منم با 4-3-3 موافقم شدید ! عاشق این ترکیبم ! : دی
منم با 4-3-3 موافقم شدید ! عاشق این ترکیبم ! : دی
الان تو گل نوشته بود خرید های بعدی رئال : آلونسو آربلوا و و بگم؟ بگم؟ داوید سیلوا
البته باید به اینا ریبری رو هم افزود
اگه اینا بیان تو تیم ملی فکر کنم 6 نفرو داریم
این بهترین خبر عالم بود !
اگه هاینزه هم بره بمیره بینظیر میشه !!!![]()
شدیدا تائید میشهاگه هاینزه هم بره بمیره بینظیر میشه !!!
ممد دوست داریم... خوش اومدی عزیزم![]()
این ریبری که 100% میاد دیگه ! باید با چه زبونی بگه میخوام برم رئال ؟! : دی
تمدید نکرده خیلی واضح گفته میخوام برم !
بچه ها یه کم فکر میکنم میبینم که انگاری این ریبری رئالی نخواهد شد...!
مرسی داش احمد. آقایی.
==================
صفحه اول سایت گل
فرانک ریبری ستاره فرانسوی در صحبتهایی ابراز تمایل کرده که علاقه زیادی دارد تاعضوی از انقلاب کهکشانی رئال باشد.
سایت گل:ستاره فرانسوی باشگاه بایرن مونیخ در مورد شایعاتی که در بازار نقل و انتقالات از پیوستن احتمالی او به رئال مادرید به گوش می رسد، نظر داده است. طبق گزارشی که در روزنامه اکیپ منتشر شده، ریبری اعلام کرده که فقط می خواهد در تیم سفیدپوش رئال توپ بزند. این درحالی است که کریم بنزما، دیگر ستاره تیم ملی فرانسه در روزهای آتی به تیم مادریدی خواهد پیوست و ریبری نیز در صحبتهایی از آرزویش برای پیوستن به برنابئو سخن گفته است.
او روز 5شنبه در گفت و گو با اکیپ گفت:«من تصمیمم را گرفته ام.می خواهم بایرن را ترک کنم و مقصدم یا رئال مادرید خواهد بود و یا هیچ تیم دیگری.» سران باشگاه بایرن رسما اعلام کرده اند که این ستاره 26 ساله که در سال 2007 از المپیک مارسی به این تیم پیوسته است، را به فروش نخواهند رساند. در این میان اوتمار هیتسفیلد، مربی سابق بایرن اعلام کرده که سران باواریایی می بایست واقع بین بوده و نباید جلوی انتقال ریبری به رئال را بگیرند. این در حالی است که ریبری روز گذشته پیشنهاد تمدید قراردادش با بایرن را در کرد و فقط به پیوستن به رئال و همراهی کاکا، کریستیانو رونالدو و کریم بنزما می اندیشد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)