تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1150 از 4105 اولاول ... 15065010501100114011461147114811491150115111521153115411601200125016502150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,491 به 11,500 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

خدايي شانس مارو ميبيني دوستم ١/٤ اعزام شده بود بيمارستان افتاد كه خيلي راضي بود از جو ش و برخوردش ولي من نميدونم ؟؟ هيچ راهي نيست كه دقيقا بدونم كي و كجا افتادم؟؟ او اين دلهره دربيام شانس خيلي بدي دارم كه مرو افتادم

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

خدايي شانس مارو ميبيني دوستم ١/٤ اعزام شده بود بيمارستان افتاد كه خيلي راضي بود از جو ش و برخوردش ولي من نميدونم ؟؟ هيچ راهي نيست كه دقيقا بدونم كي و كجا افتادم؟؟ او اين دلهره دربيام شانس خيلي بدي دارم كه مرو افتادم
    داداش سلام
    والا به ماهم میگوفتند همتون مرز هستید اما هیچکس مرز نیوفتاد! خیلی رو این حرف ها حساب باز نکن در ضمن گیریم که افتادی مرز الان بهترین مرخصی رو بچه های مرزبانی دارند. فقط مرزهای شمال غرب تا حدودی دست ارتش هست که خیلی هم عملیاتی نیست نسبت به مرزهای شرقی البته جاهایه دیگه هم هست اما به صورت مشترک کنترل میشه و ارتش خیلی دخالت نداره پس اصلا نترس انشالله که یجایه خوب میوفتی

sent from my open source device

3. 3 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

با عرض سلام
    کسایی که امریه خاتم گرفتن لطفا راهنمایی کنن:

برای تشکیل پرونده آیا باید گواهی بسیجی فعال رو بهشون همون موقع بدین و آیا گواهی همونه که از پایگاه واست مینویسن که فلانی اینقد با عضوییت عادی و اینقد با عضویت فعال پیش ما بوده , یا باید بری از سپاه واسشون گواهی بسیج فعال بیاری؟
    ممنونم
    یا حق
    سلام
    اره حتما موضوع نامت باشه واسه قرارکاه و اون قرب مورد نظرش.اگه طرح صالحین و ...هم بودی توضیحات نامه ات بزنه
    و ببری سپاه مهر بخوره وگرنه بی ارزشه ها؟سپاه یادت نره

اگه نباشه جاش خالی می مونه noproblem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲

پيش فرض

اما بازم ميگم بيابون سپاه از جاي اداري ارتش بهتره اينو جدي ميگم سپاه هرجور حساب كني از ارتش راحت تره خدمتش حداقل يگاني حساب كني باز بهتره
    با سلام
    مهندس بزار آموزشیت تموم بشه ...
    کی میگه بیابون سپاه می ارزه به بخش اداری ارتش ؟
    عزیز وقتی که توی این فصل سرما و برف و بارون ساعت 2 نصف شب صدات زدن گفتن برو پست بده... بعد از پست هم دوساعت آماده... فکر نکنم سپاه و ارتش خیلی فرقی داشته باشن!!
    یا وقتی توی تعطیلی های رسمی سر برجک باشی فکر نکنم خیلی خوشایند باشه!! حالا چه توی سپاه چه ارتش!
    بنده خودم نیروی پستی نیستم ولی وقتی نیروی پستی رو میبینم گریه ام میگیره.
    در کل علاوه بر قوانین کلی که از طریق حوزه نظام وظیفه و ریاست کل نیرو های مسلح برای سربازا تعیین میشه هر پادگانی هم قوانین خودش رو داره مثلا پست در بعضی از پادگان ها از نیروی پشت کامپیوتری هم بهتره!... ولی در بعضی از پادگان ها چه توی سپاه و چه توی ارتش اگر به دکل تکیه هم بدی ترک پستت رو میزنن ...

6. 2 کاربر از noproblem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

نوشته شده توسط myreza_12345 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با عرض سلام
    کسایی که امریه خاتم گرفتن لطفا راهنمایی کنن:

برای تشکیل پرونده آیا باید گواهی بسیجی فعال رو بهشون همون موقع بدین و آیا گواهی همونه که از پایگاه واست مینویسن که فلانی اینقد با عضوییت عادی و اینقد با عضویت فعال پیش ما بوده , یا باید بری از سپاه واسشون گواهی بسیج فعال بیاری؟
    ممنونم
    یا حق

سلام
    آره باید موضوع قرارگاه خاتم و قرب مورد نظرشو بزنیچ
    حتمی هم سپاه ببری مهربخوره ها

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

٠١ ٠٢ هاه خدايي حال ميكنند يعني كسي فهميد افتاد٠٢ بدونه بهترين ايام دارهبا اين كه تمام تعطيلي ها نگهبان بودم اما بازم خوش گذشت رفتاار فرمانده رفتار افسر اموزشيا مرخصي هاي روزبرگش برخورد خوب كمترين تنبيه ها مخصوصا كه هواي باروني بيشترين لذت اموزشي به ما داد

شوخي كردم دوستان رفيقمون درست ميگه ٠٢ هتله جاي خوبيه اگه اموزشي افتاديد ٠٢ بدونيد وارد هتل شديد دلم براdg1 تنگ شده بود چون ايشون واقعا منو از لحاظ روحي كمك كردند و متشكرم ازش كه نثل برادر كمك كردند
    ولي برا تقسيم هنوز تعجب ميكنم عاوم ازمايشگاهي ها اكثرا بيمارستان ميوفتن اما من چطور افتادم هنگ مرزي هنوز واسم سواله يا خيلي اشباعه بيمارستان يا مرز خاليه ؟؟؟ يا من بدشانسم چون اين اشنامون تو ستاد بودش گفت اقاpami مگه تقسيم ها كي هستش

در ضمن دي ماه از٠٢ مقصل ميگم با رعايت اصول حفاظتي كه بدونيد چه بكنيد و چه نكنيد
    دوست عزیز سعی کن چند روز قبل دی بنویس تا کسایی که میخوام دی برن هم استفاده کنن.

ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    بی زحمت کسی جواب مارو نمیده ؟
    1.میخواستم بدونم شاغل بودنِ پدر در گرفتن کفالت تاثیر داره ؟ شغلِ ازاد.
    ممنون
    2.نظام وظیفه شعبه عظیمیه کجا هست؟
    ممنون

پروفشنال M.R.2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خودش می دونه!!

پيش فرض

سلام بر رفقا
    یه سوال؟
    برای گرفتن کسر بسیجی چه موقع باید اقدام کنم؟(موقعی که تو آموزشم یا بعد از آموزشی)

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام بر رفقا
    یه سوال؟
    برای گرفتن کسر بسیجی چه موقع باید اقدام کنم؟(موقعی که تو آموزشم یا بعد از آموزشی)
    بعد اموزشی بهتر هست

sent from my open source device

12. 3 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه دوستان.
    من یه سوال حیاتی دارم که اگر کسی کمکم کنه بینهایت ممنون میشم.
    من خدمتم اول دی ماه تموم میشه، و دارم برای ادامه تحصیل اقدام میکنم و باید تا قبل از اواسط دیماه مدارکم رو برای دانشگاه مورد نظرم بفرستم. یکی از مدارکی که این دانشگاه میخواد، کپی از صفحه اول پاسپورت هست. حالا سوالم اینه که من چطور میتونم زودتر برای درخواست پاسپورتم اقدام کنم؟ آیا راهی هست که قبل از اتمام خدمتم پاسپورت بگیرم؟
    ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •