اقایون 512 محدود سرعتش چنده؟
کلا کدوم تعرفه الان بصرفه هستش؟
قبلا 512 نامحدود داشتم.ماهانه 13 تا 15 گیگ دانلود داشتم ولی سرعتش کمه.ممنون میشم راهنمایی کنید.
اقایون 512 محدود سرعتش چنده؟
کلا کدوم تعرفه الان بصرفه هستش؟
قبلا 512 نامحدود داشتم.ماهانه 13 تا 15 گیگ دانلود داشتم ولی سرعتش کمه.ممنون میشم راهنمایی کنید.
اینجا همه دانلودرن، کسی پینگ و کیفیت براش مهم نیست.
سرعت 70تا80
من ماه قبل 256 نامحدود داشتم 30 گیگ گرفتم با سرعت 30 شما با سرعت55 میتونی بیشتر از این بگیری.
الان به غیر از سرویس های یکساله و شش ماهه برای دانلود سرویسی مناسب نیست.
سرویس 1024 محدود سرعت روزانه و شبانه 220.شبی 4 گیگ تایم رایگان
2048 محدود سرعت روزانه و شبانه 300
این واقعا برام جالبه :(
تاریخ ثبت: ۱۳۹۲/۱۱/۳ 09 10
عنوان پیام درج شده: پینگ بالا متن پیام: ابنم ی عکس از پینگ نا مطلوب پینگ باید بین 50 تا 120 باشه بالای 120 میشه فاجعه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خواهشا رسیدگی کنید و کاربرا رو اینقدر اذیت نکنین تاریخ پاسخ: ۱۳۹۲/۱۱/۶ 08:54:44 پاسخ پیام: با سلام و احترام . با مشترک تماس گرفته شد و توضیحات لازم داده شد.با تشکر
روزبه ،کلا نماینده صنف مایه دارا هستی دیگه!کسی که مخابرات داره قطعا اول هزینه براش مهم بوده! بعد میره سراغ سرعت و پینگ!
والا من دوسال مشترک شاتل دزد بودم(فقط بخاطر وبگردی)، جز دردسر چیزی ندیدم! البته روزها خوب بود اونم فقط برای زودتر تمام شدن ترافیک! شب افتضااااااااااااااااااااا ااح! الانم که شب رایگان رو یکم بهتر کردن اما ترافیک ماهانه و قیمتها اصلا مناسب نیستش!
های وب هم اوایل خوب بود چون مشترک کمتری داشت، نه الان که در حال انفجاره! بازم مشترک جذب میکنه! کلا توی ایران، اینترنت، حکم کالای تجاری لوکس رو به خودش گرفته! همش خبر از افزایش قیمته نه کیفیت!
خاک تو سر مسوولینی که دم از دولت الکترونیک میزدنو میزننو خواهند زد! یکی از همینا بیاد مخابرات بابل یه سر بزنه، خودش طرح دولت الکترونیک رو تعطیل میکنه!
![]()
روزبه جان سلام
بابا این همه درخواست دوستان رو رد نکن دیگه!1تست از شبانه هم بزار!!!!
چی میشه مگه!!![]()
آی پی 2 هم تعریفی نداره.پینگ حول و حوش 300 با مقادیر فراوانی پاکت لاست!
Last edited by saberpf; 04-02-2014 at 00:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)