خدايي شانس مارو ميبيني دوستم ١/٤ اعزام شده بود بيمارستان افتاد كه خيلي راضي بود از جو ش و برخوردش ولي من نميدونم ؟؟ هيچ راهي نيست كه دقيقا بدونم كي و كجا افتادم؟؟ او اين دلهره دربيام شانس خيلي بدي دارم كه مرو افتادم
خدايي شانس مارو ميبيني دوستم ١/٤ اعزام شده بود بيمارستان افتاد كه خيلي راضي بود از جو ش و برخوردش ولي من نميدونم ؟؟ هيچ راهي نيست كه دقيقا بدونم كي و كجا افتادم؟؟ او اين دلهره دربيام شانس خيلي بدي دارم كه مرو افتادم
داداش سلام
والا به ماهم میگوفتند همتون مرز هستید اما هیچکس مرز نیوفتاد! خیلی رو این حرف ها حساب باز نکن در ضمن گیریم که افتادی مرز الان بهترین مرخصی رو بچه های مرزبانی دارند. فقط مرزهای شمال غرب تا حدودی دست ارتش هست که خیلی هم عملیاتی نیست نسبت به مرزهای شرقی البته جاهایه دیگه هم هست اما به صورت مشترک کنترل میشه و ارتش خیلی دخالت نداره پس اصلا نترس انشالله که یجایه خوب میوفتی
sent from my open source device
سلام
اره حتما موضوع نامت باشه واسه قرارکاه و اون قرب مورد نظرش.اگه طرح صالحین و ...هم بودی توضیحات نامه ات بزنه
و ببری سپاه مهر بخوره وگرنه بی ارزشه ها؟سپاه یادت نره
با سلام
مهندس بزار آموزشیت تموم بشه ...
کی میگه بیابون سپاه می ارزه به بخش اداری ارتش ؟
عزیز وقتی که توی این فصل سرما و برف و بارون ساعت 2 نصف شب صدات زدن گفتن برو پست بده... بعد از پست هم دوساعت آماده... فکر نکنم سپاه و ارتش خیلی فرقی داشته باشن!!
یا وقتی توی تعطیلی های رسمی سر برجک باشی فکر نکنم خیلی خوشایند باشه!! حالا چه توی سپاه چه ارتش!
بنده خودم نیروی پستی نیستم ولی وقتی نیروی پستی رو میبینم گریه ام میگیره.
در کل علاوه بر قوانین کلی که از طریق حوزه نظام وظیفه و ریاست کل نیرو های مسلح برای سربازا تعیین میشه هر پادگانی هم قوانین خودش رو داره مثلا پست در بعضی از پادگان ها از نیروی پشت کامپیوتری هم بهتره!... ولی در بعضی از پادگان ها چه توی سپاه و چه توی ارتش اگر به دکل تکیه هم بدی ترک پستت رو میزنن ...
نوشته شده توسط myreza_12345 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با عرض سلام
کسایی که امریه خاتم گرفتن لطفا راهنمایی کنن:
برای تشکیل پرونده آیا باید گواهی بسیجی فعال رو بهشون همون موقع بدین و آیا گواهی همونه که از پایگاه واست مینویسن که فلانی اینقد با عضوییت عادی و اینقد با عضویت فعال پیش ما بوده , یا باید بری از سپاه واسشون گواهی بسیج فعال بیاری؟
ممنونم
یا حق
سلام
آره باید موضوع قرارگاه خاتم و قرب مورد نظرشو بزنیچ
حتمی هم سپاه ببری مهربخوره ها
دوست عزیز سعی کن چند روز قبل دی بنویس تا کسایی که میخوام دی برن هم استفاده کنن.
ممنون
سلام دوستان
بی زحمت کسی جواب مارو نمیده ؟
1.میخواستم بدونم شاغل بودنِ پدر در گرفتن کفالت تاثیر داره ؟ شغلِ ازاد.
ممنون
2.نظام وظیفه شعبه عظیمیه کجا هست؟
ممنون
سلام بر رفقا
یه سوال؟
برای گرفتن کسر بسیجی چه موقع باید اقدام کنم؟(موقعی که تو آموزشم یا بعد از آموزشی)
بعد اموزشی بهتر هست
sent from my open source device
سلام به همه دوستان.
من یه سوال حیاتی دارم که اگر کسی کمکم کنه بینهایت ممنون میشم.
من خدمتم اول دی ماه تموم میشه، و دارم برای ادامه تحصیل اقدام میکنم و باید تا قبل از اواسط دیماه مدارکم رو برای دانشگاه مورد نظرم بفرستم. یکی از مدارکی که این دانشگاه میخواد، کپی از صفحه اول پاسپورت هست. حالا سوالم اینه که من چطور میتونم زودتر برای درخواست پاسپورتم اقدام کنم؟ آیا راهی هست که قبل از اتمام خدمتم پاسپورت بگیرم؟
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)