدی"
    کومپانی!!!! خیلی با حال بود.

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

بعد مدتها پست میدم
    128 1 گیگ
    free time=32KB
    درست برابر unlimite
    الان واقعا کفری شدم

یه زمانی اینجا پست میزاشتم سرعت 256KB و طرف داری اندیشه رو میکردم

داره خودمونی میشه darkman.p's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

منم بعد از مدت ها پست میزارم از شاتل گرفتم جدیدا ولی باز بر می گردم اندیشه چون شاتل اگه بهش وی پی ان بزنی می میره حالا چه قضیه ای داره خدا می دونه همه جوره هم تست کردم با دوستم ) حوصله جمع آوری و برقراری رو ندارم کاش اینترنت یه روز طول می کشید قطع و وصل شدنش اینجوری رقابتا هم بیشتر می شد جمع کردن یک خط و دوباره برقرار کردنش هفت خان رستمو گفته زکی

10. این کاربر از darkman.p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Dj_aghamajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

شما که از شرکتهای دیگه سرویس نداری، اینا چیه که میگی؟
    1-
    کد:
    2-
    کد:
    3-
    کد:
    4-
    کد:
    کی از حرف شما ناراحت شد، من خیلی وقته دیگه اینجا نمیام، قبلا افرادی که میومدن و صحبت میکردن خیلی قشنگتر از شما صحبت میکردن و بچه ها رو راهنمایی میکردن. نکته واضح درمورد شما اینه که هیچکاری به استفاده از اینترنت و دانلود و... نداری فقط وایستادی یکی بیاد بگه اندیشه فلان فلانه و جوابش رو بدی!
    این لیکی هم که دادی فقط امثال شما میرن دنبالش وگرنه هیچ آدم بیکاری نمیره ببینه اینترنت کیلویی چند وارد ایران میشه و گرمی چند بوسیله ISP به مردم فروخته میشه! همه ISP رو میشناسن.

12. 3 کاربر از Dj_aghamajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه rahimgms's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

ببخشید که من سرویسم اندیشه هست و نمیتونم تبلیغ مثلا پارس انلاین رو بکنم چون ندارم. معذرت میخوام میرم میگیریم که بتونم تبلیغ اونا رو هم بکنم.
    چون مدرک تحصیلی من کامپیوتره و کاملا فنی هستم می تونم بفهمم وقتی چیزی خراب میشه مشکل از چیه و کجاست بنابراین هیچ وقت بدون دلیل حرف نمیزنم . همیشه پعد از تست میگم مثلا اینجوری شده اونجوری شده اما وقتی کسی میگه مثلا پارس خرابه من جواب نمیدم چون ازشون سرویس ندارم که جواب بدم یا بتونم خطشون رو تست کنم .
    اگه شما دوست دارید این تاپیک فقط برای تخلیه فشار عصبی ناشی از اشکالات سرویس ها باشه که بیایم به اینو اون بده و بیراه بگیم که مطمئنا هدف این نیست که خب هیچ حرفی ندارم اما اگه میخواهیم یاد بگیریم و یاد بدیم و کمی شرایط رو تحلیل کنیم برای اینکه بفهمیم کی راست میگی کی دروغ فکر کنم راه اینی نباشه که شما میگید.

شما میگید بر اساس واقعیت حرف بزنید خب من زدم پس چرا ناراحت شدیدو اینم واقعیت:
    لیست تعرفه های مخابرات
    کد:
    اگه شما اینجا دروغی تهمتی دفاع نابجایی می بینید من شرمندم.

سلام این لیست بدرد عمه ما میخوره با این سرعت مزخرفی که دارین به مردم میدین بایدم طلبکار باشی مرد حسابی من الان یه هفته است نتونستم وارد سروم بشم از چی حرف میزنی بجای اینکه سرعت را زیاد کنید تا مردم به کارشون برس هر روز یه قانون جدید میزارین

14. این کاربر از rahimgms بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

امسال چرا اندیشه اینطوری کرد!؟
    من منتظر بودم مثل پارسال بترکونه قیمت ها رو درست و حسابی بیاره پایین همه جای دنیا سالانه سرعت ها چند مگابایت میره بالا ما باید هر سال همین سرعت رو داشته باشه قیمت ها هم که 1000 تومن، 1000 تومن میارن پایین!

16. این کاربر از mehdihamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •