تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1150 از 1185 اولاول ... 1506501050110011401146114711481149115011511152115311541160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,491 به 11,500 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

ارشاکو به نسبت قیمت مناسبی داشت یعنی همین ایسه میاکی رو ۱۲۵میل میده ۱۴۸که به نسبت سایتهای معروف دیگه خوب بود.ضمانت برگشت هم که داره.سفارشم به موقع رسید.از نظر اصل بودن که کدها همخونی داشت. بعلاوه ماندگاری خیلی خوب.
    دقیقا منم دنبال یه رایحه هستم که خنک و خاص باشه و ماندگاری بالا.تو نگاه اول ایسه میاکی یه رایحه معمولی داشت اما وقتی زمان میگذره کم کم خودشو نشون میده. این رایحه تند اولش همون رزماریه؟که تا اخرش هم هست و حکم فرماست.از این زیاد خوشم نمی یاد.ولی بازم میگم بعد از گذشت زمان خوب میشه.ولی خیلی زمان می بره
    رايحه ي خنك و خاص با ماندگاري بالا قطعا و بدون شك سيلور مانتين واتر هستش
    عطر جديد برند فرگامو يعني اكوا اسنشوال colonia بسيار عطر خوش رايحه و قيمت مناسبيه

گزينه ي مناسب ديگه هم از ديد من كنزو اسپورت اكستريم هست بسيار خنك و فرش با ماندگاري و پخش بسيار خوب

ايسي مياكه بلو از نظر من رايحه ي علفي خاصي داره كه ياداور گل شمعدوني هست البته در پخش و ماندگاري عاليش حرفي نيست

در سبك ايسي مياكه بلو عطر رودستر كارتير هم سبك و سياق هست

Sent from my iPhone using Tapatalk

2. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

رايحه ي خنك و خاص با ماندگاري بالا قطعا و بدون شك سيلور مانتين واتر هستش
    عطر جديد برند فرگامو يعني اكوا اسنشوال colonia بسيار عطر خوش رايحه و قيمت مناسبيه

گزينه ي مناسب ديگه هم از ديد من كنزو اسپورت اكستريم هست بسيار خنك و فرش با ماندگاري و پخش بسيار خوب

ايسي مياكه بلو از نظر من رايحه ي علفي خاصي داره كه ياداور گل شمعدوني هست البته در پخش و ماندگاري عاليش حرفي نيست

در سبك ايسي مياكه بلو عطر رودستر كارتير هم سبك و سياق هست

این اولی قیمت بالایی داشت.
    بین گزینه ۲و۳ پیشنهاد شما؟
    ترغیب شدم دوباره.شایدم نه
    Last edited by aftab_azad20; 08-01-2016 at 21:46.

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

این اولی قیمت بالایی داشت.
    بین گزینه ۲و۳ پیشنهاد شما؟
    ترغیب شدم دوباره.شایدم نه
    رايحه دومي رو بيشتر ميپسندم
    ولي از ماندگاري و پخش سومي مطمنترم[emoji257]

5. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت armin_dj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

همخوانی داشتن کدها صرفا نمیتونه دلیل اصل بودن باشه. من چند وقت پیش یه ادکن زنانه برند از یه بازارچه در کیش خریدم که طرف خودش میگفت اینها فیک هستن با قیمت بسیار نازل .بسیار شبیه به ادکلن اصلی. کد حک شده ته جعبه هم داره .
    همه چیز بسیار تمیز و شیک .بار کد هم داره که نرم افزار بارکدشو میگیره و اونو ساخت فرانسه معرفی میکنه و حتی قابلیت سرچ محصول در اینترنت رو هم داره یعنی درست مثل ادکلن اصلی. متاسفانه قضیه ادکلن تقلبی خیلی پیچیده تر از این حرفاست
    من چندین بار در این مورد مهم پست گذاشتم ولی ندیدم کسی نظر و تجربشو بگه
    Last edited by armin_dj; 08-01-2016 at 23:40.

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

همخوانی داشتن کدها صرفا نمیتونه دلیل اصل بودن باشه. من چند وقت پیش یه ادکن زنانه برند از یه بازارچه در کیش خریدم که طرف خودش میگفت اینها فیک هستن با قیمت بسیار نازل .بسیار شبیه به ادکلن اصلی. کد حک شده ته جعبه هم داره .
    همه چیز بسیار تمیز و شیک .بار کد هم داره که نرم افزار بارکدشو میگیره و اونو ساخت فرانسه معرفی میکنه و حتی قابلیت سرچ محصول در اینترنت رو هم داره یعنی درست مثل ادکلن اصلی. متاسفانه قضیه ادکلن تقلبی خیلی پیچیده تر از این حرفاست
    من چندین بار در این مورد مهم پست گذاشتم ولی ندیدم کسی نظر و تجربشو بگه
    مقاله های زیادی در این مورد هست.ولی بازم سخته این تشخیص دادن ها. معمولا تو نگاه اول همون همخوانی کد هاست. که راحت ترین روش و شاید کم ارزش ترین تشخیص!

پروفشنال mojtabaivi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام. بین این سه تا کدوم یکی ماندگاری و کدوم یکی پخش بیشتری داره؟
    Giorgio Armani Acqua Di Gio Essenza Eau De Parfum
    Hermes Terre D'Hermes Eau De Toilette
    Bvlgari Man Extreme Eau De Toilette

ممنون

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

دوستان من دو سالی هست که بلک افغان از ناسوماتو استفاده میکنم، اما حس میکنم برای استفاده روزمره کمی سنگینه. کلا ذائقم تو عطر و ادکلن و ... خلیجی هستش بوهای چوب و عود رو به میوه ترجیح میدم.
    حالا با توجه به اینکه ساکن جنوب کشور هستم و گرما هم بالا به نظرتون برای استفاده روزمره و غیر رسمی چی استفاده کنم؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

این ریو کالکشن قضیه اش چیه؟
    طرح همه عطرهای معروف رو میزنه، کسی اطلاعی از کمپانیش داره؟ دقیقا هر عطرش از روی یه عطر معروفه بلک آرکان از بلک افغان یا مادمازل نویر از کوکو نویر و...
    تو امارات یه جا دیدم که فقط پخش عمده داشت طرف میگفت تو کشورهای غیر ثروتمند منطقه (ایران و ترکیه و پاکستان و...) خیلی طرفدار پیدا کرده بخاطر شباهتش به کارهای اصل و قیت پایینش. کلا اطلاعاتی اگه از این مارک دارید و اینکه کجاییه و غیره ممنون میشم، ضمنا سوال قبلی من هم یادتون نره.
    ویرایش: ظاهرا که اماراتی هست ولی جالبه تا حالا فروشگاه خودش (اختصاصی) که تکفروشی داشته باشه رو ندیدم البته تازه آشنا شدم زیاد دقت نکرده بودم باید تو خرده فروشی ها ظاهرا دنبالش گشت.
    Last edited by Captain_America; 16-01-2016 at 00:10.

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

این ریو کالکشن قضیه اش چیه؟
    طرح همه عطرهای معروف رو میزنه، کسی اطلاعی از کمپانیش داره؟ دقیقا هر عطرش از روی یه عطر معروفه بلک آرکان از بلک افغان یا مادمازل نویر از کوکو نویر و...
    تو امارات یه جا دیدم که فقط پخش عمده داشت طرف میگفت تو کشورهای غیر ثروتمند منطقه (ایران و ترکیه و پاکستان و...) خیلی طرفدار پیدا کرده بخاطر شباهتش به کارهای اصل و قیت پایینش. کلا اطلاعاتی اگه از این مارک دارید و اینکه کجاییه و غیره ممنون میشم، ضمنا سوال قبلی من هم یادتون نره.
    ویرایش: ظاهرا که اماراتی هست ولی جالبه تا حالا فروشگاه خودش (اختصاصی) که تکفروشی داشته باشه رو ندیدم البته تازه آشنا شدم زیاد دقت نکرده بودم باید تو خرده فروشی ها ظاهرا دنبالش گشت.
    اووووو
    ريو كالكشن رو ايا تازه كشف كرديد؟ چندين ساله عطراش ريخته تو بازار!!!
    ريو و اسمارت دو سري كپي كار اماراتي هستن (يكي دوتام جديد اضافه شده كه به پاي اين دو نميرسن)
    كه ميان مشابه عطراي معروف رو تغييراتي در اسم! در اكثر موارد هم بي كيفيت
    در اصل اين توليدات صرفا رايحه ي خطي دارن و از اغيير رايحه عطراي اصلي خبري نيست ماندگاري و پخششون هم بشدت كمتره ولي چون ارزونه براي بعضيا ميصرفه...
    در بعضي كارها خوب در اوردن در اكثر موارد هم خير
    علاوه برحجم هاي ١٠٠ميل با ظاهر شيشه مشابه، حجم هاي كمتر رو هم توليد ميكنن

12. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

دوستان من دو سالی هست که بلک افغان از ناسوماتو استفاده میکنم، اما حس میکنم برای استفاده روزمره کمی سنگینه. کلا ذائقم تو عطر و ادکلن و ... خلیجی هستش بوهای چوب و عود رو به میوه ترجیح میدم.
    حالا با توجه به اینکه ساکن جنوب کشور هستم و گرما هم بالا به نظرتون برای استفاده روزمره و غیر رسمی چی استفاده کنم؟
    از عطراي برند امواج استفاده كنيد يا برند شيخ
    البته سليقه خليجي عطر خنك باهاش حور در نمياد درحاليكه معمولا عطر روزانه نبايد خيلي گرم باشه اونم در منطقه گرمسير!
    گرلن سانتال رويال سبك نيست اما عطر جديد و به نسبت خوبيه با رايحه ي چوب و عود و رز
    يك عطر يوني خوش رايحه

14. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •